Geen sollicitatie oproep geplaatst door Korps Politie Suriname

8
politie in Suriname
Archieffoto: politie in Suriname

Afgelopen dagen werd er een sollicitatie oproep van het Korps Politie Suriname via social media gepubliceerd. Daarin werden gegadigden opgeroepen om vanaf de periode van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september te solliciteren. Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft vrijdagavond echter bekend gemaakt dat er recent geen sollicitatie oproep is uitgegaan vanuit de politie organisatie

De afdeling Public Relations van het KPS doet een beroep op de samenleving slechts te reageren op sollicitatie oproepen van de Surinaamse politie, die via de officiële kanalen van de organisatie zijn geplaatst en ondertekent door de korpschef.

Officiële sollicitatieberichten worden door de afdeling Public Relations KPS geplaatst in de verschillende dagbladen in Suriname, alsook op de KPS website en de facebook pagina van het Korps Politie Suriname.

Het gaat dus om een fake bericht dat via social media wordt gedeeld.

8 REACTIES

 1. Ga liever iets in jou wijk of buurt doen vraag de wijk Agent of DC om wat te doen in buurt waar je woont .Er is veel te doen ga wat bloemen of groenten planten ‘

  Zo niet meld je bij Ramon Abrahams hoofd kantoor Ocer aan de Kerenkamp weg waar de paarse vlaggen hangen maar niet waaien


  Maak melding

 2. De ndp regering plagen? Goed zo.Twee weken voor de verkiezingen zal je zien dat vacatures voor alle ministeries open zijn en dat alleen ndpers en belovers om op te stemmen aangenomen worden.


  Maak melding

 3. Het Korps Politie in suriname pijlt zelf uit. Ze hebben meer agenten in dienst dan nodig.
  Deze sollicitatie is bedoeld voor criminelen die de kans hebben om in dienst te treden bij Justitie. Dan zijn ze direct van de straat weg en is de maatschappij een stuk veiliger. En de opzet is door criminelen, criminelen te gaan bestrijden. Ze weten als geen ander hoe je tuig in de samenleving moet gaan aanpakken. Dus twee vliegen in één klap!!!😆😆


  Maak melding

 4. @tunggak
  Helemaal waar. Want nu al hebben de DC’s opdracht om na te gaan waar personeel binnen hun district geplaatst kunnen worden. Er is ook gebeld naar de politie om enkele honderden te accomoderen. Voor de afgelopen verkiezing was het zo erg dat personeel op bepaalde bureaus/ stations werden geplaatst dat meer schoonmaakster en handlangers waren dan politiemannen.


  Maak melding

 5. Het moet toch mogelijk zijn dat men de identiteit van de verzenders van dit bericht kan achterhalen. Natuurlijk zullen de verzenders een valse account gebruiken. Maar dat belet niemand om achter het IP adres en exacte verzendadres te komen.


  Maak melding

 6. @@@Faya
  De regering denkt wanneer iemand een politie uniform aan heeft ook daadwerkelijk geschikt is voor de taken. Want op de posten die het beleid voeren zitten gasten die amper nog een handtekening kunnen zetten. De inhoud van stukken begrijpen is ver van m’n bed show. Vriendjes politiek en politiek verval.
  SLECHTE REGERINGSBELEID!!!!!


  Maak melding

 7. De waarheid is altijd hard om aan te horen he wendy en rogb. Maar dat deze regering in eind 2014 begin 2015 heeft gedaan en thans weer bezig zijn het zelfde te doen is gewoon de naakte waarheid. Of zij jullie een an deze producten van ronselpraktijken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.