VIDEO: Twee gewonden bij zware aanrijding in Paramaribo

8
Aanrijding Hendrikstraat foto-1

Bij een zware aanrijding vrijdagavond in Suriname, zijn twee gewonden per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Het verkeersongeval vond rond 21.15u plaats tussen twee voertuigen op de kruising van de Hendrikstraat en Sarilaan in Paramaribo.

Het wit gelakte voertuig reed over de Sarilaan en wou over de Hendrikstraat rijden naar het ander gedeelte van de Sarilaan. Bij die gelegenheid onderschatte de bestuurder de snelheid van het voertuig dat over de Hendrikstraat kwam aangereden richting centrum.

Daardoor onstond er een frontale botsing, waarbij beide voertuigen op de berm vlogen en tot stilstand kwamen. Het wit gelakte voertuig is zelfs op zijn kant belandt zoals op onderstaande foto te zien is. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De Surinaamse politie was ter plaatse voor onderzoek.

Hieronder een kort filmpje van de aanrijding:

8 REACTIES

 1. BRENG ZE NAAR SU:

  ges)
  Russische artsen die slachtoffers van straling behandelden na een militaire explosie in het Noordpoolgebied, hadden geen bescherming en vrezen nu dat ze zelf werden bestraald. Twee van de artsen in Arkhangelsk spraken met BBC Russian over de evacuatie van de slachtoffers, op voorwaarde van anonimiteit.


  Maak melding

 2. Mensen en mensen kinderen

  Is een bewezen feit dat wijm, ” de surinamers geen autos naar behoren kunnen besturen..

  Waar wij surinamers er in goed zijn is het volge de..

  Djompo start, haar doro tapu, gie gas gwe… whoem.


  Maak melding

 3. Meld je bij Abrahams of Hooghart voor meer werk of bij de wijk Agent of DC .

  indien je geen werk daar vind meld je dan bij Damsco of boerenveen .

  En je kan zelf gaan planten in je buurt doe wat mantelzorg in jou omgeving .

  Stuur of koop ook wat voor je familie in Suriname en stuur het met luchtpost of zeepost .


  Maak melding

 4. Het is toch verschrikkelijk dat men niet oplettend aan het verkeer deel neemt. De meeste autobestuurders kennende verkeersregels niet zowat een ieder denkt voorrang te hebben. Hardrijden en onoplettendheid wordt rijkelijk beloond. Geef ze een drie wielfiets, is beter. Motorvoertuigen afschaffen en gaan fietsen is beter voor de gezondheid.


  Maak melding

 5. Aan de Hendrikstraat die zo smal is heb je elke dag een paar debielen die racen. 90% zijn hindustanen. Ze zijn zo ascio als maar wezen kan. Pas nog 1 meegemaakt die file wilde passeren omdat ze gestopt waren nabij de school maar et scheelde een haartjenof hij en de 2 vrouwen waren tegen een bestelwagen aangereden.
  Omdat die rekening hield met de schoolkinderen. En over de Sarilaan moet je dubbel opletten. Hele Sarilaan is gevaarlijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.