Bromfiets vliegt tegen vangrail na aanrijding met personenauto

8
Bromfietser vliegt tegen vangrail na aanrijding door personenauto

Een bromfietser is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een personenauto. Het ongeval vond rond 18.45u plaats op de Martin Luther Kingweg in Suriname. Door de klap vloog zijn brom tegen de vangrail. Omstanders vertellen aan een verslaggever van Waterkant dat het een wonder is dat hij slechts licht gewond raakte.

De auto reed over de Martin Luther Kingweg richting Toekomstweg. De bromfietser kwam vanuit de Ramgoelamweg en wilde de weg oversteken, maar schatte de situatie verkeerd in. Hij werd op dat moment geschept door de auto en kwam tegen de voorruit aan.

Het slachtoffer had lichte verwondingen en werd voor medische behandeling afgevoerd door een ambulance. Opmerkelijk was dat hij een zogenoemde ‘potjes helm’ droeg, welke door de Surinaamse politie wordt afgeraden voor gebruik in het verkeer. Het had dus veel erger kunnen aflopen.

Leden van het Korps Politie Suriname waren ter plekke aanwezig om de zaak te onderzoeken

8 REACTIES

 1. Om het niveau van alles op te krikken haal ze naar SU:

  ges)
  Russische artsen die slachtoffers van straling behandelden na een militaire explosie in het Noordpoolgebied, hadden geen bescherming en vrezen nu dat ze zelf werden bestraald. Twee van de artsen in Arkhangelsk spraken met BBC Russian over de evacuatie van de slachtoffers, op voorwaarde van anonimiteit.


  Maak melding

 2. Ja, de Toekomstweg. Ik kan maar weniig mensen opnoemen die echt een toekomst hadden. De naam van de weg is fout. En de Ramgolamweg: In mijn tijd bestond deze weg alleen uit rijstvelden en is nu geworden Django town. Dus geen wonder dat ze daar als gekken rijden.


  Maak melding

 3. mijn hele leven hoor, zie ik, dat da blaka rondom de crimi cirkel leeft woont- leven jongens en meisjes, met wie ik ben opgegroeid , komen niet verder dan die omgeving, dus in de crimie sfeer, altijd hebben ze wat met en tegen de overheid m.n. de politie iets te vinden te doen..
  de gevangenissen zitten vol zwarte mensen, jammer dat ik dit moet zeggen on-of constateren..
  nu ben ik ook nog op een leeftijd gekomen, heb me zelf goed ontwikkeld, een prima leven stijl opgebouwd terwijl mijn vrienden kennissen niet verder zijn gekomen, dan in die crimie sfeer te blijven anderen de schuld te geven in pratie oso te blijven wonen, vooral in een huur woning, de huur ook niet kunnen betalen altijd begie begie sfeer,..
  ik ben ook nog in Afrika geweest. m n Gana Gambia en daar ook niet veel beter gezien dan die zelfde omstandigheden over Haïti hoef je het niet te hebben, je wordt er stront misselijk van over de hele linie..

  mijn vraag is,, is dit die blaka zijn leef wijze omstandigheid, ook al hebben ze de macht in het land op alle fronten kunnen ze niet een beter toekomst voor zich indenken..
  In Nederland is het ook niet veel beter gesteld met die zwarte..
  bij de voetballers zie je ook het zelfde verschijnsel m. n bij fajalobie, hebben ze vaak geen bus geld om op de training te komen..
  altijd zijn ze s keer..

  nog een termijn n d p , nog 5 ,, dan is het land totaal failliet..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.