VIDEO: auto rijdt tegen paard aan in Suriname

19
VIDEO: auto rijdt tegen paard aan in Suriname

Vanochtend vroeg is in Suriname een paard aangereden door een personenwagen. Dit zou rond 04.30u gebeurt zijn te Welgedacht C. Het voertuig reed tegen het paard aan en kwam vervolgens in een goot terecht. in onderstaande video is te zien dat het paard dood op de weg ligt (Let op: schokkend filmpje!).

Op Facebook wordt een foto verspreidt waarin te zien is dat het paard overdag langs de weg ligt. Volgens de plaatser van de foto zou het dier daar gras hebben gegeten dat met gramoxone was bespoten en daarom dood zijn gevallen. Maar dat bericht klopt dus niet.

Het paard lag inderdaad langs de weg omdat het daar was achtergelaten door de politie. Tot nu toe is er geen eigenaar bekend en ook wist de politie niet wat ze met het dode dier moest doen. Het is niet bekend of het dier daar nog ligt.

Hier een filmpje dat in de nacht is gemaakt van het ongeval:

19 REACTIES

 1. Het paard had zeker geen rijbewijs. De eigenaar moet wel te achterhalen zijn. Het stikt namelijk niet van de paarden in Suriname. Ziet er niet goed uit voor de eigenaar. Klinkt wel amateuristisch om te horen dat de politie niet weet wat het met het paard aan moet en dientengevolge rustig dat paard achterlaat. Kan het dier eventueel voor een tweede keer aangereden worden.


  Maak melding

 2. als politie en anderen niet weten wat er met het paard moet gebeuren dan gewoon laten liggen tot het zelf oplost zoals bij honden het geval is ook al ligt het dode dier al dagen voor hun huis niemand zal op het idee komen om het dier te begraven


  Maak melding

 3. De wegen van Su moeten hoognodig gereinigd worden. Dit is niet normaal, er gaat geen dag voorbij of er vind iets ergs plaats in het verkeer.

  Rijscholen screenen. Rijbewijzen invorderen en mensen verplichten om opnieuw rijlessen te volgen en rijexamen af te leggen.


  Maak melding

 4. Een paar dingen:
  1. Fake news is zo snel gemaakt (grammaxone vs aanreiding) en met onze slimme bevolking verwacht ik nog wat grotere uitspattingen
  2. De politie weet niet wat ze met t dier moeten, serioesoe? We moeten blij zijn dat er geen olifanten en andere grote dieren in Su rondlopen


  Maak melding

 5. Nog nooit van een chip gehoord. Dit kleine apparaatje wordt in de hals van ieder paard gebracht en de code is met een apparaat af te lezen. Eenvoudige registratie is ook handig als een dief zegt dat het zijn paard is dan kan de echte eigenaar het bewijs dat bij de chip hoort tonen dat de dief liegt.

  Nee dit dier is uitgebroken en op de auto gesprongen om over de lichten van de auto heen te springen kijk maar naar de deuk in de auto en de wonden van het paard.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.