Busje verleent geen voorrang en eindigt in bloembak na aanrijding

13

Bij een aanrijding tussen een busje en een terreinwagen gistermiddag in Paramaribo, heeft het busje een bloembak van een restaurant geramd. Het busje in kwestie reed rond 15.00u over de Drambrandersgracht en zou geen voorrang hebben verleend aan het verkeer op de Hofstraat. Door de klap belandde het voertuig in de bloembak.

Een vrouwelijke passagier in het busje raakte licht gewond. Agenten van het Korps Politie Suriname die ter plaatse waren verwezen haar voor medische behandeling. De schade aan de voertuigen was behoorlijk. Ze moeten door de sleepdienst geborgen worden.

Nog een foto van de situatie gisteren in de Surinaamse hoofdstad:

13 REACTIES

 1. het is opvallend dat er zoveel aanrijdingen gebeuren op wegen waar je amper 50km/h kan en mag rijden. Roekeloos rijgedrag kent bijna geen grenzen meer.


  Maak melding

 2. Alles staat plots op zn kop.
  sommigen zijn moe van het leven maar neem geen anderen mee in jou dood.
  Rij of vlieg maar een rivier in met je auto…opgelost…


  Maak melding

 3. De Puinhopen Van 10 jaar NDP.

  Wij Surinamers hebbn De Kunst En Kunde Niet Om een auto op een behoorlijk manier te doen besturen.. is
  Een ver van mijn bed show.

  Waar wij surinamers er gd in zijn is
  Djompo start haar doro tapu gi gas gwe


  Maak melding

 4. Verkeersongelukken gebeuren overal en in ieder land van de wereld. Het lijkt alsof sommige hier dat niet willen,of kunnen begrijpen. Stelletje dombo’s!!


  Maak melding

 5. Niets is veilig voor onze HELL DRIVERS lantaarn palen telefoon palen elektriciteits masten ,Hoogspanning masten , schuttingen terrassen trottoirs en zelfs bloembakken vallen het slachtoffers van onze stoere HELL DRIVERS en de regering die staat er bij en kijkt er na ..
  We kunnen de wereld beroemde coureurs uitnodigen om hier les te komen halen bij onze HELL DRIVERS die weten hoe het niet moet ( veilig rijden)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.