Busje verleent geen voorrang en eindigt in bloembak na aanrijding

13

Bij een aanrijding tussen een busje en een terreinwagen gistermiddag in Paramaribo, heeft het busje een bloembak van een restaurant geramd. Het busje in kwestie reed rond 15.00u over de Drambrandersgracht en zou geen voorrang hebben verleend aan het verkeer op de Hofstraat. Door de klap belandde het voertuig in de bloembak.

Een vrouwelijke passagier in het busje raakte licht gewond. Agenten van het Korps Politie Suriname die ter plaatse waren verwezen haar voor medische behandeling. De schade aan de voertuigen was behoorlijk. Ze moeten door de sleepdienst geborgen worden.

Nog een foto van de situatie gisteren in de Surinaamse hoofdstad:

- Advertentie -

13 REACTIES

  1. Niets is veilig voor onze HELL DRIVERS lantaarn palen telefoon palen elektriciteits masten ,Hoogspanning masten , schuttingen terrassen trottoirs en zelfs bloembakken vallen het slachtoffers van onze stoere HELL DRIVERS en de regering die staat er bij en kijkt er na ..
    We kunnen de wereld beroemde coureurs uitnodigen om hier les te komen halen bij onze HELL DRIVERS die weten hoe het niet moet ( veilig rijden)


    Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.