Auto ‘vliegt’ in goot na botsing met PL-lijnbus Indira Ghandiweg

16

Deze personenauto is vrijdagavond in de goot nabij de hoek van de Indira Ghandi en Mon Plaisirweg in Suriname ‘gevlogen’, nadat het in botsing kwam met een PL-lijnbus. De auto werd bestuurd door een bejaarde man die met de schrik vrij kwam.

Volgens de eerste informatie verliet de bestuurder van de personenauto de supermarkt op de hoek. Hij rolde met zijn voertuig langzaam over het fiets -en bromfietserspad om op de Indira Ghandiweg te gaan. Daarbij lette hij niet goed op en kwam in botsing met de lijnbus die met een enorme vaart kwam aangereden vanuit Latour richting Lelydorp.

De botsing was zo hevig dat de personenauto rechtstreeks ‘vloog’ in de aangrenzende goot. Beide voertuigen liepen materiele schade op. De chauffeur van de lijnbus was verhit omdat naar zijn zeggen hij inkomsten heeft misgelopen door de aanrijding. Hieronder een foto van de bus in kwestie:

16 REACTIES

 1. Langzamer rijden en afremmen kan botsingen en de vervelende gevolgen daarvan voorkomen. Bewijs je rijbewijs door fouten van anderen in het verkeer te corrigeren is mij geleerd. Je moet voorrang krijgen en geen voorrang nemen. en dan word je nog boos omdat je inkomsten mist. Deze man zal voortaan zeker voorzichtiger rijden. hij heeft zijn lesje geleerd.


  Maak melding

 2. Hilarich als je steeds leest:
  Auto vliegt in de sloot
  Auto vliegt ………….

  Als je vliegt en achter het stuur zit moet je wel je vliegtbrevet hebben šŸ™‚


  Maak melding

 3. @ John
  Ik denk niet dat deze man zijn geleerd heeft, al bussen ( particeluur ) zijn idioten op de weg !
  Ze zijn in staat je dood te rijden voor 3 Srd, toen ik nog jong was ging van Lelydorp van de stad
  met zo’n bus, ik weet waarover ik praat. ( school )( toen was het nog voor 10 centjes)
  Deze man maakte zich druk om zijn inkomsten en niet om zijn eigen, en passagiers welzijn !
  Zo was het toen al, en het zal zo blijven, ze rijden roekeloos en behoorlijk hard en ze hebben schijt aan alle regels, het draait enkel en alleen om geld.
  @ Simba
  Een ongeluk schuilt in een hoekje, het heeft niks te maken met de leeftijd van de bestuurd (er)(ster.) alhoewel naar mate je oud wordt verlies je, je concentratie.
  @ Bigi Sma
  Vindt U het hilarisch dat een auto in het water terecht is gekomen ?
  Dat valt wel tegen van U, ik had dit van een Bigi Sma niet verwacht !!!
  @ Dezus Crhristoez
  Wat heeft dit met politiek te maken wat heb je gedronken toen je dit schreef ????

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 4. De wegennet van Suriname is om te huilen. Een aanrijding is zo gebeurd, maar kan in veel gevallen voorkomen worden als we netjes in het verkeer gedragen. Maar eerlijk gezegd zie ik dat niet gebeuren. Vermeld staat dat de lijnbus met een ENORME VAART kwam aangereden. Waarom die enorme vaart in een bebouwde kom? Kennelijk is hier de geldende maximum snelheid ruimschoots overschreden. Zulke gasten moeten fors bestraft worden. Ingrijpen door de ministerie van justitie en politie voor een veilig verkeer is zeer gewenst. Gaat dat gebeuren? Nee…geen budget is beschikbaar hiervoor. Pe a moni de dan?


  Maak melding

 5. Mentaliteit van deze weggebruikers is onder de norm : 0,0 . Een zeer beschamende intellectuele quotiƫnt van een gemiddeld Surinamer !


  Maak melding

 6. @ Dezus Christoez

  Om te beginnen ik woon niet in de Schilderwijk wel in Den Haag, dat ik jou cynisme niet begrijpt wil niet zeggen dat ik commentaar lever op ander. Als jij denkt dat ik popi jopi speelt moet je zelf weten, want ik schrijf wat ik denk als ik je daarmee jou eer en geweten hebt gekrenkt, sorry dan !
  Ik heb inderdaad een simpele geest, ik ga me niet voordoen als een betweter, dat je mij ook belachelijk vindt als individu is je goede recht ! Want een ieder heeft een andere visie op alles, wat er dagelijks op deze wereld gebeurt.( No hard feeling )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. JZwartmans
  Wat kom je zwartgallig over of ben je dat ook
  En wonen in Den Haag dan denk ik dat JKoelimans een betere naam voor je zou zijn.
  Ik denk ook niet dat je ooit A SA GO zult bezoeken of een Verveer voorstelling maar dinki dat satire e bestang


  Maak melding

 8. @ Bigi Sma

  Om te beginnen wonen niet alleen Hindoestanen in Den Haag, en toevallig ben ik geen Hindoestaan.
  Als dat het geval zou zijn dan is het ook niet erg, want dat zijn ook mensen van vlees en bloed !
  @ Bigi Sma ik ben niet op uit om mensen te beledigen, zo heeft @ Dezus Chritoez geschreven dat ik een simpele geest bezit en dat ik woord cynisch niet begrijpt . Ik weet dat de meeste Creolen niet van Hindoestanen houden, mijn vriendenkring bestaat uit allerlei pluimage. ResimƩ :Als een auto tegen een muur of in een sloot beland vind ik dat niet hilarisch. Dus onze gevoel voor humor zijn mijlen ver verwijdert. Mocht ik uw satire cq cynisme verkeert heb begrepen, sorry bij deze. Zal voortaan beter opletten wat ik schrijf, om mis verstanden te voorkomen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 9. Suriname heeft dagelijks last van vliegende auto’s. Je moet goed uit je ogen kijken šŸ‘€want ze komen van alle kanten aangevlogenšŸ˜‚šŸ¤£


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.