Verkeerde inschatting bestuurster zorgt voor flinke aanrijding

17
Verkeerde inschatting bestuurster zorgt voor flinke aanrijding

Een verkeerde inschatting van een bestuurster gisteravond op de Martin Luther Kingweg in Suriname zou grote gevolgen hebben gehad. De vrouw reed met haar Rav over de weg richting Paranam en wilde naar rechts afslaan in de Pandit Paltantewarieweg. In de verte kwam er een Mark-x aangereden die ook over de Martin Luther Kingweg ging, maar dan richting Latour.

De bestuurster van de Rav onderschatte de snelheid van de aankomende Mark-x en sloeg toch rechts af. De tegemoetkomende Mark-x raakte daarbij de achterkant van haar voertuig. Door de botsing draaide de Rav over de weg en kwam nabij de berm tot stilstand.

De vrouw was ongedeerd, de bestuurder van de Mark-X klaagde over pijn aan zijn nek en is per eigen gelegenheid afgevoerd voor medische behandeling. Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen.

- Advertentie -

17 REACTIES

 1. Wat voor haast hebben zo in avond dat niet kan wachten tot auto voorbijgaan. Paar seconden wachten voorkom ongeluk, maar als haast is dan auto elkaar slaan. Is kleine MMA gevechtje tussen autootjes, altijd krijgen schrammetjes en deukjes.

 2. niks regering bepaalde mensen doen doelbewust dit achterstuk voor je laten zyn van die verzekering vreters niet rekening houdende dat het een ander de dood kan injagen en dit fenomeen vindt vaak plaats in dit bewuste gebiedt .dus u bent gewaarschuwd want er vallen nog doden daar ,letop

 3. Ik begin me echt af te vragen of ze in Su wel auto kunnen rijden, cq kennen ze wel de verkeerregels ??????
  Bij een aanrijding wordt er altijd het merk van de auto beschreven, straks misschien ook nog het gewicht van het voertuig en hoeveel het kost. Een aanrijding is al erg genoeg, maar we moeten al die shit ook nog eens lezen !

  sari tori

  Jacko

 4. Surinamers schitteren als brokkenpiloten. Geen manieren, alleen maar gedonder op de weg.

 5. Weinig vrouwen kunnen goed rijden. Zie heel vaak dat ook zij teveel kans en risico nemen, de goede niet nagesproken.

 6. Surinamers hebben altijd haast, maar als ze moeten werken, zijn ze nergens te bekennen.

 7. Zeer slechte wegdek in combinatie met evenzo zeer slechte wegmeubilair kun je zoiets dagelijks verwachten. Mijn inziens ligt de oorzaak niet altijd bij de berijder van de auto. Wat doet de wegenautoriteit hieraan? Daar denk men alleen aan eigenbelang. Typies paars denken.

 8. Surinaamse auto’s is enigste auto waar geen rem in zit, of niet gebruikt wordt

 9. Mark X is de duivel op de weg. Ik snap niet dat mensen zo een domme auto kopen
  2 bevolkingsgroepen houden ervan.
  Hij reed vast boven de 80

 10. begrijp niet dat daar een ongeluk moet gebeuren, is een overzichtelijke afslag en geen obstakels die zicht verminderen, denk eerder dat iemand een rijbewijs bij een pak melk heeft gekregen en denkt the king of the road te zijn maarja dat is dagelijkse kost in su, ze zouden controles moeten opvoeren en boetes etc verhogen maar ik bemoei niet

 11. vai devagar para chegar rapido is een oude Portugese gezegde , maar we hebben de Beste HELL DRIVERS en dat zal de wereld weten

 12. @ Wendy

  Het is niet de auto van welke merk dan ook die een aanrijding veroorzaakt, maar wel de bestuur (der )/ster.

  sari tori

  Jacko

 13. Niemand wil graag in een auto-ongeluk betrokken raken. Mensen letten gewoon niet goed op. In dit geval een inschattingsfout.

 14. Maar wanneer je het automerk noemt dan hoef je geen moeilijke woorden als “tegenligger” of iets derglijks te geburiken

 15. OOK SURINAME WORDT MET INSCHATTING GEREGEERD. EN ALLES GAAT FOUT.

  POLITIEK IS TOCH EEN APART VAK.
  MENSEN NEMEN HET TE LICHT OP OM EEN LAND TE BESTUREN, HETGEEN LEIDT TOT BANKROET!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.