‘Europa Tour van Naks Kaseko Loko uit Suriname draait om de hits’

6

Bij de Europa Tour 2019 van de Surinaamse top Kaseko-kawinaband Naks Kaseko Loco gaat het niet om nieuwe songs, maar om de grote hits zoals ‘Sani o Psa Dya’, ‘Seke Seke’ en ‘Un Ne Prati’. Dit zegt Lorenco Tjauw-A-Hing van 25 Entertainment, die de tour organiseert.

De vraag naar de groep was volgens Lorenco ook heel groot. “Ongeveer twee jaar geleden was Carlos Aaron in Nederland en vorig jaar hebben Stoffie en Carlos meegedaan aan de theatershow Kawina in Concert en vanaf toen is de smaak blijven hangen bij de mensen in Nederland. Iedereen vraagt wanneer de groep weer eens kan komen zodat zij kunnen genieten van Naks Kaseko Loco met deze twee grote zangers”, bendrukt hij.

Het eerste optreden van de tour, die van 31 juli tot en met 14 augustus duurt, vindt plaats op 2 augustus in partycentre Sunrise in Rotterdam. Het hoogtepunt is het optreden op 10 augustus op het grootste Caribische muziekfestival de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten, België.

Verder staan op het programma ook optredens op het Kwaku Summer Festival. De tour wordt 11 augustus afgesloten met een optreden in TMG partycentre in Almere.

6 REACTIES

 1. Frèddè “onder een bepaalde groep Suri’s” ??
  Jij bent zeker 1 van de “domste” onder een bepaalde groep Suri’s!! Wat een domme opmerking van deze achterlijke figuur. Zoals vaker doet deze figuur hele domme uitspraken.


  Maak melding

 2. @ dansingi
  Ik zeg wat ik constateer !!!
  Maar in elk geval bedank voor je genuanceerd bericht. Anderen op dit forum gaan gelijk tot schelden over. Trouwens ik ben kerngezond dus hartkwalen die heb ik gelukkig niet 😀

  @ meoonzin
  Een betere naam kon je niet bedenken voor je zelf. Jou reactie is van een dusdanig niveau dat ik je niet serieus kan nemen. Als je gaat leren wat fatsoen betekent mag je het een keertje weer proberen . Fijne dag


  Maak melding

 3. @Freddyyy, waarom bemoei je met zaken die jou geen ene zak aangaan. Als een bapaalde groep onder de Surinamers wilt feesten, en dat zien als topsport, laat ze lekker. Betalen ze het van jou centjes, nee. Komen ze jou lastig vallen op moment dat ze broke zijn, nee. Je zou voor de gein een keer naar zo’n feestje moeten gaan, dan zul je schrikken van de bevolkingsgroepen die daar aan het feesten zijn, en je zult voor altijd je lelijke smoel houden.


  Maak melding

 4. Freddy heeft een punt. Graag zie ik ook meer diepgang, meer respect en waardering, acceptatie en praten over zaken die de totale Surinaamse diaspora gemeenschap bezighouden, dan alleen maar feestvieren en eten. Er is in principe voor alles een tijd, maar je kunt niet eindeloos blijven feesten. Om meer eenheid en saamhorigheid te bereiken heb je meer nodig dan feesten en vreten. Zoek elkaar op, praat met elkaar over belangrijke zaken, wissel van gedachten, leer elkaars cultuur kennen en waardeer elkaar en respecteer elkaar, laat andere culturen in hun waarde, en praat over de toekomst van de diaspora gemeenschap, de toekomst van Suriname, innovaties etcetera.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.