VIDEO: Auto ‘vliegt’ over drempel en belandt in goot Ringweg-Zuid bocht

24

Zaterdagavond iets na 23.00u raakte deze auto te water in de goot na de beruchte bocht van Ringweg-Zuid. Dit nadat de bestuurder over de pas geplaatste drempel ‘vloog’ en de controle over het stuur verloor. De bestuurder raakte gewond aan zijn hoofd en is per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Volgens omstanders reed de bestuurder met een vrij hoge snelheid en verkeerde onder invloed van alcohol. Dit is echter nog niet bevestigd door de Surinaamse politie. Het voertuig moest op een speciale manier uit het water getakeld worden door een sleepdienst en duurde bijkans een uur.

Een Waterkant verslaggever was ter plekke en ging live met deze beelden:

Auto vliegt in goot Ringweg-Zuid bocht. Bestuurder gewond geraakt en afgevoerd per ambulance naar SEH. Meer op waterkant.net

Posted by Waterkant.Net on Saturday, 6 July 2019


- Advertentie -

24 REACTIES

 1. Daroe daroe daroe. Hoofdje pijn, autootje stuk. Daroe daroe daroe. Wie rijd hard over drempel en in bocht veel pech, geen geluk.

 2. Dat komt ervan wanneer je dronken achter het stuur wilt gaan zitten en met een hoge snelheid wilt gaan racen. A kisi eng mooi en gelukkig zijn er geen onschuldige omstanders gewond of gedood.

 3. Ringweg heeft genoeg drempels. Teveel alcohol en dan hard rijden. Ik zeg eigen schuld dikke bult. Rijbewijs
  afpakken.

 4. Veel meer drempels leggen en niet de drempels de schuld geven. Men maakt van onze straten in de woonwijken een race baan. Dan krijgt je dit. Ik heb geen medelijden met deze hersenloze gasten.

 5. De gemiddelde surinamer is niet in staat gemotoriseerde voertuigen te gebruiken. Een intelligentie test moet maar ook onderdeel worden van een proef rijbewijs behalen en pas na 3 jaar rijden zonder brokken een volwaardige rijbewijs dat elke 5 jaren met examens vernieuwd kan worden.

 6. Alleen maar vliegende auto’s worden er bestuurd in ons land. Het is elke weer raak. De sloten en kreekjes zijn ook iet meer veilig.

 7. en hoeveel vergoeding kreeg de reporter van Waterkant? soso Lee..waterkant en hun reporters…hahaha

 8. sommige chaufeurs doen helaas aan crush control maar de auto,s zyn niet voor geschikt

 9. Het voertuig moest op een speciale manier uit het water getakeld worden door een sleepdienst en duurde bijkans een uur……Ai baya ..ik weet nog steeds niet wat die speciale manier is

 10. Praserie) er moest een kabel onderdoor om de car op teliften ,daarvoor moest iemandt in het water omdat voor elkaar tekrygen en dat kan wel even duren ja

 11. Het was wel te voorzien dat de ringweg een racebaan zou worden na invoering van het eenrichtingsverkeer.
  Daarvoor werd al veel te hard gereden. En nu heeft men geen tegenliggers meer en een veel bredere weg. Er zullen nog meer ongevallen worden gemeld. Reken daar maar op.

 12. (Get a Life) Helaas moeten de wegen in Suriname allemaal breder worden, verkeer deelnemers moeten daar aan gaan wennen. De tyden veranderen er is teveel verkeer ,tegenwoordig kan je niet meer onoplettend zyn in het verkeer daar is het tedruk voor,er zullen snelwegen moeten komen veel meer 4 baans wegen en de 2baans moeten ook breder. Paramaribo zal getransformeerd worden ,en zal heel snel gaan gebeuren het aantal auto,s is al een teken van en ook fietspaden om de vele ongelukken te verminderen

 13. Ram singh. Dus er gebeuren meer ongelukken onder de gemiddelde Surinamer? Wat een domme opmerking zeg,weet je wel wat je zegt? Zeg beter niks ipv domme opmerkingen.

 14. Rbrown…. was er een tijd dat je wel onoplettend kon zijn in het verkeer of deed jij dat alleen. Shit mang wat praat deze meneer onzin hahahaha.

 15. Verkeersmeubilair is slecht of ontbreekt. Geen wegmarkering. Je kan die f drempels bijna niet zien s’ avonds

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.