dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoWijnaldum in Suriname aangekomen met Champions League beker

Wijnaldum in Suriname aangekomen met Champions League beker

-

Does Travel - naar Suriname

Voetballer Georginio Wijnaldum poseerde vanmiddag samen met de Surinaamse minister van sport bij de Champions League beker waarmee hij vandaag in Suriname aankwam. Wijnaldum wordt in het district Coronie gedecoreerd door de Surinaamse president Desi Bouterse.

Volgens de Surinaamse regering heeft Wijnaldum Suriname onlangs in de spotlight gezet toen hij de Surinaamse vlag bij zich had na zijn gewonnen Champions League-finale tegen Tottenham Hotspur. De beelden met de vlag gingen de wereld over.

De decoratie is zondag en volgens de districtscommissaris van Coronie, Remi Tarnadie, is het een bijzondere eer dat deze voetbalheld die Surinaamse roots heeft, in Coronie gedecoreerd mag worden.

De profvoetballer werd door de minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal, op de Johan Adolf Pengel Luchthaven ontvangen. Bij de aankomst heeft de minister hem warm welkom geheten. Directeur Sportzaken, Mitchell Kisoor, maakte ook deel uit van de delegatie voor ontvangst. Op de luchthaven werd de voetballer omringd door razende fans die graag met hem op de foto wilden.

De aankomst van Wijnaldum op Zanderij:

https://www.facebook.com/156263528227600/posts/618403772013571/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Jammer erg Jammer dat de president van deze gelegenheid gebruikt maakt om zich te profileren. Ach ja dit geeft alleen maar aan wat voor president Suriname heeft profiteur achterbaks drugsdealer en moordenaar.

  Volk van Suriname trek aub hier lering uit en stem deze mislukkeling weg volgend jaar hij hoort in het gevang


  Maak melding
 2. @alata is de taak van een president om dat te doen hij is de vertegenwoordiger van Suriname.
  Houden jullie op om alles altijd in het negatieve te plaatsen.


  Maak melding
 3. Niet alleen de vlag gaat de hele wereld over, ook die moordenaar gaat de hele wereld over met zijn drugsvonnis, waardoor hij op de opsporingslijst van Interpol staat.


  Maak melding
 4. Als je negatief ben zal je negatief blijven .ik ben niet van Bouters maar zo een domme reatie had ik niet verwacht van bepaalde domme dieren.het gaat niet om bouters het gaat om Suriname


  Maak melding
 5. Deze man heeft niets voor su gedaan en hij wordt behandeld als een van de dieven bende van su. Mijn vader wacht no g steeds op een oorkonde voor wat hij gedaan heeft voor su. Hij is 20 jaar regerend kampioen van su met speedboat racen en tot op de dag van vandaag is er nooit een antwoord gekomen. Wijna l dum ga maar eerst kijken met wie je te maken hebt. Er zijn velen jou voor gegaan en ze zijn nergens meer te vinden. Ik ben benieuwd waar jij beland want je weet niks over su. Ik hou je in de gaten!


  Maak melding
 6. Iedereen vergeet dat hij 2 vlagen droeg die aan elkaar verbonden waren.
  Wel grappig dat beide op de kop hingen.
  Wijnaldum levert en enorme prestatie en sluit het af met een groot gebaar door z’n roots en z’n nationaliteit te verbinden.


  Maak melding
 7. Heel goed dat Wijnaldum de vlag van Suriname hoog houdt ! Respect !

  Maar :

  Boycot criminaliteit
  Boycot de drugspresident,
  Boycot de criminele organisatie.


  Maak melding
 8. Goede voetballer,verdient miljoenen maar even als vele bekende voetballers neemt hij een verkeerd besluit, bogarde met zijn illigale gokhol,cruiff met zijn oosteuropese maffia vrienden,ronaldo met zijn marrokaanse kickbokser zo zijn er nog vele op te noemen. Ze verdienen een hoop geld maar daarnaast zijn het een stelletje zielige figuren,ze willen meedraaien met bekende mensen maar kiezen altijd de verkeerde lui uit. Zal aan hun opleiding liggen .


  Maak melding
 9. Nationaliteit geboren en getogen Nederlander. Laat die vlag maar voor wat het is. Wijnaldum heeft gepresteerd door zijn eigen kracht, wil en inzet. Hij komt om de geboorte plaats van zijn ouders en grootouders te bezoeken en Coronie de beker te laten zien. Gefeliciteerd jongeman.


  Maak melding
 10. Wat ik hier allemaal lees ” gaat het niet meer om Gini?? maar om press!! waarschijnlijk blijft hij toch de belangrijkste persoon van het land,al hoewel ik geen fan van hem ben.politiek mag voor mij een worst wezen,maar het zou mooi zijn als wij ff de negatieve aan de kant schuift. De finale van de CL werd in Bacu gehouden, waar politici de mond wordt gesnoerd of vermoord!!! en niemand die daar wat van zegt of doet”nog de grote leiders van de wereld. Fifa die de grootste maffia van de wereld is, organiseert zijn toernooien waar die maar wil (Marco van Basten is uit de Fifa gegooid omdat hij dacht dat hij dingens kon veranderen echt niet een pak geld op zak en weg was hij) Erdogan was getuigen op de huwelijk van Mesut ozil geen hond die blaft. Het afgelopen WK was in Rusland gehouden!!! waar de grootste maffia leider woont no body cares . Ik had verwacht dat ik meer positieve reactie hier zou lezen, want Gini is voor sportieve zaken in Suriname en niet voor politiek. Laten we positief blijven, straks hebben wij een andere leider”en hopen dat hij het goed doet.


  Maak melding
 11. Wijnaldum laat aub niet door een MOORDENAAR, DRUGSDEALER gedecoreerd worden. Leuk dat je SURINAME hoog houd, maar blij op een afstand met Surinamers die nationaal en internationale bekend zijn als moordenaar en drugsdealer en corrupte president.


  Maak melding
 12. Wijnaldum laat zien dat hij aandacht heeft voor Suriname. Dat hij gedecoreerd wordt door de president hoort er gewoon bij. De president is nu eenmaal de hoogste vertegenwoordiger van Suriname ,of men het nou leuk vindt of niet.Vanwaar de obsessie steeds linken door te trekken naar Bouterse? Ga eens naar de psycholoog man!


  Maak melding
 13. Dit wordt natuurlijk 1 grote paars feestje en die stommeling van een Wijnaldum laat zich misbruiken hiervoor. Dit is zo slecht voor zijn imago. Reken maar dat die foto’s de wereld over gaan.


  Maak melding
 14. Un libi Wijnaldie yere. A man mag du san a wani. Dat is democratie. Vorige keer was Aron Winter bij sheriff en vandaag is Wijnaldum bij de hoogste wettelijke vertegenwoordiger van de republiek Suriname, om gedecoreerd te worden. Zijn keuze, zijn wil. Toen Mesut Özil onlangs trouwde, was Erdogan ook aanwezig. Is dat fout? De Duitsers hebben hun ware gezicht laten zien toen hij vorig jaar poseerde met Erdogan. Geen wonder dat hij moe werd van het nationale elftal en Duitsland. De bedoeling moet niet zijn dat Wijnaldum moe wordt van de Surinamers die altijd commentaar hebben als Desi iets doet. Alsof de man alleen maar slechte dingen doet. Sorry hoor, het werkt niet zo.


  Maak melding
 15. pakiratigri

  14 juni 2019 at 13:04

  Un libi Wijnaldie yere. A man mag du san a wani. Dat is democratie. Vorige keer was Aron Winter bij sheriff en vandaag is Wijnaldum bij de hoogste wettelijke vertegenwoordiger van de republiek Suriname, om gedecoreerd te worden. Zijn keuze, zijn wil. Toen Mesut Özil onlangs trouwde, was Erdogan ook aanwezig. Is dat fout? De Duitsers hebben hun ware gezicht laten zien toen hij vorig jaar poseerde met Erdogan. Geen wonder dat hij moe werd van het nationale elftal en Duitsland. De bedoeling moet niet zijn dat Wijnaldum moe wordt van de Surinamers die altijd commentaar hebben als Desi iets doet. Alsof de man alleen maar slechte dingen doet. Sorry hoor, het werkt niet zo

  ==================================

  Verschil is dat Erdogan niet bij verstek is veroordeeld en aangeklaagd is voor meervoudig moord. Dat is het grote verschil met die dagu Desi Bouterse. Hoe ziek ben je als je in laat met een misdadiger. De man dien onze broeders, ooms en vaders hebben vermoord. En jij heult met deze gast. Dat maakt van jouw Pakiratigri een redimusu.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES