Duitse ambassadeur op bezoek in Suriname bij minister van onderwijs

9
Duitse ambassadeur op bezoek in Suriname bij minister van onderwijs
Ambassadeur Holger Wilfried Michael (r)

Minister Lilian Ferrier van het Surinaamse ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft deze week ambassadeur Holger Wilfried Michael, van de Federale Republiek Duitsland, ontvangen.

De ambassadeur residerend in Port Of Spain, werd vergezeld door Ingo Winkelmann, Head of division for Latin America and the Caribbean at the German Federal Foreign Office. Het ging om een kennismakingsbezoek en er werd van gedachten gewisseld over mogelijkheden voor bilaterale en regionale samenwerking.

Dit bezoek vond plaats op maandag 3 juni 2019.

9 REACTIES

 1. Wat is men wee sterk in de mooiste titels te bedenken.
  Deze Duitse meneer een gewoon een consulaat medewerker. En wat moet er aan Duitsland geleverd worden. Machine’s voor de auto industrie. Meloenen die al uit Equador vandaan komen verdringen??
  De gemiddelde Surinamer begint steeds slechter Nederlands te spreken, dan wordt het Duits helemaal onverstaanbaar. De hongerige blik van de minister zegt genoeg, maar de Duitser is geen gekke Hollander door giften te geven. Dat weten hun oude kolonies maar al te goed.


  Maak melding

 2. Für die Mehrheit der über 80 Millionen Deutschen ist Suriname ein unbekanntes Land. Der Besuch der Botschafter ist höchstens ein höflicher Besuch. Deutsche sind keine Chinesen oder Araber die gerne alles übernehmen möchten.


  Maak melding

 3. Johan bedoel je de waardeloze kolonie Suriname die sinds de Hollanders weg zijn alleen maar roven en bedonderen en overal geld lenen en stelen. Kijk eerst naar waardeloos beleid van Suriname voor dat je met je onzin over Kolonieen begint.


  Maak melding

 4. Duitsland…zijn ze de geschiedenis vergeten?!
  Daar hadden ze te lijden van hitler,Suriname heeft te lijden van bouta.Ga weg hoor Duitsland jullie kunnen ons in geen enkel opzicht helpen.Wij maken mee wat jullie eerder hebben meegemaakt en het is alles behalve prettig geweest.


  Maak melding

 5. Er zijn Surinamers met Duits bloed.

  Duitsland is een top land als het om kwaliteitsproducten, hun mentaliteit gaat. Zie maar hun auto’s, duurzame energie hebben ze nu ook hun wereldprestatie ook geleverd.

  Made In Germany, daar kunnen de Surinamers heel veel van leren.

  Suriname een land met nauwelijks 560.000 inwoners, connectie met Nederland, ( zie BeNeLux, zie hoe sterk deze economie in de wereld is).
  Grenst aan Frans-Guyana, Brazilie, Guyana, relaties met India, China, India, Indonesië. Zo’n 500.000 SuriNeds in Nederland, waarvan op zijn minst 10 % goed geschoold zijn.

  Andere landen die een rol spelen, USA, idem met de Antillen in het Caribischgebied. Natuurlijke hulpbronnen van Suriname.

  En bakken de leiders in Suriname er niets van. Wat wil je nog meer? O ja mentaliteit van heel grote Surinamers, velen omhoog gevallen, geen kennis en kunde, ervaring, (inter)nationaal. Meer met hun eigen persoonlijke belangen bezig dan met het algemeen belang.

  ddb mag wel de grootste en gevaarlijkste crimineel van de republiek Suriname zijn, maar de kliek om hem heen zijn nog veel erger dan hij is. Het is deze kliek om hem heen die zorgt dat Suriname een kapotte plantage is en zal zo lang deze mensen het volk onderdrukken en misleiden, niets worden met Suriname en de Surinamers.

  Als beleid was voor het algemeen belang i.p.v. enge persoonlijke belangen van ddb en de kliek van de ndp zou Suriname veel verder zijn, met zijn natuurlijke rijkdommen, landen die met een heel kleine bijdrage hieraan zouden kunnen werken door samen met ze te werken. De paarse kakkerlakken zijn oerdom en kijken liever naar het enge belang van ddb en de kliek en blijven bij moesje, (klein)kids, vaders zonder enige verantwoordelijkheid leven, die nergens te zien zijn, in hun prasie (h)o(u)so leven met lekkende dak en heel grote armoede en ellende grote ellende. Wachten op een voedselpakket.

  ddb en kliek blijven ze zand in de ogen strooien.

  Wo K als jullie zo door willen gaan en niet naar jullie eigen belang willen kijken, met andere oprechte leiders.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.