woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO: 'Aanstekelijk nummer 'Papi Chulo' moet ook aanslaan in Suriname'

VIDEO: ‘Aanstekelijk nummer ‘Papi Chulo’ moet ook aanslaan in Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

Het Nederlandse platenlabel Brothers United Records (BUR) is onlangs een contract aangegaan voor de release van de aankomende EP van de artiesten Justice Toch en Artistic Raw. De eerste single kwam afgelopen week al uit en heet ‘Papi Chulo’. Deze clubbanger, die te beluisteren is op platformen zoals Spotify en Apple Music, is zeer aanstekelijk.

“We zijn een Label in Nederland maar we zijn van Surinaamse komaf en tevens zijn de artiesten Arubaans en Surinaams. Het zou daarom leuk zijn als het nummer ook zou aanslaan in Suriname” aldus een woordvoeder van BUR tegen Waterkant.

Justice Toch
Justice Toch, de Nederlandse artiest van Arubaanse afkomst, staat reeds bekend om zijn unieke sound die het goed doet op zowel de radio als op de dansvloeren van de clubs. Door rap te combineren met zijn zangtalent heeft Justice Toch al een aantal hits op zijn naam staan. De nummers ‘Round & Round’, ‘Salut’ en ‘Laden’ hebben samen op YouTube meer dan 10 miljoen views. ‘Papi Chulo’ heeft alle ingrediënten om deze prestaties op zijn minst te evenaren.

Artistic Raw
Artistic Raw is in Nederland één van de gevestigde DJ’s die zelfs support heeft gehad van grote internationale DJ namen zoals David Guetta, Diplo, Deorro, Tiesto en Hardwell. Met ‘Papi Chulo’ geeft hij samen met producer Shinna en Justice Toch de clubs weer genoeg voer om de dansvloeren te vullen voor de komende periode.

De heren pakken het meteen goed aan, want ze hebben tegelijkertijd de videoclip gedropt. Deze hebben de mannen in Spanje geschoten en is hieronder te zien:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES