Zuster Sherida Boldewijn is ‘Nurse of the Year’ in Suriname

6
Zuster Sherida Boldewijn is 'Nurse of the Year' in Suriname
Zuster Sherida Boldewijn zittend (de derde van rechts) temidden van collega's.

Zuster Sherida Boldewijn is afgelopen week bekroond tot Nurse of the Year 2019 – 2020. Zij is uit een groep van acht genomineerden gekozen als winnares. Boldewijn, op de foto zittend (de derde van rechts), is werkzaam bij de Regionale Gezondheidsdienst en wel in het gezondheidscentrum te Geyersvlijt.

De bekendmaking van het resultaat en de bekroning hebben op 9 mei 2019 jl. plaatsgevonden in de multifunctionele ruimte van het ’s Lands Hospitaal in Paramaribo. De activiteit is georganiseerd door de Vereniging van Verpleegkundigen in Suriname (VVS).

De bekroning stond geheel in het kader van de Internationale Dag der Verpleging, waarbij verschillende instellingen stilstaan bij rol van verpleegkundigen binnen de gezondheidszorg. Waardering en erkenning voor degene die hun beroep met tact uitoefenen staat op deze dag centraal.

- Advertentie -

6 REACTIES

  1. Niet eens een dankje wel van de pres, oma taki. maar als ze een ndper was misschien dan wel.

  2. Gefeliciteerd Sherida Boldewijn en bedankt voor je geweldige inzet aan onze gemeenschap. Verpleegkundige zijn is een roeping. Ga zo door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.