zondag, juni 16, 2024
HomeFotoRegio Bijstandsteam politie weer aan het werk na overleg met minister

Regio Bijstandsteam politie weer aan het werk na overleg met minister

-

Does Travel - naar Suriname

Politieagenten van het Regio Bijstandsteam (RBT) in Suriname die in actie waren, hebben per direct hun werkzaamheden hervat. Dit is het resultaat van het gesprek dat minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie had met het bestuur van de Surinaamse Politiebond (SPB).

Het gesprek dat minister Getrouw op instructie van president Desiré Bouterse heeft gehad met de Surinaamse Politiebond (SPB) is constructief verlopen, meldt het Nationaal Informatie Instituut. Het ministerie van Justitie en Politie onderschrijft de democratische rechtstaat en wel: De scheiding der machten en dat een ieder zich moet onderwerpen aan de wet.

De speciale eenheid dient per direct wederom aan te vangen met haar werkzaamheden om de bijdrage te leveren aan de handhaving van de interne veiligheid, aldus de minister. Het ministerie van Justitie en Politie zal te allen tijde alles in het werk stellen dat het vertrouwen in haar niet wordt geschaad.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Men had ook grote netten achter de doelen moeten plaatsen en het liefst tot aan
  de cornervlag. Elke Surinamer die een beetje voetballen kan speelt in Nederland,
  dus hou je de kamikazepiloten over. Dat is natuurlijk vragen om problemen. Dus
  voortaan schaken of dammen.


  Maak melding
 2. Dit is ongeoorloofd verzuim. De vakbeweging maakt zichzelf belachelijk en ongeloofwaardig dat ze eisen stelt, die niet rechtstatelijk zijn.

  Hoelaat en onkundig moet het niveau wel zijn van met name deze mensen die zich wetsdienaren noemen, terwijl ze buiten wet en regelgeving willen staan noch zich onderwerpen.

  Deze lieden hebben echt het aanzien van de politie geschaad. Met zulke bestuurders heeft deze vakbond echt geen vijanden of tegenstanders nodig. Dat zijn ze voor zichzelf.

  Idioten en debielen. Dit is van het niveau en soort van Hooghart de hoogheidswaanzinnige.


  Maak melding
 3. Hahaha. Die zwarte racisten en clowns v.h. bondsbestuur (hellings, gentle en atompai) hebben flink bakzeil gehaald.

  Ze hadden hun mensen v.d. RBT opgehitst om in staking te gaan om een gesprek met de president af te dwingen en om af te dwingen dat de regering instructies zou geven om die 3 opgesloten gewelddadige zwarte politieracisten binnen 24 uur vrij te laten.
  Maar ze hebben GEEN gesprek gehad met de president en die 3 opgesloten zwarte racistische politiecriminelen zijn nog steeds NIET in vrijheid gesteld. Deng dong agoe lasi fesi zwaar, lol.

  Het wordt hoog tijd dat het KPS gezuiverd wordt van al de rotte appels binnen het korps zoals die 3 opgesloten zwarte criminele racisten, die imbeciele zwarte racisten in het bondsbestuur, agenten die zich niet ten alle tijde professioneel, fatsoenlijk en correct opstellen tegenover de burgerij en agenten die hand en span diensten verlenen aan de criminele onderwereld want al die figuren verzieken de politieorganisatie alleen maar en zorgen ervoor dat er terecht geen respect meer is voor de politie.


  Maak melding
 4. Die imbecielen v.h. bondsbestuur en de bond dachten zeker dat ze met een staking druk konden uitoefenen d.m.v. een stukje powerplay en chantage om hun crimineel gewelddadige en racistische zwarte collega’s vrij te krijgen maar ze hebben flink de deksel op hun neus gekregen van de minister van JusPol. Die heeft TERECHT gesteld dat de democratische rechtstaat gerespecteerd dient te worden en dat een IEDER onderworpen is aan de wet.

  Het is het O.M. die beslist wie ingesloten moet worden en het is de rechter die beslist wie ingesloten blijft of wie naar huis mag (NIET de regering/minister). Dat moet men kunnen doen in alle vrijheid en onafhankelijkheid ZONDER druk of inmenging van buitenaf. Met deze staking van de RBT heeft de politiebond duidelijk geprobeerd om op een zeer walgelijke en ongeoorloofde manier hun criminele en gewelddadige collega’s vrij te krijgen.


  Maak melding
 5. Maarrr de eerste bewoner die toestemmimng hft gegeven is de schuldige echt waar . Mie sarie hoe ze hbbn gevochten. Want de eerste gft toestemming en toen die bal weer op ht erf was kon hij gaan bemiddelen en.zeggen dat hij eerst hft gegeven en dat ze niet moeten vechten enz enz .
  .


  Maak melding
 6. Gentle en consorten hebben hun eigen braaksel ingeslikt. Zich zelf ongeloofwaardig gemaakt en met de staart tussen de benen het werk weer hervat.


  Maak melding
 7. De tijd dat politieagenten alles konden doen is voorbij. Ik hoop dat dit een wijze les is voor de politieagenten en dat zij weten dat tegenwoordig bijna iedereen in het bezit is van een smartphone. Ontkennen en op je ambtseed beroepen is verleden tijd. Binnen enkele seconden gaan beelden een paar keer de wereld rond.


  Maak melding
 8. Als je zo hoog van de toren hebt geblazen en zo bakzeil had gehaald, dan zou ik mij diep schamen als vakbond en zeker als bestuur.
  Ik zou de eer aan m’n zelf houden.

  Maar ja eer is in dit land en zeker binnen een bepaalde bevolkingsgroep ver te zoeken. We hoeven alleen maar te kijken naar onze regeringslui en medegraai genoten.

  Zelf als ze met naam en toenaam genoemd worden, gaan ze gewoon de schaamte voorbij. Daar worden ze ook door een deel van de bevolking gekozen die zelf schaamteloos is.
  Zich niet vernedert voelen om in de volle zon te gaan staan, oerwoud geluiden te maken als dank voor een gift of pakket, of lichamelijke allerlei sexistische capriolen te maken in de hoop dat ze nog 1 extra te krijgen of verzekerd te zijn dat ze weer 1 krijgen de volgende keer.
  Het protesteren tegen deze behandeling komt niet in hun op, schaamteloos berusten zij hierin.

  Zo nu het optreden van de politie tegen ongewapende burgers, schaamteloos laten zij de schaamteloze hun gang gaan.


  Maak melding
 9. @Brid 11 mei 2019 at 19:14

  Gentle en consorten hebben niet hun eigen braaksel moeten slikken.
  Zij hebben de RTB- leden als lid van de PSB ondersteund en de opdracht van de leden van de bond uitgevoerd.
  Gebeurd wel meer dat de vakbond niet voor de volle 100% binnenhaalt wat de leden hun opdragen.

  Ze hebben een gesprek gehad met minister (binnen 24 uur), wat er besproken is, is niet bekend gemaakt, slechts het formele standpunt (scheiding) der machten dus??

  Dit probleem is echter niet opgelost en krijgt zeker een staartje.
  Let op mijn woorden. Dit is Suriname en geen Holland.


  Maak melding
 10. Wanneer sprake is van democratie en scheiding der machten, dan staat wel één ding vast, dat op de stakers een zware disciplinair straf staat te wachten. Ze hebben door plichtsverzuim de veiligheid van het land en de burgers in gevaar gebracht. Ze zijn juist ingehuurd om de veiligheid te waarborgen en de wetten te handhaven. Hier is sprake van een grove schending van het ambtsplicht op onjuiste gronden. En zeker wanneer je bent ingehuurd om de wetten te handhaven, ga je je zelf niet boven de wet prijken.

  Maar gezien dat Sur een failliet State is, zal alles worden bedekt met de mantel der liefde.
  HALLELUJAH


  Maak melding
 11. Kondremangs,
  Tenminste hebben ze de discipline om hun taak opnieuw uit te voeren zoals staat in hun ambtseed.
  Dat verdient tenminste het respect van ons allen ipv hoon en disrespect. ….
  In tegenstelling tot bepaalde figuren uit de partij van DiDiBri. …….
  Nogmaals. ..deze zaak wordt onder het mom van trias politica behandeld. …maar stinkt van alle kanten als een beerput. ….
  Meneer Ramsoedh staat bekend om voetballen in beslag te nemen als ze op zijn erf kwamen. …en nu liep hij een keer tegen de verkeerden aan. …die als gevolg daarvan hun boekje te buiten gingen. ….
  Hij hft zijn maties Doekhie. .Parmessar. ..Hooghart en motjo Sharmila M ingeschakeld. …en hebben via DiDiBri. .de PG. … opdracht gegeven om de RBT leden in verzekering te stellen. …..names and faces politiek. ….
  Er volgt nog meer. …..dit is maar een tip van de sluier. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 12. K ben ook van mening dat er n staartje aan ht groeien is. Gezien de brutaliteit vn deze agenten waarmee ze de vrylating opeisten gaan ze zeker aklerlei capriolen uithalen totdat ze afgekoeld zyn dan denk k aan intimidatie n met opzet daar gaan rondhangen n hun brutaliteit n aggresiviteit tentoon stellen. Anderzyds denk k dat de haat die ze koesteren tegen de hindoestaan gaan opschroeven n overdreven hard optreden tegen hen by de minste onschuldige euvel.het zou op zn plaats zyn als de rechter hen zou verbieden om gedurende 3maanden of meer zich niet op die plek te begeven.


  Maak melding
 13. Brid heeft het heel goed verwoord. De zoveelste shit uitgehaald en bakzeil gehaald. Denk maar aan de verschillende rechtszaken die zij aanhangig hadden gemaakt. Alle zaken verloren. Hier ook. Het zijn machtswellustelingen met garnalen hersenen. Komt wanneer mensen als hellings, gentle, atompai en eyck meer emotioneel dan rationeel kunnen denken. Van eyck is het bekend dat toen hij op politie opleidingscentrum was ingedeeld, hij vrouwelijke recruten lastig viel voor hoger cijfer. Raad maar wat de tegenprestatie kan zijn geweest.


  Maak melding
 14. Iedereen heeft de terroriste organisatie (lees politiebond) laten vallen. De Korpschef, de minister en de president.
  Ik las op de website van de KPS dat zij hun leden oproepen voor een ledenvergadering ivm de “Onrechtmatige in verzekeringstelling” van de leden van de RBT. Wat een niveau van een politiebond. Een door de bevoegde instantie ingesloten verdachte kwalificeren als onrechtmatig gaat allen perken te buiten. Vanwaar halen zij de bevoegdheid om dit te overrulen.. Het woord keuze in de oproep is niet goed. Het had de bond gesierd als zij in hun oproep de woorden het “niet proportionele strafmaat” gebruikt ipv onrechtmatige inverzekeringstelling. Als ik met mijn MULO diploma dit door kan prikken zullen hun niveau dan lager zijn MULO.


  Maak melding
 15. RGB moet haar mensen de cursus ‘how to control tour ego’ aanbieden. Echt dringend nodig, zoals uit dit geval blijkt. Tevens zie je alleen maar een ego spreken aan de brief die ze hebben gestuurd aan Sharmila Mansaram-Kalidien (zie Starr nieuws). Die brief is echt een aanfluiting en laat precies zijn wat de mentaliteit van die mensen is: geen professionals, maar een stelletje missionarissen die even ontwikkelingshulp aan de armen verlenen en daarom hun God mogen opdringen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES