dinsdag, mei 28, 2024
HomeFotoBus komt in goot langs de weg terecht in Suriname

Bus komt in goot langs de weg terecht in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Ook aan de verlengde Nieuwweergevondenweg in Suriname was het raak vanmorgen: een bus kwam rond 08.30u zaterdagmorgen terecht in een goot langs de weg. De bus ging richting de Bomaweg en iets voorbij Leiding 21 zou de bestuurder de controle over het stuur verloren hebben.

Hij reed hierdoor circa 10 meter de berm op en kantelde daarna in de goot. Er waren nog wat mensen in de bus hebben buurtbewoners verklaart. Ze gaven ook aan dat de bestuurder niet ter plaatse was toen de politie daar aan kwam.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Hier een foto vanaf de andere kant:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Goed man. Alweer eentje die de macht over het stuur verloor. Het gaat lekker en steeds lekkerder op de wegen.
  Zal deze ook een flinke slok op hebben gehad?


  Maak melding
 2. moet hier snel van die auto,s zonder chaufeur introduceren want het gaat niet goedt, er moet een groot onderzoek komen naar deze ongelukken


  Maak melding
 3. De chauffeur heeft de benen genomen voor dat KPS arriveerde?? Dit stinkt naar de misdaad.
  Onder invloed van drugs of alcohol, geen rijbewijs??? Wij horen het wel. Gelukkig zijn er geen doden gevallen.


  Maak melding
 4. Er was geen chauffeur aanwezig. Bus zonder of met maakt niet uit. Ze gaan toch de goot in. Mischien was het Dodson in ze nieuwe functie


  Maak melding
 5. Wat ligt er zo in doe goten langs de weg tak ding mang e rij go in a gotro dag in dag uit. Na gowtu lai so? Mi wan tik mi kans tu yere..


  Maak melding
 6. Het volk is apatisch geworden van al de leugens die ze dagelijks via NII aan hun hoofd geslingerd krijgen. Dus, zodra men achter het stuur dronken of nuchter weer de paarse shit via de grootste nee-geer racist van Suriname Clifton Limburg onzin, verdraaiing en poging tot vernaaiing te horen krijgt, steekt met voertuig en al het hoofd in de sloot. Vandaar al de gekantelde bussen, personen auto’s en al die troep die in dat land op de weg beweegt. De nationale dieven partij heeft de kas van het volk leeggeroofd. ZE hebben zichzelf miljoenen aan lening verstrekt en vervolgens de transacties gedeleted. Dit alles onder supervisie van een moordenaar en veroordeelde drugscrimineel die zichzelf president acht….ik zou zeggen hang yourself.


  Maak melding
 7. Mensen, wanneer in een land de mensen niet meer bidden, dan zien ze overal spoken. Dat zie je steeds meer en meer gebeuren. De mensen zijn God aan het vergeten. Als je God vergeet, val je automatisch in handen van demonen. Dat is wat er in Suriname aan de hand is. Mensen bidden niet meer, geloven niet meer. Dat is precies de kenmerk van een demon. Die hogere demonen komen dan hun kleine broeders, de mensen, bezoeken. De kleine broeders schrikken er zo van, dat ze de controle over zichzelf kwijt raken op dat moment, waardoor zoveel ongelukken gebeuren. Mensen, wend je tot de Heer, bidt, vast, geloof en belijd! Dat houdt de demonen weg en zal het aantal ongelukken op allerlei gebieden, ook thuis, verminderen.


  Maak melding
 8. EFFE TUSSEN NEUS EN LIPPEN DOOR!

  SORRY HOOR, MAAR HET IS GOED, DAT DEZE VERKEERSCRIMINEEL( moordenaar) VOL BACARDI COLA ALLEEN WAS.

  GOD HEEFT BEHOED, DAT HIJ WEERLOZE PASSAGIERS DE DOOD IN JOEG.

  DEZE ELLENDELINGEN MOCHTEN JARENLANG HUN GANG GAAN VANWEGE OOK RACISTISCH BELEID BIJ DE POLITIE , JUSTITIE EN RECHTERLIJKE MACHT.

  WIE OP DE JUSTITIETOP LIJKT, MAG MOORDEN EN NAAR DENHAAG DE ZELFDE DAG VERTREKKEN( VLUCHTEN.)

  LANGER DEZE WANTOESTANDEN ONTKENNEN EN AFSTAND NEMEN HEEFT GEEN ZIN MEER.

  HET IS NU DE TIJD OM DE HARDE BEUK ERIN TE ZETTEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES