zaterdag, juni 15, 2024
HomeFotoAuto rijdt eetcafé in Suriname binnen

Auto rijdt eetcafé in Suriname binnen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een personenauto vandaag een eetcafé binnen gereden. Het gaat om eetcafé Jomax aan de Tourtonnelaan in Paramaribo. Hoe de wit gelakte auto het voor elkaar heeft gekregen is nog niet bekend. Op foto’s zoals deze gepost door Virish Bhoelai, is te zien welke ravage is aangericht.

Het is nog niet bekend als er naast de materiële schade ook gewonden zijn gevallen. Volgens onbevestigde berichten zou de auto gestolen zijn en door de dief het pand in zijn gereden.

Het wachten is nu op de officiële informatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Alla dei disi sani. Fa sma disi rij so fokop. Mi denki no sabi rij noso kande wagi fokop. Musu luku bun pe bai wagi, pe bai wagi den mang seri wagi nanga fokop.


  Maak melding
 2. Eerst doorboren ze de hekken van zanderij luchthaven en nu een eet café ! Ik snap de logica van de Surinaamse weggebruikers niet meer. Of was die griet van de wit gelakte auto zo hungry bere dat ze geen geduld had . En nu alleen kosten verhogend. Idioot!!


  Maak melding
 3. Kijk, je hebt ook worst met slappe knoflooksaus, pindasaus, ketchup of die kolere hete sambel. Mijn worst komt met verse mayo snappie.


  Maak melding
 4. dit is Drive through, grootscheepse atie op de keuring van alle voertuigen aangeraden.snelheden op bepaajde wegen limiteren naar 30 km . doe hier wat aan, want zo kan dit niet langer.


  Maak melding
 5. Is dit een verklaring,

  Het mág wel, want het is in Nederland niet wettelijk verboden om met slippers aan te rijden. Verstandig is het echter niet. Je kunt met slippers makkelijk achter een pedaal blijven hangen en ze glijden sneller van een pedaal af dan een stabielere schoen.

  Boete

  In het buitenland riskeer je zelfs een boete als je met slippers aan rijdt. Twee jaar geleden kreeg een vrouw in de Franse stad Toulouse een boete van 90 euro omdat ze zich hier schuldig aan maakte.

  Berisping

  In Nederland krijg je hooguit een berisping, maar het kan je wel veel geld kosten als je met slechts slippers aan (of op blote voeten) een ongeluk veroorzaakt. In veel gevallen wordt dan alleen de schade van de tegenpartij vergoed, ook al heb je een WA-plusverzekering. Deze vergoedt normaal gesproken ook (een deel van) de eigen schade.


  Maak melding
 6. Een rijbewijs geeft je rijbevoegdheid. Dat betekent dat de verkeersregels etc goed in acht is genomen tijdens het examen.

  Dat wil nog lang niet zeggen dat je beschikt over RIJ vaardigheden. Dat is een totaal ander chapter. Het demonstreren van een correct rijgedrag in het verkeer is al jaren zoek in Suriname.

  En eerlijkheidshalve, er is geen beleid op dit stuk. Er worden wel adhoc dingetjes gedaan maar structureel gebeurd er niks.


  Maak melding
 7. Nou, in ieder geval gaat het goed met Suriname. Kijk eens naar die bigi bere van de man. Fa dan? Waar haal jij het eten vandaan? In Somalië en Ethiopië zie je kinderen die broodmager zijn en een grote buik hebben. Puur door zand te eten. Maar wat ik hier zie is gewoon een bigi bere man. A nyan de . Gewoon de kortste route gekozen naar het restaurant. Meki a bere kon moro bigi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES