zaterdag, juni 15, 2024
HomeFotoBromfietser per ambulance naar ziekenhuis na frontale aanrijding in Suriname

Bromfietser per ambulance naar ziekenhuis na frontale aanrijding in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een bromfietser is zondagavond per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Dit gebeurde na een frontale aanrijding met een personenauto. Het verkeersongeval vond rond 23.30u plaats aan de Williamstraat, een zijstraat van de David Simonstraat in Paramaribo.

De schade aan beide voertuigen was aanzienlijk. Het is nog niet bekend welk letsel de bromfietser heeft opgelopen en waardoor de aanrijding is ontstaan. Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Surinamers hebben het wiel niet uit gevonden, zo niet het verkeer. Deze taferelen zyn ook in het verleden in de zogenaamde moderne wereld voorgevallen. wel moet men de oorzaak van de recente verkeers ongevallen gaan benoemen,de reden? vaak is dat de te smalle wegen of te hard ryden en alcahol of een combinatie van.
  justitie moet de ty keren door strenger op toe tezien


  Maak melding
 2. Het land staat al jaren stil, mensen moeten uitrukken van de ene naar de andere baan om het hoofd boven water te houden. Iedereen in het verkeer schijnt veel haast te hebben of beschikken ze niet over de juiste papieren. Daarnaast, nemen dronkaards, snelheidsduivels ook deel. Een zeer gevaarlijke infrastructuur maakt de veiligheid in combinatie met roekeloosheid in het verkeer, bijna dagelijks slachtoffers. Geen haan die er naar kraait, men is met hoge snelheid aan het graaien, verdraaien en vernaaien bezig. Het kiezersvolk rijdt liever met kleppen op, dan verstand en inzicht. Een complete chaos in het verkeer maakt de circel rond. Sterkte familie!


  Maak melding
 3. In NL is er een programma op tv ” debielen op de weg genaamd, Su zou daar ook in passen” qua rij gedrag !!!! Wat een stelletje mongolen zeg.

  Sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Dat men nog durft om bromfiets te ryden baja. Maar k vraag my af wrom wilt men niet ryden mt n matige snelheid vn 40km/u. De meeste mensen hebn vn die snorfiets n race-tuig gmkt.


  Maak melding
 5. @J. Zwartmans, je bedoelt ” Idioten op de weg”. Suriname past 100% erin. Nu nog dash-cams en we kunnen genieten van al de capriolen die ze daar uithalen.


  Maak melding
 6. effe testen wie harder is, die bromfietsers zijn net zo gevaarlijk op de weg, en vergeten even dat een auto toch even wat meer body heeft. Maakt ook allemaal niet uit lekker elkaar blijven doodrijden, ruimt wel op zo.👍


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES