zaterdag, februari 24, 2024
HomeFotodWT: 'Zoon van inmiddels ex-minister Suriname officieel verdachte in zedenzaak'

dWT: ‘Zoon van inmiddels ex-minister Suriname officieel verdachte in zedenzaak’

-

Does Travel & Cadushi Tours

De zoon van Roline Samsoedien, sinds woensdag ex-minister van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) in Suriname, is volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd officieel verdachte in de zeden zaak waarbij een 10-jarig meisje zou zijn misbruikt. Volgens Dagblad Suriname zou het meisje zelf de man hebben aangewezen als dader. Ook zou er nog minstens één slachtoffer zijn, namelijk een meisje van 15 jaar.

De moeder van de verdachte ontkende eerder deze week nog dat haar zoon iets te maken zou hebben met het misbuik van een 10-jarig meisje. Samsoedien reageerde zondagavond ontsteld op berichtgeving in diverse media in Suriname. Volgens haar wordt de naam van haar zoon Riaaz en die van haar door het slijk gehaald. Ze zou een proces starten tegen Dagblad Suriname die maandagmorgen groot kopte met het artikel.

Samsoedien heeft woensdag naar aanleiding van dubieuze grondzaken waarin ze werd genoemd ontslag genomen. Het nationaal Informatie Instituut spreekt van ‘recente perikelen rondom de minister’.opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

50 REACTIES
 1. Hoe officieel is officieel?
  Opmerkelijk dat zijn moeder als minister opstapt, voordien heeft zij beweert dat er niets aan de hand was.
  Leugens hebben dus inderdaad korte benen.

  Sari, Sari, Sari Tori


  Maak melding
 2. @ Papira-tigri … papieren-tijger …@ Luciën … @ Damsco … vooral @ Wendy … niet de Oppositie heeft de zoon van Samsoedien beschuldigd van verkrachting … lees het volgende: “de zoon van Roline Samsoedien, ex-minister van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB), is door het slachtoffer genoemd als verdachte en ook als zodanig in beeld gebracht door rechercheurs. Intussen wordt vernomen dat er mogelijk nog minstens één slachtoffer zou zijn, een meisje van 15 jaar. Het misdrijf waar de politie nu onderzoek naar doet heeft zich voorgedaan in het politieverzorgingsgebied Lelydorp.
  Lees meer: Zoon ex-minister officieel verdachte in zedenzaak – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/04/17/zoon-ex-minister-officieel-verdachte-in-zedenzaak/#ixzz5lOoV9e7d
  ***************************************************
  Zoonlief heeft gedacht … wat de zoon van de Moorddadige plesi-dent … Dino Bouterse … kon en mocht … kan en mag ik nu ook !!! No sir … a fraga e bedying wai trafasi …. na mei 2020 aw wai moro heftig !!!!


  Maak melding
 3. Ja-knikker of nieuwe wereldorde?
  17 Apr, 17:07
  foto

  In het artikel van Fareed Zakaria, The Rise of Illiberal democracy (Foreign Affairs, 1997), wordt aangeduid dat democratisch gekozen regimes hun macht grenzeloos vergroten en burgers fundamentele vrijheden ontnemen, met de nadruk dat in het Westen vrije en eerlijke verkiezingen hand in hand gaan met constitutioneel liberalisme, de rechtstaat en fundamentele mensenrechten, waarbij in de rest van de wereld deze twee concepten uit elkaar gaan.

  De vragen die hierbij gesteld kunnen worden; (i) Worden landen die inmenging van Westerse machten niet toelaten met betrekking tot bestuur en beleid, automatisch gecategoriseerd als ‘illiberale democratieën’, omdat zij geen deel uitmaken van de Ja-knikkers club? (ii) Wordt liberal democracy alleen toegepast in Westerse landen die in het verleden als kolonisatoren vormen van illiberale democratie hebben toegepast in hun koloniën, om bewust de onderdrukten op een onderontwikkeld niveau te houden? (iii) Vormt de opmars van superpowers en emerging superpowers zoals China, Rusland en India, een bedreiging voor de traditionele schaakmat van de internationale arena? Of we kunnen een stap verder gaan en ons afvragen (iv) wat is de werkelijke grondslag van (de in het Westen onstane) begrippen als rechtstaat en mensenrechten? En (v) in hoeverre is er nog sprake van democratie wanneer beleid gemaakt wordt door supranationals (bijv. de EU)?

  Lloyd Best, intellectueel uit Trinidad, zei het reeds treffend. We worden politiek ingedeeld als derdewereldlanden “but who started counting?” Dit is een diepgaande vraag, zeker met het oog op het op 16 april gelaunchte Instituut voor Dekolonisering van Suriname, Dekosur, zijn bovengenoemde vraagstukken een interessante discussie waard. Door wiens bril kijken we als we hele landen wegzetten als illegitiem of ondemocratisch, zoals in een recent artikel op dit medium? Welk meetsysteem wordt toegepast? Zijn er geen andere zienswijzen?

  Het Westen niet meer dé wereldorde
  Volgens Kishore Mahbubani, voormalig ambassadeur van Singapore bij de Verenigde Naties en auteur van Has the West lost it?, heeft het Westen de kunst om macht te delen verloren. Het Westen kan niet langer veronderstellen zijn ideologie op te leggen aan de wereld, en moet ophouden politiek en militair in te grijpen in de aangelegenheden van andere naties, vooral tegen de achtergrond van een nieuwe wereldorde met China en India als leidende economische machten. Voorts geeft ook Jonathan Holslag, Belgische auteur van De kracht van het Paradijs, aan dat een onvermijdelijke transitie plaatsvindt in een nieuwe machtsverdeling met China aan de top. Het is noodzakelijk voor het Westen (de auteur richtte zich met name op Europa) om zich aan te passen aan deze geopolitieke en geo-economische veranderingen.

  Frappant is het zeker dat bijvoorbeeld Singapore, China, Rusland, en India vallen onder de noemer van ‘illiberale democratieën’. Who was labelling… de Westerse bril?
  Tegelijkertijd zijn het juist deze staten die de nieuwe power players zijn qua politieke-, economische en militaire positionering binnen de internationale arena, alsmede met rasse schreden nationale groei en ontwikkeling doormaken. Het Westen blijkt niet in staat te zijn gelijke tred te houden, daar zij vastgeroest lijken in linkse en rechtse paradigma.

  Waar staat Suriname: ja-knikker vs. illiberaal?
  De vraag is dan: waar staat Suriname? Hoe kiezen we positie in dit veranderende geopolitieke veld? Moeten we regeren vanuit onze nationale belangen of slechts voorkomen dat anderen ons afstraffen voor onze gezichtspunten (bijv. over Venezuela)? Hoe zien we onze eigen toekomst en rol op het wereldpodium?

  Dit zijn fundamentele vragen die nationaal beantwoord moeten worden. Tot op heden heeft alleen de NDP een internationale politiek gevoerd met een duidelijke pluriforme basis, die verder reikt dan alleen de Noordzee.

  Het wegzetten van een regering als illegitiem en ondemocratisch en degene die het gezicht van de NDP ondersteunen karakteriseren als ja-knikkers is schrikbarend kort door de bocht en dus gebaseerd op slechts één visie, uit één wetenschappelijk veld. De vraag is of die visie überhaupt houdbaar is? Immers, sinds de verkiezingen van 2000 maakt de NDP een continue zetelgroei door met stemmers van alle lagen van de bevolking, ongeacht ras, kleur, geloof of leeftijd. Allemaal individuen die zichzelf vertegenwoordigd zien in de visie vóór Suriname, geleid door partijleider Bouterse, en in Algemene, Vrije en Geheime Verkiezingen hun keus duidelijk maakte. Uiteraard is Desiré Delano Bouterse voor de NDP, wat Johan Adolf Pengel voor NPS, Henck Arron voor de NPS, Eddy Bruma voor de PNR, Jagernath Lachmon voor de VHP en Iding en Willy Soemita voor de KTPI waren. Een leider, echter is hij wel toegankelijk voor eenieder.

  Onwetenschappelijk Bureau NDP


  Maak melding
 4. Ai opa taki, mi beng taki toch, na leki baas a beng reageer toen taki zoon e smokkel gong en droga , stiefzoon e roof. A no tor na redimusu, na oppositie eeh na schuld Holland. Oma taki en toch blijven oerdomme debiele idiote ndp paria’ s geloven dat deze mens der misdaad in 2020, land en volk tot zegen zijn. Opa taki ai de zegen der misdaad.


  Maak melding
 5. Dat kan niet. Dit is nep nieuws van de Ware Tijd. De moeder maar ook een paar forum leden wisten het zo zeker dat haar zoon geen kleintje genaaid had.

  Het is volgens hun allemaal een politiek spelletje welke wordt gespeeld. Nu blijkt het het spelletje huisje te zijn, die jonge meisjes spelen om mammie in dit geval voor deze grote meneer te zijn.

  Gelukkig heeft deze meneer z’n mammie de nodige financiële middelen verschaft door de regering van list en bedrog, in samenwerking met de NDP stemmers genoeg middelen om hem te verdedigen. Indien nodig om te kopen of onder druk te zetten.

  Hoe dan ook zal op de achtergrond de NDP stemmers hun steun onopvallend blijven geven ,want binnen de NDP naai je of wordt je genaaid. En dat kunnen ze daar goed. Want een groot deel van de massa die als een kudde dier, misschien zijn ze dat ook dieren worden staande met vlaggen genaaid. Veelal onder gekrijst van dierlijk genot omdat ze het hongerig gevoel snel als de muziek begonnen zijn vergeten zijn.

  Danse mamie, danse. Dans voor pappie, kleine mammie. Je krijgt van oom wat corruptief verdiende geld voor een lollie pop.

  Oen waai a fraga gie mie


  Maak melding
 6. 5 minuten smulplezier mt n jonge krobia waarvan ht seizoen nog gesloten was levert deze pedo zeker 8jaar cel. De hele fam sams is nu ten schande gelegd.alle eer n respect de grond in geboord.


  Maak melding
 7. Waar is haar grote bek gebleven, met de ontkenningen. De naam van haar zoon zou door de slijk worden gehaald en ze zou een proces starten tegen DbSuriname. Pedofiel.


  Maak melding
 8. Dit was te verwachten dat de minister haar ontslag zou aanbieden ongeacht haar grote mond over fake news in de krant. Ze dacht een zoon gebaard te hebben maar deze Riaaz is de verpersoonlijking van de duivel. Ik bid dat hij heel lang in de cel komt en ik bid dat hij daarna in de hel mag branden. En de moeder ? Zij is een achterbakse vrouw die veel grond toegeëigend heeft en door het leven zal gaan als de grootste dievegge !


  Maak melding
 9. Deze mw: beweerde dat haar lieve (pedofiele ) zoon zoiets niet doet, en nog een paar van die figuren hier op de site. Wel mw : u heeft al aan onbetrouwbaar uiterlijk dus ga maar van de Bosje brug springen, en neem @ Damsco en de andere figuren mee die @ Mul opsomt !!!!

  @ je schrijft altijd dat een ieder die niet jou mening deelt, gewoon van Bosje brug moet springen.
  Nu blijkt dat de pedofiele zoon van je geliefde Mw: van de Nationale Dieven Partij schuldig is, dus mooi okassi fu djompo brada ! Ga maar hand in hand met ze gelijk springen , als het kan met jullie
  hersenloze kop naar beneden!
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 10. De man is nog steeds een verdachte en geen veroordeelde, hoewel de rechters op dit forum al een schuldigverklaring hebben afgelegd. Typisch Surinaams?


  Maak melding
 11. Wat gebeurd er met de grond die ze heeft toegeëigend. Gaat dat ook in de doofpot terwijl sommige mensen al meer dan 10 jaar op een stuk grond wachten. Die van haar zoon komt ook in de doofpot let maar op.


  Maak melding
 12. Wat gebeurd er met al het grond die ze heeft toegeëigend gaat dat ook in de doofpot. Die van haar zoon gaat ook in de doofpot met een lage straf. Kan bouterse geen behoorlijke ministers vinden.


  Maak melding
 13. Je hebt ze allemaal bij de ndp…criminelen waaronder moordenaars,drugs en wapen handelaar,drugscriminelen,
  bankrover,oplichters,fraudeurs,
  corruptelingen,pedofielen en verkrachters…en amnestie criminelen.
  Serieus surinamers?!Kiezen jullie deze criminelen als lijders?
  Kunnen jullie echt niet beter kiezen dan deze vieze,vuile ndp troepje?!
  Wakker worden surinamers…


  Maak melding
 14. Alle geroofde grond terug eisen en moeder aanklagen voor valsheid in geschrifte, verduistering staats eigendom en obstructie van rechtsgang.


  Maak melding
 15. Mensen schreeuwen moord en brand voor vervolging. Hoeveel ambtenaren zijn er de afgelopen jaren vervolgd wegens ambtsmisbruik en corruptie ? Als Nederlandse coke smokkelaars met 10 kg coke gepakt worden op Pengel worden ze binnen 12 mnd vrijgelaten. Deze pedo Riaaz is binnen 6 mnd vrij. Gevangenis heeft weinig capaciteit en de rechterlijke macht is om te kopen. Desnoods geeft Bouterse gratie.


  Maak melding
 16. Raar soort mensen.Als ze zich niet bezig houden met geiten dan zijn het kinderen.Toen de geiten van Doekhie gestolen werd,ging hij naar het bordeel en prompt werd er in hem gebeten.


  Maak melding
 17. Wat een moreel verval…bij de beesten af…en op zulke mensen stemmen de surinamers….het lijkt wel of NDP stemmers houden van zelf kastijding…


  Maak melding
 18. wie wil wedden ??? 2020 komt ze terug !!!! sommige stemmers zijn te dom om voor de DUVEL te dansen , en blijven op paars stemmen


  Maak melding
 19. Waar er rook is, is er vuur. Het onderzoek is gaande laten we dit even afwachten. Beide zaken moeten direkt goed en eerlijk onderzocht worden,, Zaak 1: zoonlief, het gaat om de zoon en niet om de moeder, laten we dat begrijpen, de moeder heeft daar niets mee te maken, misschien had ze dit nooit gedacht en verwacht van haar zoon, vandaar haar uitspraken. Zaak 2: De corrupte handelingen van mevr Samsoedin, grond etc (ik zeg etc omdat ik denk dat er meer zaken boven tafel zullen komen). Laten we hopen dat haar salaris etc niet zullen doorlopen, alle gronden etc terugkomen naar de staat, en dat ze haar verdiende straf zal krijgen. Toch heb ik het gevoel dat beide zaken stinken, vreemd alles komt plotseling achter mekaar boven water, zeer vreemd.


  Maak melding
 20. Kinderen en gekken spreken altijd de waarheid. En een moeder zal meestal haar kinderen in bescherming nemen, echter mensen die liegen en bedriegen vallen uiteindelijk door de mand. In Suriname vandaag de dag is liegen en bedriegen tot wetenschap verheven. In DNA regeert de leugen en het is geen wonder dat sommige ontvankelijk hiervoor zijn. Ook bij Roline Samsoedien, Minister van RGB is gebleken, dat zij niet ongevoelig is voor corruptie , list en bedrog.


  Maak melding
 21. Alle beleidmakers die door NDP op belangrijke posten zijn geplaatst denken eerst aan Meki Yang en libie sweetie. Ze weten allemaal dat NDP gedoemd is om gedecimaliseerd te worden. Als we alles op de rij zetten van deze partij en de individuele leden van deze partij op hun kerfstok hebben dan schrijven we meer dan 1000 pagina’s vol. Daarmee staretn we de DEKOSUR en niet wat die boeler Hira van plan is. Ook zo’n doorzichtig Ynag meki project. Same on all the dogs of nationale dieven partij.


  Maak melding
 22. Maar toch maak ik me zorgen over dat kind nu. Heeft deze varken geen kinderen? En al heeft hij kinderen, hij is een gevoelloze ding. Ik heb geen woorden voor hem.
  Wat nu met dat kind? Jij hebt je plezier gehad. Dat kind is voor haar leven lang getraumatiseerd. Ze zal het altijd voor zich zien. Ze zal zoveel pijn geleden hebben en nog steeds zoveel pijn hebben. Een stand up voor de ouders, want ze hebben gedurfd om naar buiten te komen. Want wat hebben de ouders van dat 15-jarig meisjes gedaan? Zijn beide gevallen tegelijkertijd gebeurt of op verschillende tijdstippen? Of is er een spatie van jaren?
  Zoveel vragen en bijna geen antwoorden.
  Of zijn die ouders wel omgekocht door een stukje perceel en/of geld?


  Maak melding
 23. Wanneer je mogelijk iemand iets moet betalen of verdacht wordt van iets kleins,
  Wordt je DIRECT opgebracht voor verhoor.
  Maar wanneer je een naaste bent van een politicus, wordt je rustig de tijd gegeven om te vluchten of om Alibis te zoeken.
  Wat een anarchie in dit land.
  Zeer ernstig ook tijdens andere regeringen ging het zo.
  Iedereen moet weten dat door het slecht gedrag van het hele land, dit land niet de Zegen zal krijgen die het wenst.
  What goes around, comes around.
  Ook de Suris in Nederland die op afstand klagen, moeten maar voor oplossingen zorgen in de plaats van alleen maar leuteren.
  Hypocriet en onbehulpzaam is dat.
  Help je land, je zit daar op afstand ook in anders mans land. Die alle weelde gewonnen hebben met slechte daden en nu de vruchten er van plukken.
  Suriname kan een redelijk leven en ontwikkeling bereiken en meer niet.
  Zolang ze eerlijk werken.
  De puisante luxe van de wrede landen zal nooit bereikt worden.
  Mits ze ook hetzelfde gaan doen.
  Dus geef niet af op jou land maar help het verbeteren.
  Bless


  Maak melding
 24. @ Daniël ……Zolang ze eerlijk werken.
  De puisante luxe van de wrede landen zal nooit bereikt worden.
  Mits ze ook hetzelfde gaan doen.
  Dus geef niet af op jou land maar help het verbeteren.

  De meeste reageerders zullen een beetje of helemaal gelijk hebben, op diegenen met grove en beledigende taal na.

  Echter, de mooiste reactie tot nu vind ik die van @Daniel.
  Er is dus nog hoop, ondanks de bijna dagelijks schandelijke verhalen over mensen die het land zeggen te besturen en een voorbeeld horen te zijn.

  En aan de mensen die steeds weer afgeven op Surinamers die in het buitenland wonen: “ sla eens een ander boek open en verbreed je horizon”
  “ Wij” zijn absoluut niet beter, maar “ jullie” ook NIET.
  Niemand kent exact zijn toekomst.
  Vandaag zijn we “ daar” , morgen misschien “ hier”. Omgekeerd ook.

  Met de vinger naar een ander wijzen, houdt in dat er minstens drie naar jezelf gericht zijn.

  Wanneer halen we het positieve uit elkaar naar boven??
  Wanneer zijn we een voorbeeld voor de jonge en volgende generatie?


  Maak melding
 25. Zoals zovelen uit deze verziekte maatschappij, denkt zeker 80% van de Surinaamse mannen dat vrouwen , en kinderen, het recht hebben door hun misbruikt te worden. In het verleden waren het de slaveneigenaren die ze ervan konden beschuldigen, maar tegenwoordig maken ze zelf dankbaar (mis)gebruik van het voorbeeld dat onze koloniale voorouders hebben achtergelaten. Ze willen niks van de Hollanders weten, alleen de slechte dingen die zijn van harte welkom en worden groots omarmd.@Daniel, helaas willen de Suri’s geen enkel positief invloed van Nederlanders(Surinamers) hebben die hun een beetje wil helpen in deze wetteloosheid en dommigheid en op weg naar iets beters. Vooral geen bemoeienis van buitenaf, want ze weten het zelf veel beter, maar in NL eten ze biefstuk en in Suri binnenkort alleen maar chinese stront, en daar hebben we toch ook niet voor gekozen of wel soms?


  Maak melding
 26. We praten hier niet meer over een mens…we hebben het nu over een varken ..als je leest dat hij 45 is en dat meiske 10…en dan laat hij dat meiske hem oraal bevredigen..een varken is zelfs beter dan zo iemand…mischien heeft hij geen demoon ..maar hij is zelf een demoon..

  GEWOON DIE BALLEN VAN DEZE DEMOON AFHAKKEN MET EEN HANDBIJL…


  Maak melding
 27. Surinamers die in het buitenland wonen zijn bereid om hun geboorteland te helpen met de wederopbouw. Het zijn echter de Surinamers die in Suriname wonen die zich negatief opstellen tegen elk hulp die hen wordt aangeboden.
  Ze willen wel geld en pakketten ontvangen, maar verdere bemoeienis appreciëren ze niet.
  Zelfs adviezen die ze aan familie geven worden in de wind geslagen.
  Ik kan wel een paar voorbeelden geven, maar het heeft geen zin. Surinamers zijn trangayesi.
  Wij die in Nederland wonen moeten niet bemoeien met hun doen en laten.


  Maak melding
 28. Word deze verdachte aangehouden.Er lopen meerdere verdachten rond die niet worden aangehouden.het grootste voorbeeld is de president van dit land.Met deze figuren aan het bewind zijn veel zaken scheefgegroeid.


  Maak melding
 29. Hoevaak heb ik niet gelezen dat Nederland het pedofielen land bij uitstek is.
  In Suriname wordt ook sexueel misbruik gemaakt van jonge kinderen door volwassenen.

  Waar zijn de reagluurders gebleven met hun reacties nu blinkt dat de zoon van minister Samsoedien is aangehouden als verdachte?
  Er is zelfs beweerd door Wendy, RobG, Smatje o.a. dat de VHP dit in scène zou hebben gezet.
  Gaan jullie je diep schamen stelletje huichelaars en haters van hindustanen. Alles wat fout gaat is volgens deze debielen de schuld van de VHP.


  Maak melding
 30. Belangrijk is, dat er met 2 of meer maten gemeten wordt ja.
  De ene wel de bak in als penetentiaire ambtenaar, de andere die politiek gerelateerd is niet.
  Je schept precedenten.
  Op deze manier, krijg je echt geen geluk.

  Werkelijk wil men geen hulp of inzicht van bepaalde landen.
  Maar om tot ontwikkeling te komen met sneltreinvaart.
  Gaat Su zonder morren de hulp moeten accepteren.
  Alleen gaat het veel te lang duren.
  Maar ja of het zal gebeuren weet ik niet.
  Ik zie zoveel duistere belangen die zwaarder wegen dan het algemeen belang.
  Ben benieuwd.
  Eigenlijk is iedere arrestatie nietig, omdat ze niet eenduidig te werk gaan trouwens.
  Stof tot nadenken.
  Hypocriet is dat.
  Jammer
  Laat het nu beter gaan aub.
  Mensen par boto
  Keer om en belijd jou fouten en doe de job


  Maak melding
 31. Hallo,er is nog steeds niemand aangehouden wij zijn aan het wachten wie aangehouden wordt.
  En we wachten rustig af wie wat heeft gedaan.
  Dus wij weten nog niets.


  Maak melding
 32. mevrouw samsoe, waar is je grote bek nu,,, zeker tussen de benen gekropen..

  je bent helemaal ontleed, alles is nu naar buiten gekome, er niks meer te verbergen, hoop dat je vele vele jaren mag zaan zitten in santo,, hoop ook dat alles wat je gestolen hebt van het volk wordt ontnomen en kaal geplukt, zelf je ondergoed..


  Maak melding
 33. Dat kind haar eer is al geschonden door deze daggoe n al gaat hy 10jr brommwn haar eer kan nooit meer hersteld worden n dit kind blyft de enigste verliezer.overal waar zy op visite/school gaat gaan gaat mensen haar mt lastige ogen aankyken.als k de ouders was zou k op n gepaste manier terugslaan.k zou 5ha eigendomsgrond opeisen ontbost n bouwryp n een groot geldsbedrag om dat kind phsigisch te begeleiden totdat ze erover heen is n by alle tekortkomingen by hem aankloppen n danpas ht zaakje intrekken


  Maak melding
 34. @ Furdon 18 april 2019 at 14:12
  ”vreemd alles komt plotseling achter mekaar boven water, zeer vreemd.”
  Zo vreemd is het niet. Het is vijf voor twaalf , de tijd is nu van zweef tikkie dan joe e long, want de verkiezingen naderen. Andere ratten verlaten zoetjes aan ook het zinkend schip om slechts het vege lijf te redden .


  Maak melding
 35. Jiyani, je bent echt ziek in je kop. Overal haal je mij erbij jij vuile laffe slet. Ik heb nergens iets over VHP en de verkrachtingszaak van de zoon van ex-minister Samsoedien geschreven. Waarom liegen mensen zoals jij zo verschrikkelijk veel? Waarom verdraaien mensen die op jou lijken, altijd de waarheid? Laat maar zien waar ik iets zou hebben geschreven over datgene wat je nu loopt te beweren, jij vuile leugenaar. Liegen is jouw tweede natuur, jij idioot. Je zou je moeten schamen om mij zonder meer van iets te beschuldigen dat ik niet heb gedaan. Iedereen kan hier open en bloot alle reacties lezen toch beweert deze duivelin Jiyani dat ik iets zou hebben geschreven over de verkrachtingszaak en dat ik daarbij de link zou hebben gelegd met de VHP. Laat maar zien waar ik iets heb geschreven over deze kwestie jij leugenaar en vuile slet met je oude vervallen hoofd. Je bent vergane glorie. Beschuldig iemand niet zomaar van iets wat die persoon niet heeft gedaan. Dat zou jij toch moeten weten vanuit de ayurvedische filosofie of godsdienst of whatever?


  Maak melding
 36. De gewone burger zou allang opgesloten zijn geworden maar omdat het gaat om de zoon van een politiek figuur duurt het 3 weken voordat ze hem achter de tralies gooien. Zo zie je maar weer dat er klassejustitie is in SU.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES