zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenEconomieStaatsolie en Kustwacht Suriname tekenen overeenkomst om samen te werken

Staatsolie en Kustwacht Suriname tekenen overeenkomst om samen te werken

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 mrt – Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. en de Kustwacht van Suriname hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze zal resulteren in het optimaliseren van de veiligheid in Surinaamse wateren.

De aanleiding hiertoe is het Nearshore Drilling Project (NSD), waarbij vanaf 2 april 2019 acht exploratieputten zullen worden geboord voor de Surinaamse kust. Een calamiteitenplan is voor het project opgesteld om afdoende in te kunnen spelen bij eventuele noodsituaties. De kustwacht heeft een cruciale rol in het calamiteitenplan.

Met het contract geven partijen invulling aan een intentieverklaring die op 20 september 2018 is ondertekend. Door de capaciteitsversterking van de Kustwacht is Suriname nog beter voorbereid om op te treden bij eventuele noodsituaties op zee.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Staatsolie en kustwacht, diepzee Haven, watertransport naar Barbados, vis trawlers in de wateren van Suriname, piraten in de wateren van Suriname, wat heeft Suriname om de praten over de kustwacht. Ja, drie boten die niet operationeel zijn omdat er geen geld ervoor is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES