Werkzaamheden bij laatste deel van de Zwartenhovenbrugstraat

7

PARAMARIBO, 23 feb – Buurtbewoners en ondernemers van de Zwartenhovenbrugstraat en omgeving zijn onlangs geïnformeerd over de werkzaamheden die binnenkort zullen aanvangen bij het laatste deel van de Zwartenhovenbrugstraat, tussen de Dr. Sophie Redmondstraat en de Drambrandersgracht. Deze werkzaamheden moeten volgens planning in de maand mei 2019 afgerond zijn.

De informatie is verstrekt door vertegenwoordigers van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C) in Suriname en Aannemingsmaatschappij Baitali NV. De onderdirecteur Natte Civiel Technische Werken van OWT&C, Satish Mohan, geeft aan dat de werkzaamheden van dit project op 15 november 2017 zijn gestart ter hoogte van de Nassylaan. Men is nu zover om een aanvang te maken met de werkzaamheden bij het laatste deel van de Zwartenhovenbrugstraat.

De onderdirecteur benadrukt dat het van belang is om niet alleen de buurtbewoners, maar ook de ondernemers op de hoogte te stellen van de werkzaamheden die zullen worden uitgevoerd. Indien nodig, zullen er ter plaatse personen aanwezig zijn waarmee men in contact kan treden.7 REACTIES

 1. Indien nodig zullen er ter plaatse personen aanwezig zijn waarmee men in contact kan treden???
  Er horen altijd mensen aanwezig te zijn bij de uitvoering zodat men vragen kan stellen. Is er een bouwkeet waar men terecht kan voor informatie??? Dragen deze mensen soms een plaat op hun voorhoofd met voor vragen moet u bij mij zijn???? Wat een achterlijkheid. Wie zijn die personen??? Moet je elke passant vragen, bent u ook betrokken bij de werkzaamheden ter plaatse???? Jongens wanneer gaan jullie het nou leren wat de juiste informatie voorzieningen zijn????. Wij gaan over enkele maanden het jaar 2020 in en nog weten de gasten van Openbare werken niet, hoe je informatie overbrengt. Het blijft een bananen republiek, met het “verstand” op zero. Bewustwording, bewustwording. Hoe moeten wij dit overdragen aan de jongeren onder ons, als de ouderen het zelfs niet weten. Moeten er weer een paar stagiaires uit Nederland komen in de leeftijd tussen de 20 en 25 jaar om jullie te komen leren, hoe je zaken beter kan aanpakken om succes te oogsten??? Oeng Libie Mie jere. Openbare werken komen jullie met een goed plan betreffende informatie voorziening naar de bevolking toe. Mensen hebben niets aan zweverige informatie. Met andere woorden jullie zoeken het maar zelf uit. Trouwens zijn er ook kwalitatief gemarkeerde fietspaden, voetgangers en goedwerkende verkeerslichten??? Over dit plan is niet goed nagedacht.


  Maak melding

 2. Buurtbewoners en ondernemers van de Zwartenhovenbrugstraat en omgeving zijn onlangs geïnformeerd over de werkzaamheden die binnenkort zullen aanvangen bij het laatste deel van de Zwartenhovenbrugstraat, tussen de Dr. Sophie Redmondstraat en de Drambrandersgracht. Deze werkzaamheden moeten volgens planning in de maand mei 2019 afgerond zijn.

  Laatste deel Zwartenhovenbrugstraat???

  Waar begint de Zwartenhovenbrugstraat nu precies en waar eindigt het?

  Zo ver ik weet, begint of eindigt de Zwartenhovenbrugstraat bij de Van Hogerhuysstraat/Molenpad en eindigt of begint het bij de Gravenstraat/Henk Arronstraat.

  Als bij het laatste deel van de Zwartenhovenbrugstraat, tussen de Dr. Sophie Redmondstraat en de Drambrandersgracht binnen kort een aanvang wordt gemaakt, dan is volgens mijn logica, rationeel zien, kritisch zijn en beoordelen nog een stuk niet gedaan tussen Molenpad en Drambrandersgracht.

  Zwartenhovenbrugstraat, begint bij de Gravenstraat/Henk Arronstraat en eindigt bij het Molenpad.

  Volgens dit bericht wordt het laatste gedeelte geasfaleerd van de Zwartenhovenbrugstraat dat dan begint bij de Drambrandersgracht tot de Drs Sophie Redmondstraat.

  Het gedeelte tussen het Molenpad en Drambrandersgracht is dus geen Zwartenhovenbrugstraat.

  Wat bedoelt wordt is m.i. dat de opdracht voor asfalteren aan de aannemer is geweest de Zwartenhovenbrugstraat en de Drambrandersgracht in een aantal fasen te asfalteren. Het gedeelte Zwartenhovenbrugstraat tussen het Molenpad en Drambrandersgracht dat wellicht goed is wordt niet geasfalteerd door deze aannemer.

  Maar als men zegt dat het laatste gedeelte van de Zwartenhovenbrugstraat tussen de Dr Sophie Redmonstraat wordt geasfalteerd, kunnen lezers waaronder ik denken dat de Zwartenhovenbrugstraat begint bij de Gravenstraat/ Aronstraat en eindigt bij de Drambrandersgracht.

  De aannemer heeft de opdracht gekregen om tot de Drambrandersgracht te asfalteren en het laatste deel van de opdracht nu gaat uitvoeren tussen de Dr Sophie Redmonstraat en Drambrandersgracht.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 3. Wat bedoeld wordt is m.i. dat de opdracht voor asfalteren aan de aannemer is geweest de Zwartenhovenbrugstraat vanaf de Henk Arronstraat of Nassylaan tot en met de Drambrandersgracht in een aantal fasen te asfalteren.

  Het gedeelte Zwartenhovenbrugstraat tussen het Molenpad en Drambrandersgracht dat wellicht goed is wordt niet geasfalteerd door deze aannemer of behoort niet tot deze opdracht van werkzaamheden van de aannemer/uitvoerder.

  Opdracht aannemer; asfalteerd in een aantal fasen achter elkaar de Zwartenhovenbrugstraat vanaf de Gravenstraat/Nassylaan tot en met de Drambrandersgracht.

  Waar het bij mij omgaat dat niet de hele Zwartenhovenbrugstraat door deze aannemer wordt geasfallteerd.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.