Één dode en drie gewonden bij aanrijding te Highway in Suriname

22

PARAMARIBO, 3 feb – Bij een aanrijding aan de Highway in Suriname is er zaterdagavond één dode gevallen. Ook raakten drie mensen gewond. Het verkeersongeval zou plaats hebben gevonden ter hoogte van kilometer 18,5.

Volgens de eerste berichten waren een Mark X en een pick-up bij het ongeval betrokken. De Mark X zou over de kop zijn gegaan en ondersteboven in een goot liggen.

De informatie is nog niet bevestigd door de politie. Nadere informatie volgt. (Foto: Akash Jarbandhan)

22 REACTIES

 1. Een duivel is weer achter het stuur gekropen. Zij leren het niet. De wegen worden als race baan gebruikt met alle gevolgen van dien. Altijd haast en stoerdoenerij. De dood ligt altijd op de loer.

  R.I.P.
  Fam sterkte met dit verlies.


  Maak melding

 2. Surinamers hebben het altijd druk. Ze hebben altijd haast . Vraag ze waarom ze niet vooruit komen, ze weten het niet. Maar ondertussen wel stoer doen met dure autos en doen alsof ze heel geweldig zijn. Vervelend voor de fam, maar ba zoekoe ba fini ba chari zeggen ze toch.


  Maak melding

 3. Zeker een Mark-X, gekocht met geld bij een roofoverval!!
  Straks rijdt de “ketting-rover” aan de Nw.Weergevondenweg ook in een
  auto,Gekocht met de opbrengst van deze roof, zoals velen die tegenwoordig
  illegaal een taxi-rijder zijn, gekocht met geld verkregen uit inbraken
  en berovingen !! En dan nog pochen in hun bekende kringen (de achterban van Misjieka-bakka) !!


  Maak melding

 4. Ai boi, mi e taigi yu . Skowtu taki moro berichten e kon. Nomonomo, moro berichten no musu fu kon. Kojak, Ellery Queen, Detective Colombo, Sherlock Holmes, alamala lesi a tori kba. Skowtu no de fa nodu.


  Maak melding

 5. Een Mark X gaat niet zomaar over de kop tenzij je met een behoorlijke snelheid rijdt. En wetende dat het rijgedrag van Surinamers vaak voortkomt uit macho gedrag en stoerdoenerij zal het mij niet vreemd in de oren klinken als dat de oorzaak van het ongeval is. Een gevalletje eigen schuld dikke bult.


  Maak melding

 6. Dit zal met de regelmaat van de klok gebeuren.De wegen zijn slecht,smal,en met zulk rijgedrag hoge snelheden niet voor onze wegen berekend (vaak dronken) kan het niet anders.Surinamers zit Verstappens.


  Maak melding

 7. Paarden en ezels en een kar weer invoeren, beter voor milieu, geen belastingen,
  besparing benzinekosten/auto onderdelen,geen doden en gewonden.


  Maak melding

 8. Hoe meer men waarschuwt, des te meer luistert men niet. Veel wat de mens overkomt, is dankzij zijn eiegn keuze, goed of kwaad. maar zeg dat niet aan domme mensen, want net als die oerdomme ndper’ s gaan ze je nog verwijten. Mi na wang bigi boi, uma, mang of vrouw, libie mi , na mi keuze.


  Maak melding

 9. @Vliegende Hollander,

  Jouw voorstel zou ook voor Nederland moeten gelden als je het hebt over milieu.
  Maar in Nederland geldt dat tijd is geld, dus de snelle auto’s zullen wel gehandhaafd worden.
  Rijke zakenlui in Nederland zijn in het bezit van een vliegbrevet om zich snel per heli te kunnen verplaatsen over een afstand van 100 km of meer.


  Maak melding

 10. Saide poti sortu model wagi meki fokop. A no a model meki fokop, na a suma san rij wagi leki kaulo meki fokop. Mi sjie srefi tjien tjien law law broko broko wagi suma rij leki kaulo tapu pasi.

  Mark X no de probleem, den suma san rij leki kaulo na probleem.


  Maak melding

 11. @ A- No-Mie. Het kan evengoed gaan om een auto gekocht met Drugs geld. Er vinden toch ook aanrijdingen in Nickerie plaats?. En iedereen weet nu waar de meeste en grote Criminelen zitten/wonen. En dat zijn echt geen Misjikaba achterban hoor.


  Maak melding

 12. Ja dat komt omdat ding pasi ie meki toch en ding mang ie sie a mang nek wang racebaan en ding no gwenti rij tap so wang grat pasie toch! Ma ding mang neh denki ding mede weggebruikers. Ding kiskisi.


  Maak melding

 13. Surinamers hardhandige eigenwijze volk, wat we nodig hebben strenge en radicale/authoritaire leiders, om volk her op te voeden en om te buigen tot beschaafde natie…verandwoordelijk voor een verandwoordelijk voor allen…jammer maar die kan gaan wij op….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.