Politie Suriname houdt nog 5 mannen in Nickerie aan in mega drugszaak

22
Twee aangehouden inklaarders in mega drugszaak Suriname weer vrij
De drugs zaten in een container tussen de rijst uit Suriname.

PARAMARIBO, 3 feb – In verband met de onderschepping van de grote partij cocaine, tussen zakken met rijst in een zeecontainer op de Jules Sedney Haven, zijn nog eens vijf mensen aangehouden. Dat heeft de politie in Suriname zaterdag bekend gemaakt.

Volgens een kort bericht van het Korps Politie Suriname, gaat het om mannen die in Nickerie werden opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. De politie komt later met meer informatie.

In deze zaak zitten nu 13 mensen vast. Afgelopen week werden twee inklaarders die vast zaten vrij gelaten.22 REACTIES

 1. Uit een ouder bericht:
  ” … Volgens rapportage van de DEA zelf, toonden Surinaamse politiefunctionarissen weinig enthousiasme. Veel informatie over drugs gerelateerde activiteiten werden achtergehouden. Of werd informatie te laat doorgespeeld. Uiteindelijk brak de DEA-eenheid op en bleek in Suriname niemand echt daar om te treuren. … ”

  Drugs wordt verhandeld middels een internationaal crimineel netwerk.
  Om dit te bestrijden moet men samenwerken met internationale eenheden.
  Sinds Bouterse en zijn criminele bende in de regering zitten is het dwijlen met de kraan open.

  NDP – ministers en de PG hebben toegegeven dat onder leiding van Santokhi er bergen werk is verzet.


  Maak melding

 2. De Schuldigen of grote bazen zitten in Colombia en dat weten de amerikanen. Zaten ze in Suriname en dan waren ze door de Amerikanen gepakt. De Hindustaanse handelaren worden bedreigt als ze niet mee willen doen.
  Als de Amerikanen een Colombiaanse baas pakt en dan worden er 100 nieuwe geboren. Denken jullie eens goed na en van waar komt het drugs vandaan. Waarom is Suriname een door voor haven?


  Maak melding

 3. JUSTITIE krijgt geen middelen en personeel om de
  Maffia-drughandel in kaart te brengen of te bestrijden !

  Er is ONWIL van de zijde van de MACHTHEBBERS !!

  Zo ook bij de BESTRIJDING van CORRUPTIE, men legt
  na veel te lange tijd, grote zaken neer bij het Openbaar
  Ministerie, doch levert geen GELD voor EXPERTS om de
  OMVANGRIJKE EN TALLOZE CORRUPTIEZAKEN, WAARBIJ
  HOOGGEPLAATSTEN ZIJN BETROKKEN, TE ANALYSEREN EN
  VOOR DE RECHTER TE BRENGEN !

  MACHTHEBBERS HOUDEN HET VOLK, OOK BIJ CORRUPTIE-
  BESTRIJDING VOOR DE GEK !!!

  PS : Tijd voor regiem dat investeert in pro actief werken
  door TEAMS MET EXPERTISE, mbt Drugs, Witwassen en
  andere Corruptie !

  Met de DDB-PAARSE-Clan aan de Macht, LUKT DAT ZEKER NIET !!!


  Maak melding

 4. Sinds Bouterse de moordenaar aan de macht kwam waarschuwde ik al hiervoor. Suriname zal het bakermat van de cocaïne handel worden en dit zal uitmonden in een onderwereldoorlog tussen Turken en Colombianen.niemand geloofde dit maar zie wat in Suriname aan de hand is. De Amerikanen grijpen binnenkort keihard in en huurlingen van Black Water staan te trappelen om de Surinaamse coke handel een harde slag toe te brengen waarbij de opdracht is om niet alleen de drugshandelaren maar ook Bouterse te liquideren.


  Maak melding

 5. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Degenen die letterlijk en figuurlijk verantwoordelijk zijn voor het grote verval en de steeds groter om zich heen grijpende misdadigheden, vnl drugshandel en smokkel zijn de duivel ddb en zijn duivelse trawanten. En dit hebben land en volk, een het gros der verarmde berooide ndp paria’s te danken aan alle ndper’ s. Een zeer slecht paars verziekt misdadig volk, want soort dom volk, zoekt soort domme leiders vol met onschuldig bloed aan hun handen, bij verstek veroordeelde drugscriminlen en staatskas/bankrovers die nu al acht jaren lang schijt hebben aan land, volk en eigen klote ndp paria’ s. Oma taki, veel veroordeelde elite na dagoe poepe eliten zijn drugscriminelen, fraudeurs, rovers en bandieten en corruptelingen zijn driko, maken deel uit van rvc, veiligheid in het binnenland, noem maar op. Toch zien die oerdomme dwaze debielen ddb drugsminnende moordminnende roofminnende paars verziekte ndp paria’ s dat niet. Opa taki dja na Abra Broki en Wi kontreng is het dagelijks, elk uur van een etmaal, schering en inslag met het paars ddb minnend slecht volk, ze roven, stelen, bedriegen, moorden, kortom alles wat ddb en co doen, doen deze afvalligen van de Waarheid ook. Oma taki NDPER’ S NA WANG TROE DIDIBRI VOLK. En gelukkig zijn vaker dader en slachtoffer ndper’ s.


  Maak melding

 6. Leven in en met leugens kan eindigen met nachtmerries dat weten dus veel gasten die in drugs handhaven niet.Suriname is een heel mooi vruchtbare land,maar sommige rotzakken van Su bederven alles voor anderen die niets mee te maken willen hebben.Hopen dat de rotzakken wel van wakker wat niet goed is voor een ieder mens.Alles gaat veranderen in dit wereld.Kijk maar naar Venezuela momenteel wat daar nu zich afspeelt ,heel veel onrust.


  Maak melding

 7. Suriname, een vruchtbaar land waar bijna van alles groeit. In de landbouw en de veeteelt ligt de toekomst. Maar zeg dat niet aan ndper’ s, die boeven en rovers olv ddb en co. Integendeel vernietigen ze de natuur met hun skalians en kwik.


  Maak melding

 8. @ NDP Bespotter: Je zegt: “In de landbouw en de veeteelt ligt de toekomst.”

  In Guyana zijn ze daar ook achter. PRIME Minister, Moses Nagamootoo said the “real future of Guyana” depends on the agricultural sector.
  Dit valt te lezen in de Guyana Chronicle. guyanachronicle.com/2019/02/03/agriculture-the-real-future-of-guyana

  Guyana is armer dan Suriname, maar ze zijn daar wel slimmer en bereidt harder te werken.


  Maak melding

 9. Als heel Nickerie opgepakt wordt zal ik het toejuichen want dan pas zal een deel van de bevolking gedwongen worden om te werken in plaats van te roven, te stelen en te moorden. Nu wordt de monden van dat deel van de bevolking gevoed door Nickerianen.


  Maak melding

 10. Wanneer slaat de revolutie over van Venezuela naar Suriname?
  Hoe kan een rijk land aan delfstoffen, arbeidskrachten en plantages zo’n arme bevolking genereren?
  De Surinamers verdienen toch beter?
  Neem een voorbeeld aan Venezuela en mobiliseer een anti-DDB demonstratie.
  Hoogste tijd!!


  Maak melding

 11. Suriname heeft goud, bauxiet, olie, fruit, vishandel etc etc…Het is toch niet te geloven dat Surinamers dit laten verpesten door een megalomane drugsbaron. De CIA is al in Suriname sinds de jaren 70. De criminaliteit is dus op peil gebleven. Surinamers STAND UP voor dat er sancties worden opgelegd en een buitenlandse militaire coup word gepleegd. Leer van het verleden…Een ezel stoot zich niet 2x aan dezelfde steen…Een Surinamer wel ???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.