Politieagent in Suriname doet aangifte om verspreiding nep filmpje

21
Politieagent in Suriname doet aangifte om verspreiding nep filmpje
Foto: dit is een schermafdruk van het filmpje en de foto's die daarbij van de agent verspreidt worden. De agent komt NIET in het filmpje voor.

PARAMARIBO, 22 jan – Een 25-jarige politieman in Suriname heeft aangifte gedaan wegens smaad en laster naar aanleiding van een filmpje dat via WhatsApp en Facebook verspreidt wordt. In het filmpje zijn twee vrijende mannen te zien en bij de verspreiding zijn foto’s van de agent toegevoegd. Dit doet de indruk wekken dat de agent één van de mannen is en dat is een leugen.

In eerste instantie lachte de agent de belachelijke actie weg en zei op Facebook: “Ik sta nog recht op mijn benen en aangezien ik het niet ben maak ik me niet druk, Oe tek oe bigup nanga moro fake clip. Het doet me letterlijk niets. Niemand breekt deze lekkere skowtoe boi al moet ik het zelf zeggen.”

Maar zijn werkgever de politie kan er niet om lachen en die start een onderzoek naar de verspreider van het nepfilmpje. De agent in kwestie zal een klacht indienen bij de procureur-generaal, waarna de politie de zaak zal onderzoeken zodat de verspreiders strafrechtelijk kunnen worden vervolgd.

Het is overigens niet de eerste keer in Suriname dat mensen via het verspreiden van nep-filmpjes in een kwaad daglicht gesteld worden. Eerder gebeurde dat met een nep-filmpje van zogenaamde medewerkers van Kirpalani.


21 REACTIES

 1. Ai baja, virtuele wisi al een feit…
  Was zeker een jaloerse meid die hij heeft geskot en die wilde natuurlijk op een hatelijke manier wraak nemen. Wel zielig dit soort akties, is eigenlijk kinderachtig of eerder bakroeachtig gedrag…


  Maak melding

 2. Die filmpjes zijn niet nep, die zijn echt. Maar de suggestie dat hem om die en die persoon gaat is vals. Mensen die anderen valselijk afschilderen doen dat veelal uit wrok. Dus iemand zal wel iets tegen deze agent hebben.


  Maak melding

 3. Wat?? Nog niemand op deze site die de NDP of Bouterse daar de schuld van geeft? Aorta maakte al een voorzichtige aanzet tot smaad. Ik ga later weer kijken wat er vanuit de Olifant gezegd wordt. We benne benieuwd.


  Maak melding

 4. Op de website van waterkant.net is er ook een fake/neppe passant aanwezig.

  Nep/fake passant

  Pas op! Mik mi wortoe dé wan warschow djie joe, sai soekoe waswas godo ondro mi sapatiabon.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. @ luciën..” we ben je benieuwd” komt origineel van Johnny kamperveen. Moordenaar bouterse zijn grote vijand die op 8 december eigenlijk ook moest sterven. Jij bent begonnen.


  Maak melding

 6. Het staatshoofd voert aan dat de drugsgerelateerde criminaliteit een groot probleem is dat een integrale benadering vereist. Hoe durft deze man dit te beweren, terwijl het allemaal is begonnen met hij en zijn zoon.


  Maak melding

 7. Hierboven stelt : nog niemand die `Bouterse daar de schuld van geeft? `

  Nee nee, zo werkt het echt niet, DE KRIJGSRAAD geeft geen schuld,

  die STELT aan de hand van feiten en omstandigheden en de

  aangeleverde bewijslast VAST, dat de HOOFDVERDACHTE zich

  SCHULDIG heeft gemaakt aan het MEDE-PLEGEN VAN FOLTERING

  EN AAN MOORDEN !

  DE KRIJGSRAAD LEGT DAARNA OOK DE OPGELEGDE

  JARENLANGE GEVANGENISSTRAF Of LEVENSLANGE

  GEVANGENISSTRAF OP AAN DE MASSAMOORDENAAR !

  NEKS NO FOUT ! LEVE DE SRANAN RECHTSSTAAT !!!


  Maak melding

 8. Wat een “plaag” in Suriname.
  Wie het ook moge zijn op het middelste plaatje, je wordt staande door alle gaten genaaid.
  De politie je beste kameraad???
  Noh noh, weer wang isrie broekoe teh Joe ie gah skotoe, anders whahaha.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.