Kirpalani overweegt stappen tegen verspreider filmpje van ‘medewerkers’

9
Kirpalani overweegt stappen tegen verspreider filmpje van 'medewerkers'
Screenshot van het filmpje dat niets met Kirpalani of haar medewerkers te maken heeft.

PARAMARIBO, 17 nov – Het bedrijf Kirpalani in Suriname overweegt juridische stappen tegen de verspreider van een erotisch filmpje en een bijbehorend nep bericht, dat in verband werd gebracht met het bedrijf en haar medewerkers. In het filmpje is een vrouw te zien die haar mannelijke collega oraal bevredigd. Volgens de verspreider zou het gaan om twee medewerkers van het bedrijf in Suriname, die tijdens werktijd gefilmd zouden zijn. Het bedrijf benadrukt dat de personen in de clip niet verbonden zijn aan Kirpalani en ook niet afkomstig zijn uit Suriname.

Het gaat volgens het bedrijf om een vals bericht over een getrouwde Surinaamse vrouw, dat afgelopen week via WhatsApp werd verspreid en daarna door enkele roddel- en social-mediakanalen op Facebook werd gepubliceerd. De film in dit bericht is een clip die afkomstig is van een internationale Latijnse site. Het bericht ging snel ‘viraal’ en bereikte in de afgelopen dagen enkele duizenden mensen.

Volgens Starnieuws heef Kirpalani een officiƫle klacht ingediend bij Facebook en is het bericht inmiddels van het platform verwijderd. Kirpalani overweegt ook rechtsmaatregelen te treffen tegen de website die met naam en toenaam opzettelijk schade hebben gebracht aan het bedrijf.


9 REACTIES

 1. Baja, tegenwoordig likken ze alles waar poep en plas uit komt. Mensen zijn echt gedegenereerd. Vergeet niet dat mensen van nu ook met hun mond poepen (vuilspuiterij).

  Facebook zal echt wel het ip-adres kunnen achterhalen.


  Maak melding

 2. Wat een mentaliteit
  Gewoon opsluiten, dit is puur chantage
  de politie mag echt niet grappen met dit soort van opkomende asociaal gedrag.
  De persoon dat de opname heeft gemaakt moet behoorlijk gestraft worden dit kan en mag gewoon niet.


  Maak melding

 3. Kirpalani hoeft niet met een smoes op de gemeenschap af te komen. Een koe gaat het geloven maar wij mensen niet. Plaats die twee films naast elkaar dan zie je dat de ene een Latijnse vrouw met kort haar is en dat van kirpalani een Javaan dus kirpalani accepteer dat het om jou medewerker gaat.


  Maak melding

 4. Boi kirpa boi geef toe boi dat het jouw medewerkers zijn mang, geen enkel ka latijns of wat dan ook. Want als het niet jouw medewerkers waren dan waarom die stap jurudisch dan iets klop niet, wie probeer kirpa eigenaar te schermen en wie gaat die bak in.


  Maak melding

 5. @Dollart,

  Of het nou wel of niet gaat om medewerkers van Kirpalani, het gaat wel om de beschadiging van de bedrijfsnaam. Dus terecht dat Kirpalani daar werk van maakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.