zondag, april 21, 2024
HomeFotoNATIO Suriname verliest met 2-1 van Jamaica in CONCACAF Nations League

NATIO Suriname verliest met 2-1 van Jamaica in CONCACAF Nations League

-

Does Travel - naar Suriname

MONTEGO BAY, 18 nov – Suriname heeft zaterdagavond in de CONCACAF Nations League een belangrijke uitwedstrijd gespeeld tegen het nationale elftal van Jamaica. Vooraf werd deze wedstrijd al door NATIO Suriname betiteld als een ‘loodzware ontmoeting’ en werd Suriname door haar coach Dean Gorré gezien als underdog in het duel tegen Jamaica. Toch hield Suriname goed stand en beperkte het verlies tot 2-1 voor Jamaica.

In de Catherine Hall Stadium in Montego Bay kwam Jamaica in de 6e minuut al op voorsprong door een kopbal van Burke. In de 14e minuut wist de thuisploeg de stand naar 2-0 te brengen na het benutten van een penalty. Suriname sloeg in de 34ste minuut terug door een doelpunt van Fer en de teams gingen rusten met 2-1.

In de tweede helft waren er over en weer kansen, maar geen van de teams kwam aan scoren toe. Even leek Jamaica in de 86ste minuut hun derde doelpunt te maken maar dat werd afgekeurd wegens buitenspel. Suriname staat in de ranking, die aangevoerd wordt door Mexico, op plaats nummer 20. Jamaica daarentegen staat op nummer 6 en hadden verwacht meer te scoren.

Suriname speelt in deze ronde weer op 19 maart 2019 in Paramaribo tegen Saint Kitts en Nevis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. jammer van de 1e helft waar Suriname zich een beetje liet overlopen, de
  2e helft was stukken beter maar de echt goede kansen ontbraken voor
  de 2-2.


  Maak melding
 2. Toch niet zo slecht gedaan van Suriname. Maar ja ,het blijft een moeilijke zaak voor Suriname. Er is een bepaalde grens waar het gewoon ophoudt. Het doorbreken van de grens gaat decennia duren. Wat dat betreft zit Oranje weer in een opwaartse spiraal. Oranje heeft lang in een diep dal gezeten. Benne benieuwd.


  Maak melding
 3. Drie landen op een rijtje spelen het slechtste voetbal in Zuid-Amerika. Frans-Guyana, Suriname en Guyana. Ik blijf me afvragen hoe dat komt. Te weinig bevolking vergeleken met de rest? Geen betaalde competitie en deskundigheid? Alle andere landen spelen veel beter. Gelukkig dat Concacaf bestaat want Copa Libertadores is niet aan ons besteed. Het niveau in de jaren zeventig vind ik beter dan nu.


  Maak melding
 4. Het zal jaren duren en veel investering vergen wil het Surinaams voetbal XI potten kunnen breken. Tenzij Cruijff, George Best en anderen reïncarneren in Suriname. Wie weet, heb je over 20 jaar dan een gouden generatie.


  Maak melding
 5. De Surinaamse jongens speelden in het eerste half duidelijk met vrees voor de tegenstander. Deze tegenstaander met overwegend prof spelers blijkt toch niet zo geweldig te zijn achteraf. Natio hft veel meer talent. Dus nu werken aan spelritme , tactiek , confidence en betere beloning gericht op prestatie.


  Maak melding
 6. Stel Brunswijk weer op, gewapend met een pistool, intimidatie, verbaal en fysiek geweld jegens tegenstander en arbitrage, zit er misschien wel een gelijkspel in.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES