Buren redden drie kinderen en voorkomen brand in Nickerie

11
Buren redden drie kinderen en voorkomen brand in Nickerie
De politie kwam poolshoogte nemen bij de woning waar de brand werd voorkomen.

NICKERIE, 13 jan – Door kordaat optreden van de buren zijn vanmiddag drie kinderen behoed van brand in een bovenwoning aan de Ciwinistraat in het district Nickerie. Notabene op de verjaardag van de moeder die beneden aan het koken was. De brand ontstond op de bovenste verdieping, vermoedelijk door kortsluiting. Daar vatte een matras vlam.

Twee buurjongens zagen de beginende brand en aarzelden geen moment. Ze renden de trap op, trapten de voordeur met hun voeten open en brachten als eerste de drie kinderen in veiligheid. Een andere buurjongen die kwam helpen gooide het brandende matras naar beneden.

Voordat de brandweer op locatie was, was  de brand al onder controle. De moeder die door het voorval hevig geëmotioneerd was, kon geen woorden meer uitbrengen op haar verjaardag. Ze is haar buren enorm dankbaar. De buren hebben zich daarna ontfermt over de kinderen, die ook geschrokken waren.

De drie kinderen komen even bij van de schrik.


11 REACTIES

 1. De buren zijn engelen in vergelijking met die paarse duivels die land en volk de afgrond in leiden olv didibri en oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’ s.


  Maak melding

 2. Deze reddende engelen verdienen een medaille voor hun kordaat optreden. God zal ze zegenen.
  Wat een schattige kinderen. Ik vraag mij steeds af wat voor materialen bij het bouwen van huizen gebruikt worden. Er moet goed over nagedacht worden om brandveilige materialen te gebruiken.
  Het moet niet zo zijn dat er bij elke kortsluiting brand ontstaat. Brandwerende materialen moeten nu wettelijk verplicht worden gesteld. Engelen bestaan nog. Aan deze jongemannen ik ken jullie niet maar heel erg bedankt.
  Voor deze moeder die bijna haar kroost kwijt is geraakt.
  Alsnog Hartelijk gefeliciteerd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.