maandag, mei 27, 2024
HomeFotoVermist meisje (15) bij 18-jarige jongen in Suriname gevonden

Vermist meisje (15) bij 18-jarige jongen in Suriname gevonden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 jan – Een vijf­tien­ja­rig meis­je, dat onlangs als ver­mist bij de politie was op­ge­ge­ven in het dis­trict Wa­ni­ca, is terugge­von­den bij een acht­tien­ja­ri­ge jon­ge­man. Dat meldt de Surinaamse krant Times of Suriname.

Volgens de krant ging het meisje va­ker uit huis zon­der haar moe­der te mel­den. Het kind ging se­dert zon­dag weg en kwam niet meer thuis. Bij de po­li­tie werd toen aan­gif­te van ver­mis­sing van het meis­je ge­daan. De moe­der besloot echter ook zelf on­der­zoek te doen en kwam er­ach­ter waar haar doch­ter was.

Het bleek dat de min­der­ja­ri­ge bij de 18-jarige jon­ge­man was. De po­li­tie werd in­ge­scha­keld en ging naar de plaats voor on­der­zoek. Ze hield de ver­dach­te aan en droeg de zaak over aan de af­de­ling Jeugd­za­ken, aldus de krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

35 REACTIES
 1. En nu ik dit gelezen denk ik jeetje dit komt niet zo vaak voor.
  Ze is voor het huis op de schutting gevonden dat laat de foto zien.
  In de dagen tijdens haar vermissing hebben ze huisje gespeeld, popjie patoe gekookt, elle en djumpo foetu gespeeld, niks mis mee so what?¿


  Maak melding
 2. Volgens de regels is dit een volwassen man met een minderjarige. Maar ik vind 18 jaar en 15 jaar gewoon tienerliefde. Misschien is deze jongen net een maand 18 en hebben ze al 6 maanden verkering (bijvoorbeeld).

  Al moet het wel onder een soort van toezicht zijn uiteindelijk (Buurt, ouders, vrienden, familie, een klein beetje wetgeving), gezien situaties zoals deze. Het zal uiteindelijk wel goed komen, hoop ik.


  Maak melding
 3. Hup! Naar de gynaecoloog met dat meisje voor controle, kijken of het vliesje nog in tact is.

  Lees: ze ging uit huis zonder moeder te melden, dus geen vuiltje aan de lucht.
  Dus waarom moet dit in de krant vermeld worden?
  Als de jeuk over is dan zal ze thuiskomen.


  Maak melding
 4. Een relatie hebben op je 15 jaar mag in mijn ogen, maar dan moet dit op een normale manier gebeuren. toen ik 18 was had ik diverse relaties jonger da 18. Weglopen van huis doet me denken aan een kras taja gedoe. zulke meisjes zou ik niet willen.


  Maak melding
 5. Eng jong pola breng kras eng. Maar niets nieuws onder de zon. Wat erger is, is dat moeders hun jonge dochters tegen betalingen aan rijke paarse ondernemers en elite paars parasieten laten hoereren om het hoofd boven water te houden. Alsof dit erg is, terwijl er nog niemand is aangehouden ivm met die cocaine vondst. Ai boi, me pa is ndper is daarom ga ik met me meisje ook stoute dinge doen, eeh haar ma is ook ndpster.


  Maak melding
 6. Yu sabi omeni tjien tjien meid moro yongu habi pikin keba. Luku den sma san trow moro 50 nanga 60 yari, bijna alla malla trow den leeftijd so yongu. Fosi den tai yu direct te yu habi kras krasi. Now yu waka waka leki tjien mei mei tapu strati fu tjien moni, belkarta of tjienso sopi. Dati na now, a no sem leki fosi moro. Fosi moro grip tapu tjien, now tjien wani feti hari nefi of gon.


  Maak melding
 7. Als de ouders van dat meisje besluiten geen aangifte te doen kan het met een sisser aflopen. Tenminste, als we ervan uitgaan dat ze vleselijke gemeenschap met hem heeft gehad wat nogal voor de hand ligt. Feitelijk had dat meisje moeten wachten tot haar zestiende. In Su kun je als meisje reeds op je 15e trouwen en een jongen op zijn 17e. Maar dat is dus het huwelijk. Gewoon hier en daar zonder getrouwd te zijn erop losbeuken, moest dat meisje wel de leeftijd van zestien hebben bereikt. Als de ouders aangifte doen wordt het lastig voor de jongeman omdat dat meisje nog geen zestien is. Het valt dan onder de noemer van gemeenschap met jeugdigen en daar zit een straf van ten hoogste 12 jaar op, tevens een fikse geldboete. Het kan zelfs hoger zijn afhankelijk van de precieze toedracht en onder welke omstandigheden. Ze zou kunnen beweren dat ze niks gedaan heeft met haar vriend, maar gewoon chillen.😉


  Maak melding
 8. Wie denk dat deze tiener haar vriend gaat aangeven hebben het mis
  Tieners zijn zo naïef en lui.
  Menigeen die kinderen hebben kunnen dit beamen.

  Dank God dat ze een vriend heeft en niet aan de drugs.
  Als ze zwanger raakt gaat ze rustig worden want dan is die jongen niet meer geïnteresseerd, hij snapt niks van zwangerschap hormonen toestand, niks van wat erin gaat ook eruit moet na 9 maanden huh say what?
  Dan komt meestal ook de ontkenning: het is niet van mij no no
  Het wordt hem te heet onder de voeten en neemt de benen.
  Trouwens, 18 jaar net droog achter zijn oren, mammie wast zijn onderbroek laatstaan de was op de hand doen
  dat wil meneertje niet😁


  Maak melding
 9. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  @pakiratigri 13 januari 2019 at 18:49, je kan in deze gelijk hebben in jouw reactie, maar niet in Suriname.
  En dat weet je ook uit verschillende gebeurtenissen (gepleegde) misdrijven door oudere figuren t.o. minderjarigen in Suriname.
  Ze krijgen vaak te lage straffen van de Rechters in Suriname voor zulke zedenmisdrijven.

  @Suriname i love: Ik keek ook naar de foto bij het artikel. Het zijn niet dezelfde personen waarover het bericht gaat.
  En over Met kras taja maak je geen pom gesproken. Dan doe je gewoon een grote ROESTIGE SPIJKER in.
  Dan krijg je alsnog een lekkere POM.
  En ik dacht dat (vrouwen) ook dromen van een (kras). Want ze krijgen ook regelmatig (vlinders) in hun buik.
  Het klinkt misschien gek, maar het heeft te maken met een vecht-vluchtreactie die in gang gezet wordt als je straalverliefd bent.
  Bij zo’n heftige verliefdheid reageert je lichaam net als bij dreigend gevaar.


  Maak melding
 10. Het is de taak van de ouders om hun kinderen jongens zowel meisjes vroegtijdig seksuele voorlichting te geven. Ook over geslacht ziekten. HIV is de wereld nog lang niet uit. SOA, die kan bijdragen tot onvruchtbaarheid. Condoom gebruiken. Het is belangrijk ze op de gevaren te wijzen. Blijven praten tot je kinderen. Bewust maken van de gevaren. Het is wel een feit dat ouders zich schamen om seksuele voorlichting te geven. Vraag mij af vanwaar deze schaamte. Niet denken zij leren het wel op straat. Neen de opvoeding begint thuis en niet op straat. Vertel hun wat er in de pubertijd met hun lichaam gebeurt, de ontwikkeling. Ik denk dat dit veel kan schelen om je kroost te behoeden voor gevaren als zij vroegtijdig gaan experimenteren.


  Maak melding
 11. Ouders doen niks anders dan wat de jeugd aan het experimenteren is?
  Mijn jongste ( nog geen 10 jaar) attendeert me vaak om niet te laag decolleté aan te trekken anders gaat papa je boebs zien, 😨geen idee heeft mijn ukkepuk hoe ze is verwekt😂 kunstmatige inseminatie 💉


  Maak melding
 12. Wat een drama de 15 jarige jongelui van tegenwoordig weten al meer dan de meesten hier op hun 20 ste of 25 ste. als er verder geen problemen zijn in de huiselijke sfeer moet een hartig woordje en wijzen op hun verantwoordelijkheden en de eventueele gevolgen wanneer er wel wat misgaat genoeg zijn, de jeugd van tegenwoordig is wel even wat anders als die van de vorige generaties


  Maak melding
 13. 15 jarige soms jonger kunnen zodanig hun zwangerschap verbergen voor hun ouders die waarschijnlijk in eeuwige winterslaap verkeren.
  Weet bij God niet hoe dat mogelijk is, mijn ma die een elftal heeft gebaard heeft voelsprieten en mijn schoonmoeder die weet het eerder dan mijn man die heeft geen kokolampu maar camera’s in onze slaapkamer geïnstalleerd die ze op afstand bedient.

  Zag een jong meisje met een dikke toeter en dacht echt dat ze een vreselijke ziekte had, nee dat kind was zwanger. Ziet ze nooit met de verwekker lopen altijd met hun moeder.


  Maak melding
 14. andere tijden?
  Vroeger speelde je als 13 huisje met de buurjongen op wie je verliefd bent.
  Nu is een 15 jarig meisje een volgroeide vrouw met borsten, schaamhaar en soms een al jaren terugkerende menstruatie, gierende hormonen etc., die ’s nachts in geniet van gesprekken van geluiden van moeder, vader en eventuele oudere inwonende zuster met hun vriendje,
  die uitnodigt uit tot experimenteren (erachter komen wat zo lekker is) en als de ouders niet verstandig daar mee omgaan ( goede voorlichtingen een echte band met je kinderen, en goed op hun eigen gedrag letten) is het gevolg dat ze bij hun vriendje intrekken.
  Ik vraag me af hoe land deze situatie strafbaar blijft.


  Maak melding
 15. Sam, daarom niet met 3 generaties in 1 huis wonen. Toilet kun je gemeenschappelijk delen maar een slaapkamer hoe doen ze dat.
  Niet in mijn huis schoonzoon die mijn dochter neemt in de ene kamer en mijn man en ik in de kamer ernaast aan het rommelen.
  Er is maar 1kapitein op een schip.
  Bij voorbaat weet mijn oudste dochter ik haar eerste man(diploma’s)met open armen ontvang.
  Haar 2e moet nog door de keuring zover ik het weet, haar handel en wandel op straat weet ik niet.
  Kinderen kunnen je verassen 😎


  Maak melding
 16. In sommige landen waar de Islam strend wordt beleden, worden meisje’s met de leeftijd van 10 jaar of enkele jaartjes ouder, uitgehuwelijkd aan mannen van boven de 60 jaar. Huuuh, ook in Afrika.


  Maak melding
 17. john, bij haar thuis woont er maar 1 generatie haar ouders vertikt het tot een horni house te maken dus die poes is een krabpaal gaan zoeken elders.
  Ze heeft een paar dagen flink kunnen jeuken alles voelt beurs aan maar dan kwam ik als ik haar moeder was met die madame Jeanette aan gerend, hier kras taja dit heb je nog niet geprobeerd.👌👉🍌


  Maak melding
 18. Geen spam redactie Waterkant😋

  Please don’t go- KC and sunshine band, toen poes huiswaarts moest keren

  Dr Hook- sharing the night together, toen ma ze op de schutting zag zitten zaten ze te babbelen

  Tavares- heaven must be missing An angel, met gierende banden vertrok ma met poes van de plaats des onheil richting huis

  Sad eyes, Robert John, toen ma poes meenam en hij met een kater achter bleef

  Nazareth-love hurts, probeer ma poes duidelijk te maken

  Player- baby come back, dat zei die player

  Champagne- try again


  Maak melding
 19. Please don’t go- KC and sunshine band, toen poes huiswaarts moest keren

  Dr Hook- sharing the night together, toen ma ze op de schutting zag zitten zaten ze te babbelen

  Tavares- heaven must be missing An angel, met gierende banden vertrok ma met poes van de plaats des onheil richting huis

  Sad eyes, Robert John, toen ma poes meenam en hij met een kater achter bleef

  Nazareth-love hurts, probeer ma poes duidelijk te maken

  Player- baby come back, dat zei die player

  Champagne- try again


  Maak melding
 20. Ik verhuis een dezer dagen naar de maan, achter waar niemand me kan storen, geen telefoon, politiek, UV stralen geen stress en zo af en toe kijk ik om de hoek hoe het de aarde vergaat 🚀🌒 ik neem groeten-, bloemen- en fruit zaden mee.


  Maak melding
 21. A tori foe bana in olo no wan sma no go mang begryp.na wan vaarlyk tori.in n fractie vn n seconde verlies j ht hoofd n ht is gebeurd.ai mi mang dis na wan tranga didibri ai overwin altyd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES