Man die zich voordeed als medewerker NL ambassade Suriname vast voor oplichting

12
Man die zich voordeed als medewerker NL ambassade Suriname vast voor oplichting
De Nederlandse ambassade in Suriname.

PARAMARIBO, 12 jan – De politie in Suriname heeft een 32-jarige man, die zich voordeed als medewerker van de Nederlandse ambassade in Suriname, aangehouden en opgesloten wegens oplichting. De man beweerde dat hij reeds zes jaren werkzaam was op de Nederlandse ambassade en dat hij visa kon regelen voor Nederland.

Een benadeelde, die een visum voor Nederland wilde hebben, kwam via een vriend in contact met de verdachte. De man betaalde SRD 4.000 om aan het visum te komen. Een andere benadeelde betaalde 800 euro. Op een gegeven moment kwamen beiden tot het besef dat ze waren opgelicht.

Ze gingen verhaal halen bij de oplichter thuis, hetgeen uitmondde in en ruzie. De politie van het ressort Santodorp kreeg de melding van een ruzie binnen en verscheen ter plekke. De benadeelden deden hun verhaal bij de politie die de man aanhielden ter zake oplichting.

Hij werd overgebracht naar het politiebureau en nadat de benadeelden aangifte tegen hem hadden gedaan werd hij na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


12 REACTIES

 1. Raar he, de in mijn ogen “kleine honden” worden direct in verzekering gesteld. De “grote honden” laten ze lopen. Een kronkel in ons rechtssysteem of wordt van hogerhand ingegrepen. Het stinkt. En met hoger hand bedoel ik Bouta of iemand daaronder. In ieder geval een hoogst geplaatste personage..


  Maak melding

 2. Jan,

  Klopt en mee eens. Altijd maar een grote bek en klagen, vragen, bedelen, liegen en bedriegen. Maar zonder de witte mannen van de Noordzee zijn ze kansarm en hulpeloos. Simpel voorbeeld…Nederlandse studenten gaan in Moengo de markt een boost geven, aangezien ze daar zelf te lui en stom voor zijn. Zijn de studenten weg…dan tiert in no time het onkruid welig.


  Maak melding

 3. Die oplichter volgde het voorbeeld van ddb, de allergrootste oplichter van het land, volk en eigen dwaze debiele idiote dong no mpp ndp zombies.


  Maak melding

 4. En Facelook, wat is jouw achtergrond?
  Vergeet niet het koren van het kaf te scheiden. Scheer niet alles over een kam of ga jij die eerste steen gooien?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.