VIDEO: Torarica uit Suriname op de Vakantiebeurs in Utrecht

1
VIDEO: Torarica uit Suriname op de Vakantiebeurs in Utrecht
Dave Boucke, algemeen directeur van Torarica in Suriname voor de stand in Utrecht.

UTRECHT, 12 jan – Groene airco’s en zonnepanelen hebben ze nog niet bij Torarica, maar het hotel in Paramaribo, wil in dit jaar in ieder geval werken aan hun ‘green standards’. Dat zegt Dave Boucke, algemeen directeur van Torarica, op de Vakantiebeurs die tot zondag in Utrecht gehouden wordt.

Meer dan 20 toeristische bedrijven en organisaties die gericht zijn op Suriname en de Cariben zijn op de beurs aanwezig. De eerste dag was een vakdag voor reisprofessionals. Van 10 t/m zondag 13 januari a.s. is de beurs open voor het grote publiek.

In een Radio- en Telvisie-serie nam Sam Jones een kijkje bij verschillende stands die zich richten op Suriname. Vandaag hotel Torarica:


1 REACTIE

  1. Laat de zg ‘green standards’. Ga een keertje de verlichting in de in de doucheruimte vervangen. Ze geven nauwelijks licht. Je kan je nauwelijks behoorlijk scheren. Het bezuinigen kent ook zn grenzen. Suri’s toch!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.