Exclusief interview met Ronnie Brunswijk in Suriname voor 10e editie Alakondre Magazine

17
Exclusief interview met Ronnie Brunswijk in Suriname voor 10e editie Alakondre Magazine

ROTTERDAM, 12 jan – Deze maand komt alweer de tiende editie uit van het Surinaams-Nederlands magazine Alakondre. In deze uitgave, die binnenkort te koop is bij 750 verkooppunten, daarom een exclusief interview met Ronnie Brunswijk vanuit Suriname.

Een team van Alakondre Magazine was afgelopen maand in Suriname om met de voormalig rebellenleider te praten. Dat leverde een interessant verhaal over deze omstreden en roemruchte leider in het tijdschrift dat al twee jaar bestaat.

En tussendoor vierden ze het nieuwe jaar met een culturele wasi samen met Brunswijk:


17 REACTIES

 1. Geweldig de Surineds met een hete aardappel in hun keel.Vloeiend en foutloos Nederlands spreken zij.Nu moeten zij dit nog aan Lonnie leren. ABN. Ik versta geen woord wat Lonnie zegt voor de camera. Wat ik in hem zie is een zwarte awara ko.


  Maak melding

 2. Ronny Brunswijk veroordeelde bankrover en drugscrmineel een politicus in SU met presidentiële ambities.
  Dat is het niveau in SU criminelen denken president te worden.


  Maak melding

 3. Wat voor interresants heeft een bankrover die een ander crimineel met amnestie heeft geholpen ,te vertellen?!
  Wat valt te lezen dat we niet over deze crimineel weten?!
  O,ja ipv de regen laat hij srd regenen.Is dat ook te lezen,wij zijn ooggetuigen hiervan.


  Maak melding

 4. Eens een struikrover, boef, bankrover, rebel en bij verstek veroordeelde drugscrimineel, altijd een misdadiger, aldus oma en opa. Ai Lonnie ging op een school aan de Calcuttastraat en weet je wat een van de onderwijzeressen zei………jij groeit nog op voor galg en rad. Maar in een verworden misdaadstaat zijn zulke figuren, helden met dank aan hun oerdomme dwaze debiele aanhangers, zoals vele ndp zombies, de allergrootste misdadiger ddb vereren als held. Alleen oerdomme stommelingen zonder moraal houden van deze misdadigers.


  Maak melding

 5. Surinamers hebben een zwak voor criminelen.Hij maakt ook een grote kans voor het presidentschap.Trouwens als Bouterse president mag worden waarom Brunswijk niet?


  Maak melding

 6. Bravo is de leider/het gezicht van ABOP en op grond daarvan is het de regel dat die als er voor een presidentskandidaat gekozen moet worden, hij het eerste lid van die partij is, die de het recht heeft voor die functie.

  Belfort die ook lid is van de partij ziet dat anders en past de regel, Primus inter pares/de eerste onder zijn gelijken, en op grond hiervan ook het recht heeft om voor de functie te gaan. Hij komt met een motief van een droom die hij gehad heeft en dat hij in die droom hiervoor is aangewezen door een hogere macht van boven. Met deze troef in het spel probeert zet wil die Bravo tjoet tjoet bank zetten.

  Bravo die zich schaatmat gezet voelt, pareert zit door aan te geven dat de partijraad/leden, achterban dat bepalen.

  Het heeft erveel van dat er binnen de ABOP een paleis/kampoe revolutie gaat plaats vinden. Het kan zijn dat de messen al worden geslepen. Bravo, Jungle Commando voelt zich niet alleen in zijn kruis gepakt door Tigri Barba, maar die is hem ook flink aan het knijpen. De eerste yell/geschreeuw van Bravo hebben we al gehoord gegeven. Krachtspel. Aan de yell van Bravo heeft hij laten zien dat hij gevoel heeft in zijn teetballen. Of dat potentie heeft moet nog blijken. Tigri habi barba habbie wan boeng gebit, snijtanden en hoektanden. Als de kaken sterk zijn na de bijt moet nog blijken. Het gaat om doorbijten of loslaten en zien hoe Bravo er bij ligt.

  Wie heeft meer spierballen?
  Tigri Barba of Bravo

  Wie verliest mag inbinden en het speelveld verlaten.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. Wat een rotzooi deze man verdient geen interview,kan iemand me vertellen waarom deze man respect zou moeten verdienen.

  De ene schurk na de andere schijnt een heldenrol te spelen zodra men genoord of gedealed heeft,heeft dit blad dan echt geen kijk op voorbeeldige helden voor de jeugd?

  De laatste generaties surinamers schijnt het normaal te vinden dat hun leiders schurken moordenaars etc zijn..is dit wat men achterlaat in suriname…a failed state!!!

  Ik heb dit blad nooit gelezen ..maar als men op de voorpagina mensen als lonnie op de voorgrond plaats als te zijn een ambitieus persoon schiet ik dik in de lach.

  Hij fucking zn eigen naam niet spellen!!!

  Heeft ons wereldwijd te kijk met zn parlementair gevecht,bedreigd zelfs scheidsrechters!!
  Als dit tydschrify het wolt overleven zal men toch wat serieuser moeten zijn want dit is fucking belachelijk!!!!

  Nog nooit zijn dr zoveel crimis in suriname geeerd..te beginne met deci boeler bouta degene die begon met de ondergang van suriname.

  Maar ja hij is democratisch gekozen door een zeer domme paarse bevolking.
  What can is say….to a failed state!

  Suriname is vervloekt door dit soort figuren


  Maak melding

 8. In sur geldt d regel; wie geld hft n stinkerd ryk is hft macht n invloed dan mkt ht niet uit hoe hy aan zo’n omvangryke rykdom komt.die koulo bankrover topcrimineel n zulke figuren spelen ht klaar om lid t worden vn d assemlee n nu ambities hebn vr d presidentschap.hohohahahiiiii jeh kiirrrrr mi mi mang.wat n klote boel in sur echt als by n joel pikipikiplei


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.