donderdag, februari 22, 2024
HomeFotoWapen ex-minister van Justitie en Politie Suriname in beslag genomen

Wapen ex-minister van Justitie en Politie Suriname in beslag genomen

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 18 dec – De politie in Suriname heeft het wapen van een ex-minister van Justitie en Politie in beslag genomen. Met het wapen zou vorige week woensdagavond door de oud minister zijn geschoten, meldt Dagblad Suriname. Volgens bronnen gaat het om ex-minister Martin Misiedjan (foto).

Uit het onderzoek blijkt dat er schoten waren gelost aan de Latourweg. Daar zou een autobestuurder met zijn voertuig tegen dat van de ex-minister zijn aangereden waardoor schade ontstond. De veroorzaker reed daarna door, waarna de ex-minister een wapen tevoorschijn haalde en in de lucht schoot om de doorrijder te dwingen om te stoppen. 

De politie, die beschikte over de kentekennummers van de beide voertuigen, heeft daarna de bestuurder die geschoten had, ontboden en het wapen in verband met het onderzoek in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

30 REACTIES
 1. Bouterse viert altijd feest van die 1.3 miljard USD die hij heeft gestolen uit Staatskas een paar jaren geleden.Het arme volk die in armoede leeft krijgt een feestje in de tuin van de president.Ik lach mij rot als ik deze grappenmakers ziet dansen.Het land is failliet en de vooruitzichten zijn slecht en nog feest vieren moordenaar.


  Maak melding
 2. ‘Billy the Kid ‘Misiedjan is snel met zijn vuurwapen trekken. In 2013 heeft hij dat ook gedaan toen er een automobilist op zijn inrit was en wilde keren. De bestuurder heeft geen aangifte gedaan. Volgens mij is hij nog steeds voorzitter van de Raad van Toezicht van de Wegenautoriteit. A Rastaman disi lobi en gon tumsi.


  Maak melding
 3. Vroeger werd je minister, als je een goede opleiding had, geen criminele achtergrond had en een voorbeeldig persoon was. Sinds 1980 gelden er andere criteria en dat is ook te zien aan het gedrag van de mensen in Suiriname


  Maak melding
 4. Deze ex minister van justitie die verslaafd is aan marihuana, openlijk toegegeven op tv, zwaait met pistolen net zoals zijn soortgenoot Bravo. Dit volk moet ontwikkeling brengen in Suriname ????????


  Maak melding
 5. Wat een heet hoofd om een wapen te gebruiken. Voor velen is hun auto de heilige koe. Deze ezel had ook gewoon het kentekennummer van de auto aan de politie door kunnen geven om de schade te verhalen via hun verzekering. Maar neen, hij trekt een wapen,geen rekening houden met de omgeving.Misschien waren er kleine kinderen en oudjes in de buurt.Wat doet trouwens een ex-minister met een wapen op zak.Deze wild westen taferelen moeten streng gestraft worden. Ik vraag mij dan ook af of Eugene van Jo koe ook een vuurwapen draagt. Hebben alle ex ministers en de huidige ministers ook een wapen in hun bezit?? Zal mij niet verbazen.Ik denk dat deze regering waakzamer moet zijn met de idioten die een wapen dragen terwijl ze niet in functie zijn.
  Rare toestanden in ons landje. Regels worden aan hun laars gelapt.


  Maak melding
 6. A-No-Mie,
  Hij wordt de voorzitter van de Ratafarian Church met tuin vol Murihuana en Wied aanplanting !
  Dit om verslaafde toeristen aan te trekken, vooral uit Haiti,Nederland en Ghana. A-kondre-auw-draai-no-todo!!
  Waarom ook niet aangehouden ??


  Maak melding
 7. Suriname heeft op 8 december 1982 haar onschuld verloren. Het is een land geworden van wie eerst goed raak schiet. Een tweede kans moet je niet nemen/geven.

  Op grond daarvan vind ik dat iedereen die door criminelen aangevallen wordt moet over een wapen beschikken of beter gezegd iedere Surinamer moet in zijn huis/onderneming een geweer hebben en ammunitie om je vege lijf en gezin te redden.

  A San na panja agra!, mik ding long, agra morro snel!

  Neks no fout!, Mik ding kon, me wakti ding!

  Recht en waarheid maken vrij

  God zij met ons Suriname/es


  Maak melding
 8. Pffffffff kom ik terug op het gelul van politie inspecteur Naarden over wapens. het betreft hier wel een ex-minister maar waarom moet je met een wapen rond rijden. Het moet niet te gek gaan worden in Suriname. Het is onvoorstelbaar hoeveel mensen met een wapen op zak lopen. Dit is niet normaal meer.

  Een doodgewone verkeersincident moet reeds leiden tot wapen gekletter. Waar gaat het heen in dit land.
  We zijn terug in het wilde westen waar een verschil van mening beslecht wordt met wapens.
  Ik heb nog steeds liefde in mijn hart voor Suriname , maar heel veel van de bewoners maken er echt een kut land van. En dan nog klagen als je land een failed state wordt genoemd.


  Maak melding
 9. Wat n schande vr dit land dat zulke smeerlappen mibister kunnen worden .nergens ter wereld komen zulke duistere figuren aan bod.stinkerd .junki .ka olo dagoe.ook n member v d zweefteki familie


  Maak melding
 10. 👀verbaasd. Is het gebruikelijk om in Suriname als minister met een wapen rond te lopen, dan mogen wij wel uitkijken dat we ze niet per ongeluk op de tenen trappen.🤭


  Maak melding
 11. Dit is de man die een door minister van justitie Santoki (wet dat als iemandt snachts op je erf was jy hem mocht afschieten) de opgevolgde minister Misidjan heefd deze wet terug gedraait
  de man is een advocaat die weldegelyk goedt bezig was


  Maak melding
 12. Boi ik vraaag me af,dat wat voor opleiding heeft deze rastafar genoten en wie heeft hem als eenege kop minister benoemd ???


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES