Kerstviering voor seniore burgers in tuin presidentieel paleis Suriname

23
Kerstviering voor seniore burgers in tuin presidentieel paleis Suriname

PARAMARIBO, 19 dec – Ruim duizend seniore burgers in Suriname zijn dinsdag 18 december door first lady Ingrid Bouterse-Waldring in de achtertuin van het Presidentieel Paleis ontvangen, voor de jaarlijkse Kerstviering. In haar toespraak heeft de presidentsvrouw de nadruk gelegd op de bijdrage die deze groep heeft geleverd aan de ontwikkeling van Suriname.

De dag, die dit jaar voor de negende keer werd gehouden, werd ingevuld met onder andere optredens van de militaire kapel, Chinese Vrouwen Vereniging, Jason Eduards, een muziekgroep uit Servië, Sambel Trasie, Funmasters met Iwan Esseboom, Happy Boys en Edgar ‘Boegroe’ Burgos uit Nederland.

De First lady heeft in haar hoedanigheid van beschermvrouwe van het Maranatha mannenkoor, vijfduizend amerikaanse dollars gedoneerd aan het koor dat plannen heeft om naar Zweden te gaan. Ook hebben haar gasten aan het einde van de viering een kerstpakket ontvangen.

De First Lady danste gezellig mee.


23 REACTIES

 1. Met alle respect voor de senioren…maar dit lijkt mij verdacht veel op n verkiezingscampagne van de first lady….die stemmen hebbn(NDP) ze al binnen??!!


  Maak melding

 2. Lekker toch, in 2020 kunnen amper de helft de stem bureaus bereiken of vinden. Slijtage gaat heel snel als het eenmaal slijt . Met respect voor alle senioren burgers van Suriname voor datgene wat ze hebben gedaan voor ons gelief Suriname. Genieten maar zou ik zeggen.


  Maak melding

 3. First Lady Ingrid heeft wederom een goede job geklaard. Hierbij valt het accent uiteraard op de oudere burgers die de weg geplaveid hebben voor de komende generaties. They deserve a standing ovation.


  Maak melding

 4. Stemmen winnen met belastinggeld of drugsgeld?
  Het kan de moesjes uiteraard niet schelen waar het vandaan komt.
  Als ze maar gratis kunnen eten, drinken en schudden met die oude billen.
  Ik neem ze het niet kwalijk.
  Pluk de dag Moesjes, seki marinda seki enz enz.


  Maak melding

 5. Kassa!!! Deze stemmen zijn hopelijk ook binnen. Deze strontwijf doet evengoed mee met die smerig spelletjes van haar ezel. Tjepotie , sranang mang we seri oen egi ma nanga pa, dang we klaag tak oen e pina .


  Maak melding

 6. Trouwens, dit heeft niets temaken met discriminatie. Op de foto wordt duidelijk aangegeven welke laag van het volk dom wordt gehouden. Dus geen enkele discussie over discriminatie. Zie het feit op de foto, soso blaka mangs.


  Maak melding

 7. Ingrid is bezig zieltjes te winnen van de oudjes.Wanneer houdt zij eens op met al deze onzinnige dingen. De oudjes horen een goed pensioen te krijgen en betaalbare medische zorg.Wat zij doet is steeds meer de mensen afhankelijk maken in plaats van hun eigen zelfstandigheid te behouden met haar pakketjes.


  Maak melding

 8. Zo ….. de basis is weer gelegd, de NDP kan weer op 1000 stemmen van de oudjes voor de komende verkiezing ! Ach ja, voor wat hoort wat de oudjes hebben een paar uren pret. Straks heeft de NDP en haar geld verslindende apparaat jaren weer profijt van, rijk worden zonder een vinger hoeven uit te steken. Slim bekeken het volk betaald toch, dus wat is het probleem !!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 9. Een geslaagde Bigi Sma Day kan je natuurlijk van het kader van de NDP verwachten. NPS, VHP en PL hebben de duizenden seniorenburgers van het land altijd als stemvee gezien en gebruikt. Zij hebben bijvoorbeeld nooit een reparatie uitgevoerd m.b.t. de oudedagsvoorzieningen voor deze doelgroep.


  Maak melding

 10. Lees maar:

  optredens van de militaire kapel, Chinese Vrouwen Vereniging, Jason Eduards, een muziekgroep uit Servië, Sambel Trasie, Funmasters met Iwan Esseboom, Happy Boys en Edgar ‘Boegroe’ Burgos uit Nederland.

  Welke groep ontbreekt? Bisschop Karel Choenie heeft toch ook bekeerde Hindoestaanse aanhangers?


  Maak melding

 11. Rob g ouwehoer dat je bent ga lekker in Suriname wonen inplaats van uitkering te genieten in Holland met je lage paarse stront hoofd.je bent een vuile lage hond dat zijn ziel heeft verkocht en te laf 8s 9m in Suriname te wonen onder het paarse poep beleid.


  Maak melding

 12. @ROBG, regering bouta heeft idd de aov verhoogt….echter tegenover de verhoging stond er geen financiering met als gevolg een flinke devaluatie van de SRD..!! Je laat wederom zien dat je niet echt snugger bent…!!


  Maak melding

 13. Die oudjes kun je wat makkelijker maniculeren, daar ze snel vergeten, of in ergste geval, dement zijn, hebben nog steeds niet door, dat ze door die heks van waaldring met haar paarse criminele organisatie, jaren lang benadeeld zijn geworden vanwege de ontwaarding van de srd, en nu probeerd die paarse club mooi weer te spelen, met geld van de gemeenschap, hoe doorzichtig zijn deze paarse ratten, te slecht om te branden.


  Maak melding

 14. NDP gaat weer winnen in 2020 en dat is goed voor saoto en bami en de warang terrie met teloh verkopers, want de junkfood wordt steeds duurder. En dan gaat bapak somo met pensioen en hij heeft dan tijd om zijn warung te runnen met goedkope echte wong jowo brong brog, pejek, mi taai, kutjit tjino, goereng tempe, goreng tahu, lemper, risoles, martabak, tiwool, ireg ireng, ondee ondee, statelied, grontol, lapis, tjenang doot , djenamng asval, nogo sari, gaplek opak, telo ship, bana ship, grubi, bakso, bami soep sai goreng, bami goren ,pitjil. telo terri, esteler, vruchten soep, dawet, lotus, allemaal gekookt door mooie schonen uit java die straks vrij uirreis visum zullen krijgen. No spang . Asls ndp in 2020 wint zal su een aziatisch land worden want komen veel chinezen en javanen die het land gaan voorzien van goedkope voedsel. Dus wel of niet winnen Bapak Somo wint altijd . salaam


  Maak melding

 15. RobG….zelf ben je te laf om je oude dag in Su te gaan slijten. Want dan zit je gegarandeerd zonder vreten en een lage uitkering. Dus gewoon je hypocriete paarse bek houden op dit forum.


  Maak melding

 16. Ingrid is First cabaret dancer van SU haar benen gaan de lucht in voor elk pakket en cadeau wat ze krijgt en waarvan ze enkele uitdeelt aan de arme oudjes, maar de meeste onder de NDP dievengilde verdeeld.
  Dat Bouta een motjo pa (en dief, drugscrimineel en moordenaar) is algemeen bekend. Daarom is hij getrouwd met Ingrid die zo in Daimonds bij de motjo’s kan gaan staan.


  Maak melding

 17. @ RobG
  ja Bouterse en co hebben de AOV verhoogd maar wat is er met de prijzen gebeurd en de waarde van het geld en wat men hier voor terug krijgt.
  wat heb je aan 100% extra als de inflatie 200% is. Dan kan men beter geen verhoging en 10% inflatie hebben want dan gaat men maar een beetje achter uit. Met bouterse zijn de oudjes enorm hard achter uit gegaan.


  Maak melding

 18. Ik gun de seniore burgers een beter leven dan het zware harde leven en pinarie die ze te verstouwen krijgen .Maar ook dat ze zich ook gaan nadenken hoe het komt dat ze in zo,n zwaar en doffe ellende moeten leven . Wat ze nu krijgen is PUUR om ze te paaien en als stemmenwinst in 2020 opgezet. Zo van : kijk hoe begaan we zijn met jullie , terwijl ze door diezelfde zogenaamde “gulle gevers”in armoede moeten leven . Een goed leven , eerbied voor de grijze haren ,respect, zijn niet met een dag show goed te maken .Schoolkinderen krijgen een goedkope rugzak aan t begin van t schooljaar , de seniore burgers mogen een dag op 365 dagen te eten hebben. Iets wat normaal en van alle dag , hoort te zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.