maandag, mei 27, 2024
HomeFotoMan geeft show met twee meter lange anaconda

Man geeft show met twee meter lange anaconda

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 dec – Egmond Rose kreeg donderdagmiddag het verkeer in Suriname stil met zijn anaconda van ongeveer twee meter. Hij ‘showde’ het beest nabij de kruising van de Frederik Derbystraat en het Molenpad. Voetgangers en automobilisten stopten om een foto van het reptiel te nemen. Anderen gingen met een boog om de man met zijn huisdier.

Rose kreeg veel bijval, maar toch kon niet iedereen zijn show waarderen. De slangentemmer ontlokte ook reacties als: ‘Mi no dé yere, mi anga sneki ne koti’. Rose en zijn ‘vriend’ geven vaker shows in besloten kring, hun verschijning in het openbaar was voor sommigen confronterend.

Egmond Rose met zijn kameraad in Suriname:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Wat Egmond Rose hier doet is puur dierenmishandeling. Dat beest hoort in de natuur thuis en niet in de binnen stad. Egmond ontneemt dat beest zijn vrijheid om te gaan waar hij wil. Dit moet streng verboden worden.Hier moet ingegrepen worden.Sommige mensen halen je reinste kolder in hun hoofd om gekke capriolen uit te halen met dieren. Gewoon de politie bellen voor deze idioten vertoning. Straks loopt hij nog met een poema aan de ketting door de stad.Deze handelingen moeten strafbaar gesteld worden.Een slang kan je niet temmen.Wat een waardeloze idiote streek. Egmond hoort in LPI thuis. Dieren die in de natuur thuis horen moet je met rust laten. Dit is echt dierenmishandeling.


  Maak melding
 2. @BBS: zolang hij dat beest 1x in de week een capibara voert is er niks aan de hand. Je wordt niet zomaar mati’s met een constructor lijkt me.
  Zolang ze dat beest maar niet neerknallen wanneer het hem wurgt midden op straat.

  Me mars papa!


  Maak melding
 3. Dieren mishandeling? Als dat dier die man niet mag denk je dat het still gaat blijven en hem niet gaat wurgen? Zo lang hij dat dier goed verzorgd en behandelt zie ik geen kwaad, maar deze beesten kunnen gigantisch worden, wel 15 meter lang. Dunno als hij het zo lang als huisdier kan behouden.


  Maak melding
 4. hij laat in ieder geval wel zien dat je zomaar bang hoeft te zijn aan mensen die een afstand tot de natuur hebben, en al beginnen te reillen bij het woord slang, voor mij hoeft dit niet zo nodig maar het heeft wel een educatieve functie


  Maak melding
 5. De burenvandeze meneer moeten beschermd worden. Een ordening of een wet voor het houden van wilde dieren. Stel je voor dat de slang ontsnap en er zijn babies of kleuters in de buurhuizen. Deze grote slangen eten levende kip en konijnen.Dat is hun voer. Op gelegenheid is een kleine mens wel lekker.


  Maak melding
 6. Valt wel mee met de lengte van een aboma. Heus geen 15 meter hoor @ MR Pindasoep. Als een anaconda vijf meter haalt is het al veel. Gemiddelde is tussen de drie en zes meter. De langste anaconda was 11,5 meter en dat is iets van tig jaren geleden en niet geverifieerd. Er is een beloning van 50000 US voor degene die een aboma kan vinden langer dan 10 meter. Een kapuwa (volwassen) per week voeren is te veel aangezien de aboma na het verorberen wel zeker een aantal weken niet hoeft te eten. Een slang is feitelijk geen huisdier. Toch houden enkelen ervan het als huisdier te houden. Het gaat goed zolang het goed gaat. Ik zou niet de buurman van meneer Rose willen zijn. In Nederland komt het soms voor dat gifslangen op de ene of manier weten te ontsnappen uit een terrarium en dan is de hele wijk in rep en roer.


  Maak melding
 7. Is een kindje anaconda. Neks geweldig in Thailand gaan zelfs kleinen kinderen jagen op slangen die ze direcht schoonmaken en bakken in een pan om op te eten. Deze man staat symbool voor wat komen gaat na 2020 als oerdomme debiele dwaze idiote ndp paria’ s wederom voor de derde maal gaan stemmen op de nationale dagoes partij. Slang, hond, kat, scorpioen, kakkerlakken en wormen in blik, uit China, gaan ze gratis krijgen van ddb en gewetenloze roversbende op wie deze oerdomme stommelingen hebben gestemd.


  Maak melding
 8. Wat een gelul en gezeik allemaal. Laat die man, hij is Harry Potter. Geen enkel ka dier hoort in gevangenschap te leven. Ook die oh zo mooie lieve parkietjes niet. Laat die man in zijn waarde. Is niet nodig altijd je mening te uiten. Frede boeboes en haters. Want er zijn genoeg mensen die ook een slang zouden willen vasthouden zonder het iets doet. In Nederland worden slangen ook als huisdier gehouden. Zal je dan ook de dierenbescherming bellen?🙄


  Maak melding
 9. Aan de ndp bespotter: wat zit jij toch met heel veel haat. Gewoon misselijk om te lezen. Het gaat om een slang en je betrekt meteen de politiek erbij. Als je nu al je haat omzet in liefde zal je leven veel beter gaan😝.


  Maak melding
 10. Eigenlijk zou deze man achter de tralies moeten ook zijn vrijheid afnemen.
  Deze dieren moeten naar het oerwoud vrij en blij.
  Dat er niemand is die hem oppakt, mensen denken het is maar een dier, het is een leuk speeltje.
  Maar aan die man te zien spoort die niet.,


  Maak melding
 11. Moevan , vrij en blij,? zeg dat maar tegen de jaguars die doodgeschoten worden en waar de schutters gewoon op vrije voeten lopen, deze slang heeft in ieder geval nog een redelijk comfortabel levetje


  Maak melding
 12. BBS. te lang in Nederland gewoond zoals ik? Ik, ooit de grootste leguanenjager van Suriname, vind het intussen zielig wanneer ze een leguaan villen. Nederland verandert ons.


  Maak melding
 13. Aan de NDP bespotter:
  Wat zit jij toch met heel veel haat IN JE MARS als je zelfs bij dit gesprek de NDP erbij haalt.
  Gewoon misselijk om te lezen.
  Het gaat om een slang en je betrekt meteen de politiek erbij.
  Als je nu al je haat omzet in liefde zal je leven veel beter gaan als het de VHP was zou je ook zo je haat uitspugen, je bent zelfs een kut kakkerlak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES