dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoBouterse koopt eerste kaartje voor titelgevecht Tyrone Spong in Suriname

Bouterse koopt eerste kaartje voor titelgevecht Tyrone Spong in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 dec – De Surinaamse president Desi Bouterse heeft deze week het eerste kaartje gekocht (FOTO) voor het internationaal boks evenement ‘The King returns to his jungle’. In het hoofdgevecht van dit evenement op 21 december a.s. zal Tyrone ‘The King of the Ring’ Spong zijn ‘World Boxing Council Zwaargewicht titel’ verdedigen.

“De wereld gaat naar Suriname kijken” aldus Bouterse die woensdag de eerste toegangskaart kocht. “Dit is het moment waarop wij de eenheid van Suriname kunnen demonstreren. Wij als Suriname gaan weer een geweldige prestatie leveren om als jong land op zo een niveau zo een geweldig sportevenement te organiseren” aldus de president.

De president ziet het evenement als een gelegenheid om geschiedenis te maken en te tonen dat wij ook hoogtepunten kunnen bereiken op dit niveau. “We zullen ons zelf moeten verkopen met dit evenement” zei hij woensdag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Deze bejaarde man is gek. Hij kraamt alleen onzin uit. De wereld gaat naar ons kijken. Doen zij als maar niet op boksniveau.De drugstransporten worden goed in de gaten gehouden.Eenheid van Suriname kunnen demonstreren??? Hij heeft duidelijk last van hondsdolheid.Ons volk verarmt, kinderbijslag worden niet uitbetaald. Ons volk is aan het uitsterven. Gezondheidszorg ligt op zijn gat, eenvoudige medische voorzieningen zijn niet of nauwelijks aanwezig.De criminaliteit viert hoogtijd. De meeste demonstraties zijn verboden of worden gedwarsboomd. Hoezo eenheid??? Hij vlucht naar Cuba voor zijn eigen gezondheid. Koningen en andere idioten van ambassadeurs worden hierheen gehaald van onze gemeenschapsgelden.Tyrone is bokser geworden, maar niet dank zij Bouta. Wat kan deze demente bejaarde zich druk maken om een sportevenement.Hij is zo blij als een kleinkind. Hoogtepunten kunnen in ons land bereikt worden als hij van zijn pensioen gaat genieten op Santo Boma. Wij zullen ons moeten verkopen met dit evenement?? Ik denk niet dat een Boks evenement Suriname op de positieve kaart zal zetten. Door de grote rotzooi hier staat Suriname wereldwijd al bekend als Failed State. Sarie Torie


  Maak melding
 2. Wat een belachelijke president. Die alles doet om zijn onvermogen om goed beleid te maken te verbloemen. Top van Tyrone Spong dat hij Suriname dit gunt hoor. Alleen is dit niet iets voor een president om zijn gunfactor op te willen vijzelen.


  Maak melding
 3. Zal lachen worden als hij de enigste is die een kaart heeft gekocht en ze de rest gaan moeten uitdelen aan zijn sma, zal me niet verwonderen als het daad werkelijk zo word. Jammer, voor Tyrone Spong, hij is een geweldige sporter die veel meer waard is dan die lui die hem naar hier hebben gehaald.


  Maak melding
 4. Het zal me niet verbazen als Tyron in een vat met beton op de bodem vd Surinamerivier beland. Foute boel daar Tyron. Is wel snel rijk worden. Good luck in Suriname


  Maak melding
 5. Die foto zegt heel veel over het verleden en de levenskracht bij de man. Naar mijn bescheidde mening is deze man nu bij zijn blessuretijd. Hij ziet er niet fris en opgewekt uit. Iets druk tegen de man zijn innerlijke stabiliteit.

  Bouterse heeft altijd beweerd dat hij geen moorden heeft gepleegd, maar heeft het ook nooit veroordeelt of om de schuldigen voor het gerecht te slepen. De feiten/beschuldiging aan het adres van Bouterse zijn er zoveel dat als je deze man zou moeten veroordelen komt hij zeker op twee maal levenslang gevangenisstraf. Alle mooie verhalen ten spijt maar de feiten liggen daar. Komt het door een stukje stommiteit of achterlijkheid. De tijd zal het wel leren.


  Maak melding
 6. azijn pissers met maar 1 hersen kwab kunnen niemand iets gunnen ..Hebben niks bereikt in hun leven en zien hun koningkrijk langzaam verdwijnen
  Hup Bouta geniet en wij gaan voor nog 5


  Maak melding
 7. Hij heeft de WBC Latino-zwaargewichttitel. En niet de WBC-zwaargewichttitel. De WBC-kampioen is Deontay Wilder. Mooier moet het niet gemaakt worden. Hoop dat er voldoende animo zal zijn. Volgens mij kunnen er maximaal 3500 mensen in de NIS. Dus nog 3499 kaartjes te gaan😉 . Prachtig dat hij voor Suriname uitkomt. Letitia Vriesde deed dat ook; die had makkelijk Nederlander kunnen worden. Een primeur voor Suriname en hopelijk verloopt het organiseren feilloos. Ik ben van mening dat ze deze wedstrijd eerder hadden moeten promoten. Good luck.


  Maak melding
 8. D wereld kent Suriname door de massa moorden die jij Bouterse (killer) gepleegd hebt (idiote Bouterse) en de drugshandel waarin je zit en ook de duikboten die je daarvoor gebruikt. En niet te vergeten de armoede die jij Bouterse met je corruptelingen hebt gecreëerd


  Maak melding
 9. Tjepotie tyron. Een Turk heeft zijn been kapot geschopt en kan nooit meer ki c k boxen. N u is hij bokser geworden en heeft wat partijen binnen kunnen halen. Nu gaat hij in su vechten ! Wat bezielt deze jongen, dankzij nederland is zoo ver gekomen en nu gaat hij zich verenigen met een crimineel, een moordenaar, drugsbaron. Tyron je past niet dat rijtje. Denk a Tori! Een iedereen die zich met deze bemoeit betekend je ondergang. Ik ben benieuwd hoe partij verloopt. Tot nu toe hebt je de beste tegenstander nog niet verslagen.


  Maak melding
 10. Spong dat is een mooi gebaar van je om in suriname te vechten..

  Echter heel jammer dat die ouwe seniele gek (bouta) de glans van je glorie wilt afnemen…ik hoop dat je wint,want bouta is een loser die nu een echte hard werkende held zal zien in glorie.

  Voor ons suriname en nederland ben jij het juiste voorbeeld van iemand die op een troon geplaatst mag worden,en dat je bewezen hebt met bloed zweet en tranen heel veel te kunnen bereiken.

  Opa bouta kan alleen maar wensen om iemand als jij te zijn…ik hoop dat hij zn pamper meeneemt als de spanning te groot word anders zou je hem kunnen ruiken,die seniele smeerlap.

  Spong mocht hij je komen schudden….aub was het meteen af!!!
  Want alles wat deze idioot met zich meedraagt of aanraakt gaat dood of verwelkt!


  Maak melding
 11. De volgende tegenstander van Tyron word opa Doelie.Deze tegestander is al met pensioen en is bereid voor wat geld een pakslaag te krijgen.Het lijkt op het verhaal van Tony Braxton .


  Maak melding
 12. @Henkmolenaar2016
  Kruip maar weer lekker onder je steen.Als je weer te voorschijn komt, doe je oogkleppen dan af.
  Bouta is enkel voor plezier, groter dan dit wordt zijn ego niet.


  Maak melding
 13. Wahahahahahahahahaha. Ook zijn bodyguards, vrouwlief, enkele stinkend rijke corrupte paarse poepetende ddb parasieten en vliegen, criminele vrienden zullen van de partij zijn. Wie denken dat ddb alleen of met vrouwlief de show zullen gaan bezoeken zijn naief. Een hele paarse bende delegatie zal hem begeleiden. Ondertussen kunnen vele verarmde gevechtsport liefhebbende ndp paria’ s dit niet meer. Monie no de en vooral in deze maand waar de kosten tweemaal meer zijn met al die feestdagen die komen etc. Oma en opa hoorden enkele jongeren uitschelden te Abra Broki, ai boi fos 2010 alla kickboxshows oe beng go lokoe. Ma now sinds bakka 2010 oe no mang moro, wi e kong tege baas de bedrieger, wi e bigin tege ndp in hart en nieren zoals oma en opa en oom Ludje. Ai we werd gewaarschuwd in 2010 en 2015 niet te stemmen op de ndp, oma heeft gelijk gehad, baas en rovende bende mogen en kunnen van alles. Met staatsgelden en belastinggelden, met buitenlandse en Hakrin- en DSB , naast buitenlandse leningen, steekpenningen, met onderhandse aanbestedingen beroven ze land en volk en nu dit. Eeh baas na troe dre ai oenoe mpp ndp elite habi. Opa taki deze man id de verderver van land en volk en wie dit niet willen horen, weten of kunnen inzien, zullen door hem en zijn bende zijn paars misdadige hel worden ingestuurd.


  Maak melding
 14. Tyrone denkt dat is even snel en makkelijk….geld verdienen…..gelijk heb je Tyrone…..doekoe pakken even voor de vorm lachen tegen bouta en dan snel weer wegwezen!!


  Maak melding
 15. Heeeey, mie gado,……
  Alweer die surimentaliteit. We weten dat allemaal al. Het gaat om een sportevenement met internationale prestaties die geleverd moeten worden.
  Maar gepas en te onpas die kraboementaliteit toepassen op Tyrone, geeft hem hopelijk geen negatieve energie! Tnx


  Maak melding
 16. DDB had eigenlijk een vrije kaart moeten krijgen als ere gast van dit evenement, tenslotte is hij een (hoogwaardigheid) bekleder van een( populaire natie !!!. ) Ach ja ; hij heeft tenslotte toch al alles wat zijn hart begeert, dus kan makkelijk.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 17. Eenheid???? Welke eenheid???surinamers kennen geen eenheid..alleen klagen op social media, het volk had reeds lang moeten opstaan tegen deze bende. Neem een voorbeeld aan de gele hesjes in Frankrijk. Het volk laat niet met zich spotten.


  Maak melding
 18. Deze beesten vernietigen het land. roven en buiten het volk uit .ze verkopen het land,de Chinezen vieren feest.onze bossen onze vis wateren.gvd !!! En t volk blijft maar klagen.


  Maak melding
 19. En wat doe jij om het tij te keren Realistisch. Jij klaagt toch ook en behoort toch ook tot het volk die jij bekritiseert of zie ik dat verkeerd…..maar lullen langs en langs de kant.


  Maak melding
 20. Bouta ju na wang fucking dagoe .

  Waarom pleeg je geen zelfmoord waarom ben je nog op de wereld!
  Je doet niets anders dan ouwehoeren als een kaolo viswijf …kijkt neer op een ander!

  Hoe durf je!!!

  Zelf heb je de tien geboden verkracht en tegen een ander kijk je naar zn gebreken.
  Een ieder haat je nu…je hebt je zoon vervloekt met je coke shit,je vrienden vermoord,geen wonder dat ingrid een jongboy neukt je bakt dr geen moer van …impotente klootzak.

  Vandaar dat je slappe bana tegen minderjarige meisjes zit te schuren in de hoop dat hij gaat steigeren.

  Je hebt genoeg ellende veroorzaakt …drie generaties heb je verpest in suriname,het is nu tijd om het roer om te gooien geef de jongeren een kans

  Laat zien dat je principes hebt ..ookal ben je een killer!!!

  En word je veroordeeld ..na je verkiezing,,dan nog mag je niet klagen je hebt geld genoeg gehad en van genoten.

  Bevrijd jezelf van je eigen leugens…bevrijd het volk van tirannie onderdrukking corruptie!

  Ga gvd dood!!!!!
  Dede!!!!


  Maak melding
 21. Op 8 december stond in de kranten een foto van de achterbakse moordenaar Bouterse. Hij had een kaartje gekocht voor een bokswedstrijd.
  En dan ? Er zijn belangrijkere dingen in de kranten te vermelden dan die van deze imbeciele, puberale en onwaardige onvolwassen idioot.
  Deze lafaard dringt zich steeds in het nieuws met allerlei onnozele
  Hoe waardelozer hoe meer dergelijke mislukkelingen als Bouterse publiciteitsgeiler worden.
  Zal je niks helpen dong boerikie.
  Binnenkort hoor je de uitspraak van jou proces. “Schuldig schuldig schuldig en sluit deze zak op”.
  De vorige zin deed ik op jou niveau.
  Een normale zin zou te moeilijk voor jou zijn.


  Maak melding
 22. ddb is een bullebak, grootste moordenaar, grootste misdadiger van misdaden tegen de menselijkheid van Suriname sinds 25 november 1975 in Suriname.

  Hij heeft al een eis van 20 jaar van de krijgsraad/rechtbank gekregen.

  Hij hoort niet alleen in de gevangenis van Suriname te worden opgeslote, maar ook in Nederland heeft hij van de rechter een vonnis van 11-jaar gevangenisstraf gehad voor drugstransport naar Nederland en in de Miami USA wil de DEA hem ook voor de rechtbank brengen voor poging cocaine de USA binnen te willen smokkelen. Boerenveen heeft dat aan de lijve ondervonden en in de bak voor moeten brommen.

  ddb is een heel grote en zware misdadiger van Suriname en wordt internationaal gezocht. ddb is een grote schade en schande voor Suriname en de Surinamers.

  Time4 Change!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES