Afgeschoten kogel aangetroffen in kamer Zorghotel Suriname

8
Rechter voorkomt veiling noodlijdend RCR Zorghotel in Suriname

PARAMARIBO, 17 nov – Er is geschoten in de nabijheid van het Zorghotel. Volgens Dagblad Suriname heeft het hotel schade opgelopen. De toedracht is nog onbekend. Van gewonden of slachtoffer is geen melding gemaakt. Een glasruit van één van de kamerramen vertoont een kogelinslag.

In de desbetreffende kamer is een kogel ook aangetroffen. De politie is nog bezig met het onderzoek. Onder meer wordt onderzocht wie de schutter is. De kogelinslag is ontdekt door personeel van het hotel. Het voorval is doorgegeven aan de politie van het ressort Geyersvlijt.

Het Zorghotel biedt ook aan buitenlanders diensten aan als dialyse, fysiotherapie en genacologische
behandelingen. Het wordt geschitk geacht voor mensen met een beperking en chronisch zieken.


8 REACTIES

 1. Het is belangrijk om in de hele omgeving camera’s te plaatsen. Zelfs zieken en toeristen zijn in ons niet veilig. Een zorghotel. Een stelletje onverlaat is weer bezig geweest. Mogen blij zijn dan de kogel niemand heeft geraakt. Welke wild dier heeft geschoten??Hoop dat de politie snel hier achter komt en deze voorgoed opgeborgen wordt. Hoezoooo Suriname is veilig voor toeristen. Niemand hier in eigen land is veilig. Sarie Toie


  Maak melding

 2. Je gaat zorg halen en dan word je bijna totaal ontzorgd! Mi gado Mi Jezus.

  Gelukkig is het niet zo erg als in Nederland waar met grote regelmaat piefpafpoef wordt gedaan en kogels door trams vliegen, in babykamers, woonkamers, woonboten etc. belanden.
  Daar is klein toch.

  Maar goed, laten we hopen dat de forensische dienst een match kan vinden.

  Me mars papa!


  Maak melding

 3. Geen camera’s overal. Het land moet geen spionnenhol worden zoals Holland. Daar hebben ze op elke straathoek camera’s staan. Maar wanneer een verdwenen of vermoorde meisje moet worden opgespoord, kunnen ze niks terugvinden. Erg verdacht, niet? Alsof hoge pieten erachter zitten.

  Die zorghotel heeft er een zorg bij.


  Maak melding

 4. Is een WILD WEST situatie in Suriname
  Eigenlijk is iedereen in Suriname vogelvrijverklaard, Dank aan de ROLMODEL van de criminele (moordenaars)politieke leiders.

  SURINAME IS BESMET


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.