maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Vakbeweging in Suriname voelt zich in de steek gelaten door overheid'

‘Vakbeweging in Suriname voelt zich in de steek gelaten door overheid’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 nov – Voorzitter Robby Berenstein van de Vakcentrale C-47 (l) maandag bij de opening van de Sub Regionale Vergadering voor het Caribisch Gebied. Berenstein heeft op de openingsdag laten weten dat de vakbeweging in Suriname zich in de steek gelaten voelt door de overheid.

De deelnemers behandelen de problemen waarmee de lidbonden van deze organisatie kampen. In dat kader wordt er ook aandacht besteed aan de sluiting van Suralco in Suriname, maar ook aan de sluiting van de olieraffinaderij en de staalindustrie op Trinidad and Tabago.

De vergadering vindt plaats onder auspiciën van de IndustriALL Global Union (IGU). Het is de eerste keer dat deze meeting in Suriname wordt gehouden. De conferentie duurt tot en met dinsdag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. Robby is niet geschikt als voorzitter van C-47 en woordvoerder van Ravaksur. Tij en ontij, ongenuanceerde uitspraken doen over de regering en beleidmakers en zich bezighouden met partij politiek is het recept voor verloedering van arbeidsbelangen


    Maak melding
  2. Robby Berenstein is goed bezig voor werknemers die obstakels ondervinden op de werkvloer. Er gaan al jaren dingen niet goed in bedrijven. Bijvoorbeeld onder betaald worden.Onenigheid met werkgevers die geen gehoor geven aan wantoestanden binnen het bedrijf.Hij moet er zijn zodat de werknemers gehoord wordt. Hij brengt wantoestanden aan het licht en daar hoort over gesproken te worden. Dat hij geen medewerking krijgt van de overheid, zegt meer over de houding van deze overheid zelf dan van Robby Berenstein. Als Suralco of de olieraffinaderij sluit. Zitten veel mensen van ons die daar al jaren werkzaam zijn, zonder inkomen. Gezinnen moeten onderhouden worden. Schulden moeten afgelost worden. Zo worden gezinnen de verdoemenis in geholpen. Wie staat er anders voor deze werknemers op, om hun rechten te halen en te behouden? Deze regering doet maar, de bevolking kan hun niets schelen als zij maar hun eigen zakken vullen en de kleine man zoekt het maar zelf uit. Deze regering moet zich diep schamen. Het volk moet nu massaal wakker worden en niet op de NDP stemmen. Ons volk moet bewust gemaakt worden. Er gaan veel dingen niet goed omdat er deskundige kennis, kunde en inzicht ontbreekt. Suriname wordt onder de ogen van de bevolking verkocht. Alles draait om geld binnen halen door de ene lening na de andere af te sluiten. Zij die alle leningen afsluiten en overeenkomsten tekenen hebben ook niet het eeuwig leven. Wie zit hierna met de gebakken peren?? De rest van de bevolking. Berenstein je bent goed bezig. Hopelijk krijg je een luisterend oor van deze regering, die denkt te regeren, maar bakt er totaal niets van.


    Maak melding
  3. Niet zij alleen, maar gans het volk. Ondertussen schijten de oerdomme dwaze idiote debiele ndp paria’s met de dag een paarse didibri schijt, hoe te overleven. Vele ndper’ s zijn verworden als Dina en zijn pa, drugscrimineel, als zgn stiefje sa geers didibri als een druppel water, Meriba, rover, dief of als hun soso lobi baas, moordenaar. De ndp staat voor onrecht, bedrog en misdaad, kunnen deze paarse stommelingen dat nog steeds niet gaan inzien, zijn ze oerdom of gewoon werkelijk paars demonisch bezeten? Opa en oma taki, 100% ndp misdadig verziekt en bezeten, Zelfs een mier is van nature duizendenmalen wijzer dan alle bezeten dwaze idiote ndper’ s samen. Een mier heeft geen leider nodig en werkt zelfs in de winter. Waar idioten willens en wetens kiezen voor onberechte moordenaars, drugsbonzen en staatskas/bankrovers is er helemaal geen hoop meer, ook voor hun nageslacht. Ze verdienen het om in nabije toekomst de vrucht en het gevolg van hun oerdomme stemkeuze. Dus nog meer moorden in het verschiet en zelfmoorden, nog meer drugscriminaliteit, berovingen, kortom alles wat onrechtvaardig en misdadig is van a tot z. Ndp na wang mpp misdaadvloek sinds 1980 die zich sinds 2010 aan het uitbreiden is, dankzij de oerdomme ndper’ s.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES