‘Geïsoleerde Bouterse’ blaast elk bezoek uit het buitenland op

41
Bouterse: economie van Suriname is stabiel geworden

PARAMARIBO, 13 nov – President Desiré Bouterse maakt er werk van elk bezoek van hoge gasten uit het buitenland, op te blazen. Met de aanstaande bezoeken van Ashanti-koning Asantehene Osei Tutu-II uit Ghana en de premier van Barbados, Mia Mottley, is het niet anders. “Een vrijwel geïsoleerde president zal bij elk wissewasje een bezoek aangrijpen om dat groots ten toon te stellen. Bouterse als president kan niet vrij naar alle landen reizen en zit ook overhoop met landen, die ons juist iets positiefs te bieden hebben. Dit zegt parlementariër Asiskumar Gajadien (VHP).

Suriname zit er maar mee. “Al deze bezoekjes hebben tot nu toe niets voor de samenleving opgeleverd, terwijl er enorm veel geld voor wordt uitgetrokken. Ook vanwege zijn corruptie faciliterend beleid en druggerelateerde imago, dat hij aan Suriname heeft gegeven, kan Bouterse niets van andere landen verwachten. In rapporten wordt Suriname getypeerd als doorvoerland voor drugs”, zegt Gajadien tegenover Dagblad Suriname.

Met de verkiezingen voor de deur, wordt de samenleving weer allerlei fraais beloofd. Zoals een groot huizenbouwprogramma. “Ondanks er steeds honderden miljoenen voor woningbouw uitgetrokken is, is er toch bitter weinig gerealiseerd. De verkiezingen naderen, dus de tienduizend op te zetten woningen worden nu weer als worst gehangen voor woningzoekenden. Een worst met een lekkere geur”, aldus Gajadien.


41 REACTIES

 1. toch zijn er lieden in Su die van plan zijn om straks op deze boevenbende te gaan stemmen.
  Het stemadvies aan de Surinaamse bevolking is: Stem vooral niet op de NDP er zal ongetwijfeld nog meer ellende komen bij winst op deze partij.


  Maak melding

 2. Hoeveel woningen zijn er al door de Broad Homes fabriek geproduceerd. kan Waterkant eens een foto plaatsen van de ooit zo feestelijk geopende fabriek Een fabriek die door Suriname betaald a $ 4,500.000 voor een aantal honderden woningen.

  www. voor voegen en u ziet de President aan iedereen huizen beloven.
  youtube.com/watch?v=-r3EA_Ej38I


  Maak melding

 3. Door met ghana het grootste land kwa oplichters plaats hij surinaame op de lijst van oplichters land hij moet niet met onbetrouwbare landen samen werken hij helpt suriname de afgrond in


  Maak melding

 4. Maar bouta is een blufmang toch…..hij blufte aldoor hoe hij Su “welvarend” zou maken…..eenmaal aan de macht gekomen leek hij een heuse beunhaas en heeft hij Su keihard laten crashen…na regering bouta mag men opnieuw gaan proberen alle puinhoop op te ruimen en Su weer gezond te maken!!


  Maak melding

 5. Het zou hem het beste sieren als hij tegen het volk het volgende zou zeggen; beste landgenoten
  ” ik heb een mooie cadeau voor jullie ” volgend jaar treed ik af, want ik dupeer jullie al veels
  te lang, en ik ben toch waardeloos als jullie president geweest !!!!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Met de aanstaande bezoeken van Ashanti-koning Asantehene Osei Tutu-II uit Ghana

  Ghana is een republiek en heeft een gekozen president. Deze man is dus koning van een stam uit Ghana en niet van de republiek Ghana.

  Niemand in de wereld kent deze koning van de Asanti stam van Ghana. Deze man moet men dus zien als de Gaamang bij de Marrons e/o Inheemsen in het oerwoud in Suriname.

  Moeten de afstammelingen van de Ghanesen slaven in Suriname tijdens de koloniale tijd, nu een afstammeling van een koning zien wiens voorvaderen hun voorouders aan de kolonisten verkocht hadden hier nu blij mee zijn? Triest om naar de afstammeling van een Ashanti koning te gaan kijken, die je voorvaderen voor spiegeljtes en kraaljes met de kolonisten ruilden. ddb wrijft de creolen nog meer zout in de wonden. Dit moet wel heel pijnlijk zijn voor de creolen, ja toch?

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. Wat een passieve houding van journalisten,ze mogen het bevolking best wat laten zien wat heeft Bouterse in 9jaren gerealiseerd en wat bij beloften is gebleken.


  Maak melding

 8. De bevolking moet in 2020 massaal met hem afrekenen door gewoon niet op hem en zijn partij te stemmen.Dan kan het tij misschien gekeerd worden.Hoe deze man met de bevolking omgaat heeft alles met ethiek te maken. Wat heeft zijn geestelijk adviseur al die tijd gedaan?


  Maak melding

 9. Wat wel opvalt is dat deze goede meneer niets te klagen had toen de President van India met alle extra’s werd binnengehaald. Blijkbaar was dat hem niet opgevallen, of had hij toen een andere agenda. Of de minister die nu in Dubai is om investeerders binnen te halen. Kan mij niet herinneren dat de Oppositie daar moeite mee heeft. Of is dat wel “ok”.


  Maak melding

 10. @Percival zijn geestelijke mislijder of advizeur bis-schop meye was vrouwen aan het dopen met zijn sperma omdat de waterdruk van SWM zo laag was kon hij geen water uit de kraan krijgen.


  Maak melding

 11. Gajadien lijkt wel een jaloers jongetje dat verongelijkt naar zijn moeder gaat en vraagt waarom het buurjongetje een autoped heeft en hij niet. Rustig jongetje, doe je best; je kan ook president worden. Ontzettend jammer dat een Surinamer een andere afkamt. Zeer lafhartig. Je hebt politiek en politiek. Maar als het gaat om internationale zaken dien jij je te scharen achter het land. En de regering die aan de macht is, daar val je onder. Wanneer de koning en de premier van Barbados weg zijn, kan hij onvervaard door gaan. Trouwens, deze koning is geen kleine jongen. Prins Charles heeft hem tot tweemaal toe bezocht. Uit alles wil dit jongetje Gajadien politieke munt slaan terwijl hij Suriname internationaal nog meer de grond inboort. Alsof hij daarmee claimt geen Surinamer te zijn. Jammer hoor.


  Maak melding

 12. De President van Amerika en Rusland lopen gewoon rond met normale kostuum rond.
  Hij (DDB) moet zo nodig een sjerp hebben, moet je hem nou zien staan !!!
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 13. @pakiratigri je moet de waarheid vertellen en de zaak niet mooier maken dan het is. Pr Charles is bij de zogenaamde koning lees stamhoofd geweest voor de diamanten daarom leeft hij in weelde en de rest van het volk van chana leeft in armoede. En als hij zo goed in de slappe was zit dan kan hij gelijk smartengeld gaan betalen aan de nazaten vd slaven die zijn voorvaderen aan de blanken hadden verkocht.


  Maak melding

 14. Gajadien is toch die VARKEN die achter de rug van Santhoki met BOUTERSE stiekem wilde onderhandelen,..maar werd opgedonderd.schaamteloze ruggengraatloze LUIS !


  Maak melding

 15. Kondremang nanga oema mie barie oeng odie tiede mie go verterie joe wang anansie torie; koning tutu kong soekoe plee-si-dent ka-bouta.a bericht dies kong voe mie,….. BA KA ,,,Ram Sing !


  Maak melding

 16. Op berichten over Bouterse heb ik nog nauwelijks zin om te reageren. Iedereen weet en kan zien wat deze man het land bezorgd heeft , een en al ellende. Ik reken op de Surinamers dat zij zich niet als stemvee laten misbruiken en radicaal met de NDP afrekenen bij de komende verkiezingen.


  Maak melding

 17. “Een vrijwel geïsoleerde president zal bij elk wissewasje een bezoek aangrijpen om dat groots ten toon te stellen. Bouterse als president kan niet vrij naar alle landen reizen en zit ook overhoop met landen, die ons juist iets positiefs te bieden hebben. Dit zegt parlementariër Asiskumar Gajadien (VHP).”

  Hoezo “geïsoleerde president”, hoezo “kan als president niet vrij naar alle landen reizen”…

  Waar zijn al die paarse lui die een grote bek hadden dat hij onschendbaar is als president.


  Maak melding

 18. Geïsoleerde Bouterse moet snel dood vallen, dit kankergezwel gijselt al 8 jaar het hele volk, Internationaal, is deze crimineel allang uitgekotst, dus maakt weinig vrienden.


  Maak melding

 19. @Pakiratigri
  Het is de taak van DNA leden te controleren en de daden van de regering kritisch te volgen en vooral geen zoete koekjes te baken als daar geen aanleiding voor is.
  President Bouterse en zijn regeringen hebben tot nu toe niest opgebouwd op eigen kracht. Ze hebben eerst alles wat Venetiaan en partners hebben opgebouwd opgemaakt en uitgewoond en daarna de staatsschuld met 600% op laten lopen en de munt 2/3 van haar waarde laten verliezen en de deviezen voorraad laten verdwijnen en het land aan de chunezen uit geleverd etc.

  Na de arrestatie van Dino is er weinig meer gereisd door Bouterse en zijn er ook weinig internationale gasten geweest. Wat heeft het bezoek van de president van India opgebracht, niets.

  Een tribale vorst uit Ghana die zijn verkochte familie komt bezoeken en de president van een Caribisch eiland geeft weinig profiel. Gajadien legt de vinger op de zere plaats en dat is niet prettig.
  Bouterse wordt zelfs voor de eigen achterban ongeloofwaardig.
  In maart 2016 beloofde hij 3.000 huizen per jaar. Na de opening van de fabriek is deze gestopt. Alles wat Bouterse aan raakt gaat kapot beste Pakiratigri.


  Maak melding

 20. Ach die bouta kerel teert op z’n jaren 80 shit.
  Niets nieuws..steeds dezelfde band word afgedraaid.
  Steeds dezelfde beloften enz enz.
  Steeds hetzelfde verhaaltje wat ie vertel.
  De man is volledig achterhaald..net als z’n ideeën.
  Tijd voor een nieuwe nationale feestdag..als ie eindelijk is opgerot.


  Maak melding

 21. Weet gajadien dat de grootste drugsbaronnen van af 1970 tot heden zijn eigen soort is of is dat niet zo.ddb is maar een loop jongen wat dat betreft heer gajadien maar ben zal mij van paars betichten maar ga maar op onderzoek


  Maak melding

 22. Al die mensen hebben zoveel praatjes op een afstand.komen jullie zelf naar Suriname en deponeren jullie je uitingen bij de DNA.dan mogen ze oprecht zulk soort opmerkingen uiten. Belachelijk zijn jullie.dan maar schreeuwen hoeveel jullie van Suriname houden, steken jullie je klauwen uit om het land op te bouwen.


  Maak melding

 23. Een verbod op bruine bonen met zoutvlees moet ingesteld voor de komende verkiezingen !!!!. Want het electoraat van de NDP koop je om met dit gerecht !!! Deze proletariërs stemmen niet met hun verstand want dat hebben ze niet.


  Maak melding

 24. Eerst je onschuldige landgenoten laten doodschieten, en later indoctrineren manipuleren hersen- spoelen ( laatste hoeft niet, want dat hebben ze niet. ) Daarna een bordje BB met R en wat bier
  paarse T shirt aanreiken, en een heleboel beloftes kan je heel ver meekomen !!
  Je kan er zelf president mee worden en blijven, wat een stelletje goedkope sukkels zijn het man.
  Nog nooit zo´n domme natie gezien; ik vrees dat het zo zal blijven, want ze hebben geen hersens meer, het zijn zombie´s geworden!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 25. Asiskumar Gajadien moet niet alleen met zijn mond kletsen maar ook de uitnodiging vast hechten aan zijn beschuldiging. Ik ben al moe van die vele kletspraatjes van de oppositie. Achteraf gaan jullie van de oppositie toch met de president huichelen. Jullie maakt van dit land een bakbawinkri. Vertel ons eerst wie de passagegeld van de voorzitter VHP Chandrikapersad Santokhi steeds maar blijft betalen.

  Als men de wereld wilt verbeteren, dan moet men eerst bij zichzelf beginnen.
  Wij weten allang dat Bouterse zich niet zomaar buiten de grenzen van Suriname kan begeven. Holland zit op de loer en dit weet de bangerik ook.


  Maak melding

 26. Asiskumar Gajadien heeft als volksvertegenwoordiger zelf kilo’s boter op zijn VHP schedel.
  Zijn commentaar op Bouterse past in het straatje van een parlementarier in de opositie maar is wel heel grondig en gedetailleerd gepresenteerd.
  In gewoon Nederlands. Gajadien heeft Bouterse figuurlijk (vaker) bij de ballen gepakt.
  En als het gebeurde hoefde hij niet eens te knijpen, maar ik weet zeker dat het bij Bouterse pijn deed.
  Wat ik bedoel ?
  Bv. de regelmatig door Gajadien aangestipte gebroken beloften van Bouterse, de grootse aankondigingen van projecten door Bouterse die daarna steeds (stiekem) niet doorgaan zijn twee van de voorbeelden.

  Bouterse is groot en geweldig in zijn eigen hoofd. Maar het volk van Suriname ziet hem voor wat hij is.
  Een charlatan, een grossier van loze beloften, een rancuneuze puber in een volwassen lichaam, een gluiperige drugsdealer, een mislukte ouder die zijn criminele kinderen en familie in bescherming neemt en voortrekt.

  Dus nee niks duizende huizen gebouwd tijdens het geld verbras bewind van beunhaas wannabe politicus Bouterse.

  Niks succesvolle inkomsten uit goud of oliewinning. De regering Bouterse werd steeds door “I Am Gold” en al dat Canadees en Amerikaans geboefte blij gemaakt met een fractie van de royalties waar Suriname als land recht op heeft.
  SML is ook weer een jang patu voor een partijgenoot en de zoveelste geld waterval voor Bouterse.

  Gajadien is nu aangever van de mistanden onder Bouterse.
  En nu maar hopen dat Gajadien niet hetzelfde doet als hij en zijn partij na de verkiezingen eventueel zelf regeer macht verwerven.
  Immers scherpe kritieken leveren is gemakkelijk.
  Maar als je er zelf voor staat en kunt laten zien hoe het eigenlijk moet, maar ook weer dezelfde dingen als jou voorganger doet, dan ben jezelf erg ongeloofwaardig en hypocriet bezig.

  Gajadien’s VHP had de gelegenheid gehad om ’s lands belangen correct te doen.
  Maar ze kozen ervoor steeds in de buurt van mama Nederland haar borsten te blijven.

  Voor de goede orde.
  Ik ben geen NDP aanhanger.


  Maak melding

 27. @Pablo,

  De mensen die op Gajadien lijken en van kop tot teen in de drugshandel zitten, zijn haast allen aanhangers van de NDP. Ze likken de hielen van Bouterse.
  Dat wil maar niet tot je doordringen!

  @dede,

  Als je het bericht goed leest, dan lees je dat Gajadien alle bezoeken van dergelijke aard veroordeeld.
  Dus ook die uit India.


  Maak melding

 28. @Sabaku

  Alleen bij diplomatieke bezoeken geniet hij parlementaire onschendbaar heid. Dus hij kan alleen naar het buitenland als hij uitgenodigd wordt of als het bv een VN vergadering is waarbij SR per definitie als lid uitgenodigd is.
  Niemand van de beschaafde landen nodigt hem uit en naar de VN is hij ook maar één maal gegaan omdat de Amerikanen hem duidelijk maakt dat hij de kortste weg tussen zijn hotel en het VN gebouw moest nemen. Dat is alleen maar een straat in Manhatten oversteken.


  Maak melding

 29. Ik hoop dat die Surinamers wijzer zal worden om niet voor de NDP te kiezen want die leider heeft het land leeggeroofd van al zijn te goeden.Hij heeft zichzelf en familie verrijkt ten kosten van alles. Suriname is failliet gemaakt door deze president die een domkop en idioot en moordenaar is.Al die indianen verhalen ten spijten.Als Surinamer voel ik de armoede dagelijks in het land. Ik snap het niet dat mijn landgenoten voor zo iemand heeft gekozen als president van het land dat is vragen om problemen want die man heeft geen verstand om het land te besturen.


  Maak melding

 30. Wat hebben jullie met bouterse en zijn ndp die andere partijen hebben ook niets van gebakken ja een mooi spaarpot voor hun zelf opbouwen maar wat voor vooruitgang hebben ze geboekt
  Ja dat het volk moe van hun zijn geworden en ndp daar gezet .dus front eigen schuld dus 2020 zullen wij zien wat het volk kies


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.