maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: nieuwe brug over Saramaccakanaal in Suriname eind dit jaar af

VIDEO: nieuwe brug over Saramaccakanaal in Suriname eind dit jaar af

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 nov – Eind dit jaar moet hij opgeleverd worden; de nieuwe brug over het Saramaccakanaal in Suriname. Volgens het Nationaal Informatie Instituut (NII) verlopen de werkzaamheden bij de bouw vlot. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de opritten van de brug in Beekhuizen. In een heldere informatie film, welke hieronder te zien is, heeft het NII gisteren een update gegeven.

Jordan Frijde, project ingenieur bij de directievoerder ACE Consultancy, geeft tijdens een interview met het NII aan dat er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wat ‘kleine’ stagnaties zijn opgetreden, met onder andere de nutsbedrijven. Deze stagnaties zijn redelijk goed opgelost, waardoor zij hun target wel kunnen halen.

Bekijk de mooie beelden hier:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Prachtig werk voor hoe ik het kan zien vanuit het koude Holland. De aansluitingswegen ook ff netjes maken en dan die krotten (of woningen) ernaast ff neerhalen en iets fatsoenlijks ernaast. Anders blijf je in Suriname die 3e wereld-look houden en dat is negatief voor investeerders.
  En zo wordt het land beetje bij beetje mooier en moderner.


  Maak melding
 2. @ John

  Wat maakt dat nou uit, gaat het trouwens goed met je ???
  Liever te laat dan nooit, ik vraag me af met welk geld ( lening ) dit brug gebouwd is.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. dilip sardjoe staat te springen om met zijn zanboten enkele pilaren van deze brug aan te varen en dat hij geen schadevergoeding hoeft te betalen omdat hij een ddb twee handen op één buik zijn. Wat een drukte om een brugje over de Saramaccakanaal, waarvan velen al tientallen jaren geleden hadden moeten worden gebouwd. Waar de Surinamers zich druk over de smeergelden die Ballast Nedam aan ddb en jules wijdenbosch heeft betaald voor de bouw van de wijdenboschbruggen over de Surinamerivier en de Coppenamerivier.

  de regering ddb heeft de ontwikkeling van Suriname behoorlijk achter gehouden sinds ze aan de touwtjes trekken en nu zo een sensatie maken bij de paarse kakkerlakken hoe geweldig ze zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 4. De Saramaccabrug wordt zeker een supermooie brug. Ben trots op Suriname. Vier jaar geleden was ik in Saramacca en het viel me op dat er veel aan het milieu en de infrastructuur was gedaan. Saramacca was superschoon en een supermooi district geworden. Petje af hoor voor de harde werkers die deze brug bouwen.


  Maak melding
 5. Hopelijk is er rekening gehouden met een vluchtstrook voor de hulpdiensten en een bromfietser pad. Ook even denken aan veiligheids maatregelen tegen brugspringers. (Zelfmoord gevallen ) AUB .

  Voor de rest fantastisch werk jongens.


  Maak melding
 6. Had al veel eerder afgeleverd moeten worden en wat zijn de overheadkosten dan van deze kleine brug???
  Want er moet ook verdiend worden door de NDPers bij deze zogenaamde regering toch??? Ook de paarse jurk van de interviewster moet toch betaald worden???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES