maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Samenvatting Suriname tegen British Virgin Islands (5-0)

VIDEO: Samenvatting Suriname tegen British Virgin Islands (5-0)

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 okt – Suriname heeft gisteravond met 5-0 gewonnen van de British Virgin Islands in de Concacaf Nation League. De wedstrijd werd live uitgezonden via de Concacaf site. Heb je die uitzending gemist, bekijk dan hieronder de samenvatting. De volgende tegenstander van Suriname in deze serie is Jamaica.

De wedstrijd tegen Jamaica wordt gespeeld op zondag 18 november in Jamaica’s Montego Bay Sports Complex. Het team van Jamaica, de ‘Reggae Boyz’, staat in de Concacaf Ranking Index op nummer 6. Suriname staat in diezelfde index op nummer 19, net onder Curaçao en de British Virgin Islands staat helemaal onder op nummer 41 van de 41.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Het begin is heel goed en nu verder op deze tour gaan. Echter vind ik dit geen echte Surinaamse team, omdat deze team geen afspiegeling is van het Surinaamse bevolking. Ik mis de Chinezen, Hindostanen, Indianen, Javanen en als laatste niet te vergeten de Brazilianen die in ons land woonachtig zijn. Misschien hebben zij hun eigen specialiteiten!


    Maak melding
  2. Stapje voor stapje wordt het team beter. Gefeliciteerd met de overwinning. Binnen nu en 8 jaar kwalificeert Suriname voor de goldcup. Zeg maar voor jullie leken het kampioenschap van de CONCACAF


    Maak melding
  3. Waarom worden mijn reacties niet geplaatst? ben ik op de zwarte lijst geplaatst.
    mijn reactie was. De virgin eilanden hebben een bevolking van slechts 35.000 mensen. Ik vind het dus geen geweldige prestatie van Suriname.


    Maak melding
  4. Rust bij België-Nederland 1-1, Nederland had het bij vlagen erg moeilijk met
    de aanval van België. Wel weer een mooi counterdoelpunt van Nederland.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES