In Zuidoost doodgeschoten man is rapper Bolle van Sevengang

15
In Zuidoost doodgeschoten man is rapper Bolle van Sevengang
Foto: Bolle in de clip van Sevengang - Big Bandz.

AMSTERDAM, 11 okt – De man die woensdagmiddag op klaarlichte dag in Amsterdam Zuidoost werd doodgeschoten, is de 19-jarige rapper ‘Bolle’ van de Amsterdamse rapformatie Sevengang. Dat hebben zijn vrienden op social media bevestigd. De schietpartij vond plaats op de Dolingadreef in Zuidoost.

Volgens een voorbijganger zou er sprake zijn van een ruzie waarbij iemand een wapen trok en het slachtoffer in de buik schoot. Getuigen hebben gezien dat de man nog gereanimeerd werd. Even later is het hij ter plekke overleden. Een buurtbewoner zag even later dat er twee mannen werden opgepakt door agenten.

De politie zegt nog steeds op zoek te zijn naar de dader en wil graag in contact komen met getuigen. Agenten van de forensische opsporing doen onderzoek naar de schietpartij.


15 REACTIES

 1. Fam gecondoleerd! Misschien ook wel een les om het rappen onder de jongeren onder de loep te nemen, vooral in zuidoost. Luister goed naar de tekst, ik heb er in ieder geval totaal niks mee met die bullshit.


  Maak melding

 2. So-so “bullshit” zijn ze bezig uit te kraaien met hun “rappen” !! Wat leren “beschaafde kinderen” van deze rappers-liedjes ?? So-so- rotsooi !! Ook nagaan of een drugsdeal niet de oorzaak is !!


  Maak melding

 3. Triest hoor. Zo een jonge leeftijd. Nederland is zeer onveilig. Iedereen loopt rond met een mes of pistool op zak. Je kunt beter geen ruzie zoeken want bij het minste en geringste wordt het wapen tevoorschijn gehaald. Wees alert en ga niet halen en trekken bij een woordenwisseling. Houd er terdege rekening mee dat degene met wie je aan het halen en trekken bent, een wapen tevoorschijn kan halen. Dus let daarop. Loop weg.Of let goed op en treed onmiddellijk op wanneer iemand een poging maakt in zijn broekzak te gaan of in zijn zij. Werp je onmiddellijk op hem/haar. Zorg er ook voor niet in beschonken toestand rond te lopen op straat. Nederland is zeer onveilig. Chant a psalm a day.


  Maak melding

 4. pakiratigri
  Inderdaad ga niet halen en trekken en doe zoals Confusius altijd heeft aangegeven “nederigheid is niet hetzelfde als onderdanighei. Loop niet met je ogen wijd open tegen de wind want dan zal je tranende ogen krijgen”

  Maar van mijn vader geleerd en daar geloof ik in “a moro pitjieng aksie e koti kankantri


  Maak melding

 5. Wie zeg dat het Nederlanders zijn,dat weet je toch niet, iedereen kan Nederland binnen.
  Je kan ook zeggen een heleboel mensen lopen met een wapen op zak, wie het zijn dat weten we niet.
  Nederland moet wel strenger worden.
  Dat geld ook voor Suriname, komen er een paar uit een ander land schieten ze een Surinamer neer.
  Je land krijg dan een negatief beeld.


  Maak melding

 6. @Bigi Sma:
  a moro pitjieng aksie e koti kankantri

  Wil je zo vriendelijk zijn om mij er niet bij te betrekken ? Mijn dank hiervoor.

  Als de paria’s van de samenleving om wat voor een reden dan ook niet mee kan komen met de beschaving, zoeken zij hun toevlucht tot rommel en rotzooi ook wel bekend als rap. So sos ka ka Sani en idioterie. De bewegingen die de paria’s (zgn rappers) met handen en voeten maken doet vermelden dat zij aan de ernstigste spierziektes lijden.


  Maak melding

 7. CITAAT van Pokke-Tingi: “Dus let daarop. Loop weg.Of let goed op en treed onmiddellijk op wanneer iemand een poging maakt in zijn broekzak te gaan of in zijn zij. Werp je onmiddellijk op hem/haar.”.
  REACTIE: Bij de super stond een oud omatje voormij. Gelukkig had ik dit domme advies niet gelezen. Bleek dat ze alleen maar haar betaalkaart zocht.
  En stel je voor dat het een mooie, jonge meid was. Dat zat ik nu vast en ging mijn naam rond op #MeToo.
  Paars advies is, net als hun beloftes, volslagen onzinnig.


  Maak melding

 8. Bij rap, dezer dagen, ligt de nadruk op verheerlijking van overdadig materialisme, narcisme en satanisme. De jeugd is een makkelijke prooi voor het kwaad. Soms wordt letterlijk de duivel aangeroepen voor meer geld en beroemdheid in hun teksten.
  Die Amerikanen doen het al langer.


  Maak melding

 9. Dit heeft mijn diep geraakt, als ik mij zo gevoeld heb, hoe zal het met die moeder gaan en alle familieleden vrienden collega’s schoolvrienden enz. Ik vecht voor schoon heel en veilig. Maar het enige wat ik kan zeggen, doe die vernietigende wapen weg. Doe je geestelijke wapenrusting aan. Stil zwijgen is niet dom als je uitgescholden wordt.kies de juiste woorden uit. Fredeman ede no e broko. Laten ze maar zeggen dat je bang ben. Kies wie Gij kiezen wil. God’s woorden alleen kunnen jou alleen helpen om op het rechte pad te blijven. Bel bij de geringste ruzie de politie op. Voorkomen is is beter dan genezen. Maar dood is dood laten wij samen die leed verzachten. God bless you. Blijf zingen blijf rappen. Maar let op jouw woorden. Laten ze woorden van opbeuren, bemoediging zijn. Groetjes van Talita-Cumi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.