zondag, juni 16, 2024
HomeFotoFilmpje: bus te water bij verkeersongeval in West-Suriname

Filmpje: bus te water bij verkeersongeval in West-Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

NICKERIE, 10 okt – Bij een verkeersongeval in de buurt van South Drain Nickerie (West Suriname) is een bus met passagiers in het water terecht gekomen. Volgens de eerste berichten ging de bus richting Nieuw Nickerie. Ter hoogte van Rijst Onderzoekscentrum Nickerie (Adron) zou de chauffeur moeten hebben uitgeweken voor een stilstaand voertuig, waardoor hij de controle over het voertuig verloor. De bus kwam daarna in het water terecht.

De ambulance was er snel bij en kon enkele gewonden naar de eerste hulp vervoeren. Volgens de eerste berichten zouden er 11 gewonden zijn. Onder hen zouden twee kinderen zijn die ter observatie in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Een omstander maakte dit filmpje:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Een beetje raar verhaal hoor. Als het goed is, zit je in je voertuig en kijk je naar voren. Het betekent dat een voertuig dat stil staat, je ruim van tevoren opmerkt waardoor je de swing kan nemen het te ontwijken. Of, het voertuig stopte plotseling waardoor je de controle verloor over het stuur met alle gevolgen vandien. Maar dat staat hier niet. Gelukkig dat er geen doden zijn gevallen, (slechts gewonden) en goed dat de ambulance snel ter plekke was.


  Maak melding
 2. Hen n jaar in Su gewoont.
  Elke surinamer lapt de verkeersregels aan zyn/haar laars
  Van de vrouwen hoef je nooit op n brik te rekenen,die kyken alleen door de voorruit.
  Voorrang eisen terwyl dat je dat moet verlenen.
  Fietsers en brommers tellen niet mee alleen auto’s worden waar genomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES