Zanger Ronny Nelom alias Biga van Combinatie 16 overleden

9
Zanger Ronny Nelom alias Biga van Combinatie 16 overleden

AMSTERDAM, 22 sep – Zanger Ronny Nelom is niet meer. De muzikant van Combinatie 16, ook wel bekend als Bigi Das/Biga overleed vanmorgen in Amsterdam. Dat hebben vrienden en familieleden vandaag bekend gemaakt op Facebook.

Diverse artiesten en platforms hebben een steunbetuiging online geplaatst. De pagina Legends from Suriname schreef “Suriname verliest in jou een grote artiest. Bedankt voor jouw mooie naletenschap voor de muziekwereld. Waka bunšŸ™šŸ½”.

Ook de bekende gospelgroep Black Harmony schrijft over het heengaan van Nelom: “Iedereen heeft een missie hier op aarde….en deze man heeft vele een plezierige/mooie dag bezorgt en ook een bijdrage geleverd als het gaat om winti muziek(en kennis). De dood is een transitie naar een andere dimensie/wereld die de levende niet zien…maar wij weten dat u ziel niet vergaat dus zullen u niet vergeten”.

Collega zanger Onkel Seedo plaatste dit bericht:


9 REACTIES

  1. B. I. G. A. Was ā€œGROOTSā€ op zijn muzikaal gebied, de KAWINA. Wat heeft FRIMANGRON toch grote talenten voortgebracht!! COMBINATIE en alle Sranan Pokuman gecondoleerd. Bugru / TRAFASSI


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.