TV presentatrice in Suriname beroofd van 12.000 euro

33
Derde twinningfaciliteit Suriname Nederland voor 6,5 mln euro
FOTO: © Chetverikoff | Dreamstime Stock Photos & Stock Free Images

PARAMARIBO, 9 sep – In Suriname is een TV presentatrice beroofd van haar tas met maar liefst 12.000 euro en 5.000 srd aan contanten. Dat schrijft de Surinaamse krant Dagblad Suriname. Volgens de krant vond de ongewapende roofoverval plaats in de nacht van donderdag op vrijdag 7 september jl.

De krant noemt enkel haar initialen P.G. maar volgens bronnen zou het gaan om Priscilla Graanoogst onder andere als presentatrice werkzaam voor de Surinaamse zender ATV. Zij zou kort voor de beroving in gesprek zijn met een vriendin. Plotseling rukte een ongewapende rover heel snel de tas met de geldbedragen weg.

De politie in Suriname heeft de zaak onderzocht en werkt aan de opsporing van de dader.

UPDATE: Volgens Priscilla klopt het bericht van Dagblad Suriname niet. Ze zou ‘slechts’ beroofd zijn van 1.300 euro en 5.000 srd. Dat geld was bestemd voor haar studie zegt ze tegen De Ware Tijd.


33 REACTIES

 1. Hoe achterlijk ben je om ‘nachts met 12000 euro op straat te gaan. Dat crimiland staat dagelijks bol van de berovingen, kap en moordpartijen. Als het waar is, want Surinamers zijn van huis uit, pathologische leugenaars, oplichters en bedriegers, dan heb ik er geen enkele medelijden mee. Dan ben je domweg een hersenloos rund.


  Maak melding

 2. Is dat eerlijk verdiend, dan is dat jammer voor haar, en is ze er niet eerlijk aan gekomen dan is dat haar verdiende loon.
  De dader heeft in ieder geval een mooie slag geslagen, mag hij Bouta dankbaar voor zijn. Maar mw.P.G. heeft nu wel een groot probleem, want deze gasten gaan nu allemaal op haar jagen, in de veronderstelling dat er nog meer te halen valt. Waarom met zoveel cash rondlopen, dat getuigd in de Suriname van tegenwoordig ook niet over gezond verstand.


  Maak melding

 3. Lijkt wel of die rover weet had (misschien wel getipt) van de inhoud van die tas.
  Lijkt mij overigens niet verstandig om zo een groot bedrag is een tas mee te zeulen, zeker als je alleen bent.
  Bedrag was waarschijnlijk te groot om het in de bh te verstoppen.


  Maak melding

 4. Wat ik me telkens afvraag , hoe bewijst men dat men 12000 euro en 5000 Srd aan contanten bij zich heeft . Kijk komt iemand er vd bank ok ma in de avond uren met zoveel geld rondlopen lijkt mij niet kosher … plus Suriname heeft geen ROOF probleem maar een snitch probleem en volgens mij doen bepaalde werknemers ook mee ( tipgever banken ed … ) Ai boi Sranan 🤷🏾‍♀️


  Maak melding

 5. Nergens ter wereld lopen mensen met zoveel cash op straat. De vraag is hoe komt het in Suriname dat mensen met zoveel geld op straat lopen, terwijl er sprake is van armoede. Hoe zit het met de negentien miljoen die is onderschept in Nederland?


  Maak melding

 6. Ze heet Graanoogst. Misschien een deel van de bosjebrug omkoop bedrag van Ballas Nedm.
  Maar idd wie loopt nu met zoveel geld ja en dan nog in Suriname.
  Ze vertrouwt de banken kennelijk niet.


  Maak melding

 7. @ Flyer

  Enigszins begrijp ik je volkomen, maar het is een ieder volste recht om met je spullen ( geld Sieraden )
  op straat mee te lopen ! Het gebeurt ook in Nl dat je op straat beroofd wordt door de Mokro´s !
  Of door een of andere duistere figuur die het weet dat je met zoveel rond loopt, deze soort figuren
  verdienen goed gestraft te worden, het enigste straf wat ze verdienen is de kogel voor hun voorhoofd
  jagen !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Sinds wanneer verdient een eenvoudige Surinaamse presentratrice zoveel geld in Europese valuta!?!

  Duidelijk is de herkomst vh geld crimineel geld, waarschijnlijk drugsgeld.
  Zulke bedragen worden normaliter door een normaal mens op een bankrekening geparkeerd.

  Als ze deze x al met zoveel geld liep kan een leek zich al voorstellen waarmee ze de voorgane keren doodleuk over straat liep.


  Maak melding

 9. Als je in Nederland wordt staande gehouden door de politie met zoveel geld op zak…..wordt het zowiezo in beslag genomen en volgt er een onderzoek naar de herkomst van het geld!!


  Maak melding

 10. @J.Zwartmans Het kan je recht zijn om dom te doen maar dan moet je ook zelf op de blaren zitten en geen extra inzet van de politie verwachten.
  Daar boven op. Het is hoogst waarschijnlijk dat er mensen wisten van het geld. Dan kan er sprake zijn van uitlokking. Als ze altijd met zo veel geld loopt zullen er veel mensen van geweten hebben en is het duidelijk uitlokking. Als ze toevallig nu met dat geld liep zal ze toch ff moeten verklaren wat ze met zo’n enorm bedrag van pan was.
  Het is niet normaal dat iemand met zoveel geld loopt!! Er is dan ook een sterk vermoeden dat ze met vreemde zaken bezig was.


  Maak melding

 11. Al het oogst van Graanoogst is naar de knoppen.
  Had ze misschien net een wereldreis geboekt en geld opgenomen daarvoor, kan ze rustig thuis gaan zitten. De rover hoeft de komende 2 jaar niet te werken. Zij des te harder.
  Maar toch gaat ze in 2020 paars stemmen en wie weet paars promoten op de tv.


  Maak melding

 12. Ik ga diefstal op geen enkele wijze goedpraten, maar de keerzijde van de medaille is, dat je nooit met zoveel cashgeld moet rondlopen. Tegenwoordig kun je bijna alles via de bank betalen.


  Maak melding

 13. “Als je in Nederland wordt staande gehouden door de politie met zoveel geld op zak”.
  Zelfs met veel minder geld op zak. In Nederland zijn ze doorgedraaid.


  Maak melding

 14. Priscilla Graanoogst is verbolgen over het nieuws dat ze is beroofd van twaalfduizend euro. Dat is onder meer door Dagblad Suriname en Waterkant gepubliceerd. “Het is helemaal niet waar. Ik ben niet beroofd van twaalfduizend euro. Hoe komen ze erbij?” vraagt ze retorisch in een interview met de Ware Tijd. 

  Volgens de bekende presentatrice is ze in de nacht van donderdag op vrijdad inderdaad beroofd, maar zou ‘slechts’ dertienhonderd euro en vijfduizend Surinaamse dollar zijn buitgemaakt. “Dat geld was bestemd voor mijn studie.”

  Het voorval heeft plaatsgevonden aan de Richard Voullairestraat. “Ik kwam van een feestje en stopte om mijn vriendin thuis te zetten en zat nauwelijks tien minuten in de auto voor haar woonadres met haar te praten. De handtas met het geld zat tussen de twee zittingen bij de handrem in haar auto”, vertelt ze. De rover, die eerst beleefd groette, stak zijn arm over haar heen om de tas te grijpen. Priscilla vermoedt dat ze achtervolgd is door de rover.


  Maak melding

 15. Hoi mensen
  Beoordeel niemand zonder dat je iets weet.
  Mensen houden ervan om negatief te praten over andere
  Het moet je maar overkomen
  Ook al zou het maar 5SRd zijn ,je blijft met je tengels van andermans geld af!


  Maak melding

 16. Dagoebal / Lodewijk
  Ik zou ook verklaren dat het geen 12 duizend euro is want anders moet en heb ik wat uit te leggen. Dus liever het geld kwijt en niet de waarheid vertellen dan met je billen bloot.

  NATIONALIS
  Zoals je aangeeft is het misschien droga geld of geld van familielid die ze krijgt voor haar studie. want zeg nu eerlijk een universitaire studie volgen kost meer dan die 1.350 euro.


  Maak melding

 17. Mensen lopen met contant geld rond omdat de banken niet te vertrouwen zijn, geld in huis bewaren al een probleem is met al die rovers en misschien was ze onderweg om het te gaan betalen. En mensen bewaren geld om dat de koersen schommelen dus gelijk je geld inwisselen is niet altijd voordelig. Is geen land van internetbankieren. Dus dat er mensen zijn hier die zo graag Suriname willen afkraken is begrijpelijk als je hier in NL je handje ophoudt bij uwv en studiefinanciering aanvraagt. Als je niks zinnigs te melden hebt hou gewoon je smoel of help het land vooruit te komen. Lekker makkelijk op afstand je kritiek uiten zonder dat je er woont.


  Maak melding

 18. UPDATE: Volgens Priscilla klopt het bericht van Dagblad Suriname niet. Ze zou ‘slechts’ beroofd zijn van 1.300 euro en 5.000 srd. Dat geld was bestemd voor haar studie zegt ze tegen De Ware Tijd.


  Maak melding

 19. Kleine aanvulling. Met zoveel geld laat in de avond door de Richard Voullairestraat?. Man dat is abra broki Django town. als je daar naar toe gaat vraag je zelf om problemen. Ik zou die buurt, die ik als kleine jongen heb meegemaakt, nu volledig mijden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.