donderdag, april 11, 2024
HomeNieuws uit NederlandGelijkspel bij debuut Seedorf en Kluivert met Kameroen

Gelijkspel bij debuut Seedorf en Kluivert met Kameroen

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 9 sep – Clarence Seedorf en Patrick Kluivert debuteerden gisteren als bondscoach en assistent van het nationale team van Kameroen. Ze namen het in een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup op tegen de Comoren. Kameroen kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

De benoeming van de Nederlanders werd een maand geleden met gemengde gevoelens ontvangen in Kameroen, aldus de NOS. Als voetballers hebben Seedorf en Kluivert een geweldige loopbaan achter zich, maar als trainer is hun cv minder indrukwekkend.

Na twee speelronden heeft Kameroen vier punten. Vanavond nemen Marokko en Malawi het tegen elkaar op in dezelfde poule. Op 10 oktober komt Kameroen weer in actie. Dan is Malawi de tegenstander. Overigens is Kameroen als gastland al verzekerd van deelname aan de Afrika Cup. Het kampioenschap van Afrika wordt van 7 tot 30 juni 2019 gehouden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

7 REACTIES
 1. De Comoren? O ja, tussen de Seychellen en Madagaskar in de Indische Oceaan. Waar ze nog voetballen op blote voeten met een opgeblazen varkensblaas. Als Seedorf en Kluivert met z’n tweeën hadden gespeeld tegen de elf van Comoren hadden ze waarschijnlijk dik gewonnen. Dit is slecht van Kameroen en slecht voor de reputatie van Seedorf en Kluivert. Communicatieproblemen?


  Maak melding
 2. Dit bericht is klakkeloos overgenomen van Nederland .Waterkant heeft geeneens de moeite genomen het bericht passend te maken voor Suriname. De wedstrijd werd zaterdag jongstleden gespeeld. Er staat gisteren ,maar gisteren was dus zondag. Het wordt een harde dobber voor ze.

  Maar om succes te boeken moet je wel goede spelers hebben. Als Guardiola de Surinaamse bondscoach zou worden , zal hij ook niet erin slagen Suriname voor het WK te plaatsen. Dus het wil niet zeggen dat ze slechte trainers zijn ook al wordt dat gesuggereerd.


  Maak melding
 3. HOLLAND (ORANJE) STAAT QUA VOETBAL ,..ONDER HET NIVEAU SURINAME ! NU LATEN ZE WEL DE ZWARTE JONGENS SPELEN,….NOODGEDWONGEN !


  Maak melding
 4. @ IWHBAJB,

  Wat ben je toch een drooggebakken drol, zeg! Nederland-Suriname minimaal 10-0. Maar goed, welke donkere jongens bedoel je die niet bij de selectie zitten? Van voetballen heb je dus ook al geen verstand. Je nickname is dan wel veranderd, maar je IP-adres is nog altijd hetzelfde!


  Maak melding
 5. De een is een gokker, de ander een babbelaar. Daar staan ze thans om bekend. Laten ze maar het tegendeel bewijzen. Het wordt hoog tijd dat ze presteren als trainer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES