Huis bijna afgebrand als gevolg van grasbrand in Suriname

11
Huis bijna afgebrand als gevolg van grasbrand in Suriname

PARAMARIBO, 9 sep – De brandweer in Suriname heeft zaterdag een huis in het Hanna’s Lust Project gered van een beginnende brand als gevolg van een grasbrand. De brandweer rijdt wekelijks tientallen keren uit, alleen voor bos-, gras- en uit de hand gelopen vuilbranden. De brandweer waarschuwt regelmatig om vooral in de droge tijd extra voorzorg te nemen. Met de droogte en hoge temperaturen is er bijna altijd brandgevaar.


11 REACTIES

 1. Waterkant lult weer.
  Zie dat huis mang opgeruimd staat netjes het zijn die huizen wat Holland mensen hier in zo’n mooi land achter laten en hebben geen uitkijk meer aan.
  Ik zou maar zeggen schenkt het aan iemand die op straat slaapt of laat het gewoon uit branden dit is mijn mening….


  Maak melding

 2. @Jesus.
  Wat heb jij in je leven tot nu toe positief gedaan. Hoezo nedsuri’s . Zij werken ten minste. Recentelijk heeft in de kranten gestaan dat surinamers de grootste luiwamessen zijn op dit aardbol. Jullie presteren niets en willen teren op het goede van een ander. Trouwens jij gebruikt de naam Jesus. Schandalig maar wat maakt het uit . Hij heeft jullie zonden met zijn bloed gewassen.
  Vandaar dat de pastors kinderen verkrachten en lachend door het leven gaan want Jesus heeft reeds alle zonden gewassen.
  Kom uit je luie stoel waarin je aan het verrotten bent en ga wat doen.voor een beter leven.
  Jij zit te wachten dat het naar je toekomt luiwames.

  Tjee


  Maak melding

 3. @ Jesus: ben jij de “herboren zoon ” van Maria met een hoofddoeK ??
  Waarschijnlijk ben jij een volgeling van Steve Anus, en zijn opvolger!!
  De duivel behoede je !!!
  Als je niets beters te zeggen hebt: “tap jhoe-bigi-smoelwerk en go wrokko!! Jij aast zeker op een huis en perceel van bewoners om deze illegaal te eigene.
  Je zou de “brandweermannen” juist moeten complementeren met hun optreden !!


  Maak melding

 4. Er zijn Surinamers die vinden dat ze verplicht zijn alles voor niets te krijgen.
  Het woord werken hebben ze nog nooit van gehoord, verplichtingen …hoezo wat is dat voor een woord. Er zijn zoveel boedels in Suriname waar niemand naar kijkt omdat ze te gierig en dom zijn om ook maar een dubbeltje extra aan broer of zus te gunnen, dat ze het nog liever laten verrotten en overwoekeren.Verhuren kan vaak niet omdat ze doodnormaal nooit huur betalen, want ze hebben het recht om er voor niets te wonen. Surinamers zijn een apart Hoofdstuk , als je ze niet snapt hoef je er niet wakker van te liggen, want ze snappen zichzelf niet.


  Maak melding

 5. @Papier als je niet alleen de kop van het artikel leest maar ook de inhoud dan weet je dat die “Luiheid van de Surinamers” slaat op sport en lichamelijke beweging. Jou opmerking over “Jullie presteren niets en willen teren op het goede van een ander”. Past hier dus niet. Laat je eerst goed informeren voordat je jezelf belachelijk maakt


  Maak melding

 6. Waarom.denk.je dat Suriname moeilijk uit zijn situatie komt. Het komt door die luie mentaliteit van de mens. Volop oplichters en willen teren op mensen uit nederland. Aannemers grootste oplichters. Men vergeet dat dankzij de sur/ned suriname nog niet helemaall failliet is. Surinamers weten niet eens meer hoeveel fruitbomen er nog op hun land staan. Zo vaak gaan ze naar hun land. Schande


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.