Vier gewonden bij zware aanrijding in de buurt van Zanderij in Suriname

12
Vier gewonden bij zware aanrijding in de buurt van Zanderij in Suriname
De zwaar beschadigde auto - Foto: Stichting Safety Para in Suriname

ZANDERIJ, 2 sep – “Gelukkig waren er geen doden”. Dat was de eerste reactie van de Stichting Safety Para (SSP) naar aanleiding van een zware aanrijding gisteren te Zanderij. Op de weg naar recreatiepark Marinalex, raakten in totaal vier mensen gewond bij het ongeval, waarvan één zwaargewond. Dat meldt SSP op haar Facebook pagina.

“De heer Pengel en vijf lifeguards van SSP hebben de mensen geholpen tot waar ze konden. Wij waren er voor de ambulance kwam en hebben de mensen mogen helpen en ook de assistentie mogen leveren aan de ambulance. Gelukkig waren er geen doden. Er waren in totaal vier slachtoffers. De zwaargewonde werd door de heer Pengel behandeld en de drie overige door de lifeguards” is te lezen op de pagina van de stichting.

Volgens de heer Pengel was het nodig de behandeling te verrichten zodat de ambulance minder werk had en de slachtoffers sneller vervoerd konden worden naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en wat er zich precies heeft voorgevallen is nog niet bekend.

12 REACTIES

 1. Altijd maar haast hebben wanneer men achter het stuur kruip. Wat is dit voor mentaliteit. Onze wegen zijn geen racebanen. 50 kilometer is 50 kilometer.
  Gelukkig zijn er inderdaad geen doden gevallen. Er moeten verkeersborden geplaatst worden verboden in te halen
  Het rijgedrag moet drastisch veranderd worden. Verkeersvoorlichting in de media
  en wat de gevolgen zijn bij een overtreding. Geef ze fikse boetes. Vaak help het als je zulke gevaarlijke gasten flink in hun portemonnee treft.


  Maak melding

 2. Men zou een soort vliegende brigade kunnen oprichten die de hele
  dag het verkeer controleren. Zo kunnen foutparkeerders, hard rijders,
  apk controleren, idioot gedrag, rijbewijs controle etc structureel worden aangepakt.
  Dit extra kosten kunnen worden terug verdient door de uitgeschreven boetes.


  Maak melding

 3. Yongu, a wagi nak panja, total, den man disi no wan arki.
  Wat ik me afvraag: de mede passagiers, die vinden het leuk om in een auto met een snelheids didibri achter het stuur te zitten? Te mi sidon in wan wagi en mi a no a bestuurder, te a man e rij tumsi tranga, me bigin’ taigi a man; yere noh, mi no habi no wan henkri hasti fu dede yere.


  Maak melding

 4. Slechte,smalle wegen en veel idioten, vaak ook nog dronken,weinig politie op de weg dan kan jij je borst nat maken.Het enige wat je kan doen is bidden.Vaak lijkt het erop alsof de mensen op zoek zijn naar een ongeluk.
  1+1=2.Nu wachten op het volgende misere.


  Maak melding

 5. De Surinamers in het verkeer hebben altijd haast maar komen toch nooit op tijd op hun afspraak!!!

  In plaats van hard te rijden kunnen ze 10 -30 minuten eerder van huis.


  Maak melding

 6. Sommige volksstammen leren het nooit. Wanneer je volgens de aangegeven snelheid rijdt, wordt er voor jou getoeterd. Zelfs middenvinger krijg je te zien. Waarom racen we zo naar de begraafplaats???

  Hard aanpakken deze snelheidsduivels.


  Maak melding

 7. had zeker vergeten de vleugels om te doen. Surinamers hebben alleen haast als ze achter het stuur zitten, voor de rest zijn ze niet voorruit te branden. Of misschien hebben ze in de auto ineens allemaal last van acute diarree😜


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.