donderdag, mei 30, 2024
HomeFotoSuriname Robotics Team naar Mexico City voor FIRST Global Challenge

Suriname Robotics Team naar Mexico City voor FIRST Global Challenge

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 aug – Maandag is het team bestaande uit de 3 studenten Lesley Uiterloo, Joel Naarendorp en Seth Tjokrodimedjo samen met de senior Technical Mentor Daniel Lachman en Robot Zweef Teki 2.0. vertrokken naar Mexico City, alwaar zij Suriname zullen vertegenwoordigen op de Internationale Robotic Games. De Teammanager, Ashna Mahepal, en Junior Technical Mentor zijn reeds in Mexico gearriveerd.

Stichting Young Help Suriname, coordinator en faciliteerder van het Team heeft de deelname van Suriname aan de FIRST Global Challenge (FGC) mogelijk gemaakt met de ondersteuning van voornamelijk haar eigen jonge vrijwilligers team en de financiele bijdrage van enkele organisaties (IDB, FIRST Global, RCM Constructie Mij.) en individuen (w.o. dhr. M. Ashwin Adhin) alsook andersoortige ondersteuning van m.n. direkteur IGSR, douane, Ministerie van Financien, het Natin, het Ministerie van OWC en de consulare afdelingen van de Amerikaanse en de Mexicaanse Ambassade.

Aan de games doen in totaal 186 teams uit meer dan 150 landen mee en hebben als doel om samenwerking op globaal niveau te bewerkstelligen op het gebied van STEM (Science, Technology, Engineering and Math) en Robotics applicatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
 1. Zo bedoel ik.
  Zodra surinamers geld zien is het net een race om het te vermorsen aan pietlullige dingen,hoe eerder hoe beter.
  Straks gaan de zogenaamde deskundigen als een tsunami golf steen en been hier komen klagen hoe geweldig robotics is.
  Kan Suriname op wereldniveau echt in competitie gaan?
  Waarom kunnen deze organisaties hun geld niet investeren in projekten die niet alleen 4 maar de gehele bevolking blij maakt?
  De medische zorg schreeuwt om hulp en laten we eerlijk zijn , niet een ieder kan voor een dokters bezoek naar Cuba!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES