VHP: voorzitter Surinaams parlement meet met twee maten

43
DNA voorzitter Simons

PARAMARIBO, 16 jul – Parlementsvoorzitter Jennifer Simons meet met twee maten. Dit stelt de Vooruitstrevende Hervormings Partij, VHP. Als het aankomt op leden van deze oppositiepartij, is de voorzitter er als de kippen bij te ‘corrigeren’. Vooral Mahinder Jogi moet het ontgelden. Onlangs nog werd hij uit de vergaderzaal gezet, omdat hij zich kritisch opstelde. Aan de andere kant zijn er leden als Rashied Doekhie, evenals Simons lid van de regerende NDP.

Doekhie haalde onlangs tijdens een openbare vergadering grof uit naar Krishna Mathoera van de VHP. “Het lijkt er op dat de voorzitter spelletjes meespeelt om modder en smaad te verspreiden en het op een laffe manier te sanctioneren. Dit moet stoppen, de VHP duldt dit gedrag niet meer. De parlementsvoorzitter heeft een rol te spelen als het gaat om het ordelijk verloop van vergaderingen en het gedrag van leden”, stelt de VHP.

Een ‘ongeleid projectiel’ als Rashied Doekhie zou gewoon er van weerhouden moeten worden anderen te bekladden. Het gebeurt gewoon niet. “Keer op keer blijkt de voorzitter niet in staat haar partijgenoten in toom te houden, terwijl ze leden van de oppositie te pas en te onpas de mond snoert. Het lijkt er op dat de voorzitter spelletjes meespeelt. Dat haar politieke partij alles in het werk stelt om de VHP kapot te maken is voor eenieder duidelijk.”

43 REACTIES

 1. Deze vrouw is zo doof als kwartel. Blijkt meerdere malen dat ze aangeeft dat ze het niet gehoord heeft. Als nou de microfoon aanstaat of niet je hoort duidelijk wat de mensen,leden, zeggen. Ook zij zal zich een keer moeten verantwoorden en met haar nog een paar dna leden van de ndp. De meeste zitten,van de ndp, voor spek en bonen in de dna.


  Maak melding

 2. Heks jenny is zo doorzichtig als ik weet niet wat.Ze kruipt in bed met de smeerlappen en moordenaars van de coalitie en is altijd bezig wraak te nemen op de oppositie en niemand weet waarom.Ze Is rijp voor LPI.


  Maak melding

 3. Ray de grootste smeerlappen lopen rond bij het Vhp. Hoe komt Jogi aan zijn bezittingen ? Waar is de drugs gebleven die Santhoki in zijn kofferbak had gestopt.
  Segebai die een huis had verkocht aan Santhoki tegen laag absurd bedrag.

  Lul niet zo dom Ray. De Vhp stinkt


  Maak melding

 4. Deze lelijker die veel van een man heeft, gezicht en grote handen, grote voeten, grote neus,grote hoektanden.

  Deze vrouw behartigt de belangen van ddb en zal en doet alles om ddb, ndp-dna-leden te beschermen en allerlei ongefundeerde uitspraken in de DNA te doen.

  De slechste en meest waardeloze dna-voorzitter die Suriname (gehad) heeft.

  Zie:
  – hoe bij de eerste termijn gesoemeld werd met functies en de tellen, vraag het maar aan EL Somo, ea die hier het slachtoffer van werd,
  – gewijzigde amnestiewet van 2012,

  Suriname moeten daarom massaal op de huidige oppositie politieke partijen in de DNA en andere politieke partijen buiten de DNA gaan stemmen om deze waardeloze ndp voorgoed uit de DNA te verjagen en Suriname weer een gerespecteerde democratische rechtsstaat te laten zijn.

  Ze moet een trap onder haar poepgat krijgen en op de zon terecht komen enals alle zware misdadigers van de ndp. Deze mensen vernietigen Suriname om hun enige eigen belang. Een grote schande voor de republiek Suriname en de Surinamers. Ie né Sing? Hoepel op!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. beste mevrouw simons
  terugkijkend naar de situatie van su die nu te vergeliiken valt met landen als haitie zimbabwe vraag ik mij af of u zelf niet inde gaten heeft wat voor een troep deze regering in 8 jaren van su heeft gemaakt
  en u blijft dit alles steeds rechtpraten en zelfs meehelpen om su tot vernietiging te leiden
  wat is er nu nog over van onderwijs gezondheidszorg welke 2 zeer belangrijke factoren zijn om een land op te bouwen
  de suralco deal criminaliteit corruptie drugs uitvoer berovingen bent u daar trots op als dna voorzitter
  wordt het geen tijd om nu eerlijk en oprecht te tov het su volk te zijn

  de rekening van dit stront beleid zult u een dag krijgen
  u zult de geschiedenis in gaan als de meest manipulerende partijbelangen [ook die van de massamoordenaar]behartigende en corrupte VROUWELIJKE dna voorzitter
  dit zal u en uw verwanten nog generaties lang worden aangerekend

  STOF TOT NADENKEN


  Maak melding

 6. ALLE ndp’rs in de politiek zijn in dienst van de moordenaar..zijn belangen worden voorop gesteld..
  In ruil daarvoor mogen ze mee graaien…direct/indirect..

  Het is wel een schaamteloze vertoning….maar ach tja…alles is mogelijk in SU..


  Maak melding

 7. Ray, jij stop zoals altijd je kop weer in het hete zand van Suriname. Je bakt alles letterlijk bruin. Voor jou bestaat de oppositie alleen maar uit heiligen die geen vlieg kwaad doen. Maar de realiteit is toch even anders. Jouw idolen van de oppositie mogen dan de ‘ grote onschuld ‘ uithangen, maar de grootste vuilslijters zitten in het kamp van de oppositie. De grootgrondbezitter Mahinder Jogi en Belfort alias Tigri Barbara laten geen moment onbenut om de regering in diskrediet te brengen.


  Maak melding

 8. Deze heks is zich zogenaamd van geen kwaad bewust, en speelt een heel vies spelletje, zoals meerdere van die paarse ratten, die daar in de Dna zitten, zoals die psychisch gestoorde Doekhi, nepvoorganger Missikaba, boeler en top econoom abdoel, Oplichter naschoolse opvang opa Bouva, Wat een opluchting zal het zijn voor de gemeenschap, dat deze volksmisleiders, van het toneel zijn verdwenen in 2020.


  Maak melding

 9. @Parbo
  O jeetje ik was vergeten jou naam toe te voegen aan de lijst..mijn veronderschuldiging…Jij slaapt ook met heks jenny.
  Jongen,toen recht en wet nog gerespecteerd werd in Suriname en de rechters niet bang gemaakt of geintimideerd konden worden.,wel toen moest je baasje op handen en voeten kruipen voor deze zelfde lasterpraatjes die hij aan het verspreiden was en de naam van santokhi door het slijk haalde.je baasje is judas,een verrader,crimineel van het ergste soort en natuurlijk jij bent zijn volgeling,partner in crime.
  En ach ,hoeveel keren moeten we herhalen dat anderen werken voor wat zij hebben en dan heb je anderen zoals jij die niks doen ,anderen benijden en jaloers zijn.
  Ga aan dilip sardjoe de ndp hindostaan vragen hoe hij aan zijn rijkdom komt en waarom je baasje zijn en dilip zijn achterste likt.


  Maak melding

 10. @RobG
  Wie kom je deze keer verdedigen hier?
  Heks jenny die de oppositie altijd mond dood maakt .?
  Heks jenny die graag een serial killer met amnestie helpt?
  Heks jenny heeft dezelfde ziekte als je baasje opgelopen.Beiden lopen met de gedachte dat Santokhi Suriname is en beiden doen hun best hem uit te schakelen maar de wereld houd een oogje op je baasje.Die kan niemand meer executeren en met smoesjes komen.Echt je baasje bouta en heks jenny die zijn bang voor Santokhi.Nu al zijn ze bang en de verkiezingen zijn nog niet gehouden.
  Hup hup santokhi.


  Maak melding

 11. Doehkie vice president van Nikerie je had je bek vol dat anderen naar PG moesten gaan ,waarom ga je niet naar de PG ,STRONT zak .

  Doehkie waarom hoor ik je nooit iets praten over de zaak van Dino Bouterse van NDP Is Dino lief en goed .

  Doehkie DNA lid ik heb je ook niets zeggen over de Duikboot van NDP die in Saramacca staat ,je reed elke week voor bij want je woont in Nikerie .

  Laat NDP Regering geld gaan lenen bij banken in Suriname om de lonen uit te betalen .

  Stephen Tsang Minister van Economische heeft aan gegeven indien je Surinaamse Rivier gaat uit Baggeren kost dat 145 miljoen US DOLLAR .

  Tsang met dit bedrag kan je twee nieuwe Bagger Schepen bouwen in Nederland .

  Tsang bagger SCHEPEN Sloop men de in Nederland daar er weinig werk is rond de wereld .

  Minister Tsang heb je M.A.S benaderd alvorens je zo een bedrag noemt .

  Abrahams en Graanoost hebben je zeker geadviseerd om dit bedrag te noemen .

  Minister Stephen Tsang ik had je als de slimste NDP Lid gezien ,maar bij ze ben je de domste Chinees in Suriname .

  Tsang je had het in een DNA vergadering over zonnepaneel fabriek in Suriname waarom doe je dat niet ,laat Dodsen je helpen .

  En jij Doehkie of er iets is moet je gewoon naar PG ,je had altijd je mond vol PG .PG PG .ga daar dan .

  Doehkie je had ook gezeg dat de vrouw dat iets in had gestolen in een winkel in China gestraft moet worden bij terug keer in Suriname ,ben jij PG geworden Doehkie en Dino dan .

  De kolonisten hadden nog trein laten rijden in jaar 1912 ,maar NDP kan niet eens eten op tafel brengen .

  Limbo SRS Radio 1980 was je 8 jaren oud door dat je de geschiedenis van NDP zo goed kent zijn wij Surinamers bedelaars geworden onder NDP Regering .

  Jullie leven op de poft van wat onze voorouders achter hebben gelaten ,en misbruik maken van dat zijn NDP Beleid makers .

  De Groeten

  aan
  Bo Bo Bouterse
  Doehkie STRONT
  En Stephen Tsang let goed op neem info in Nederland wat Baggeren betreft .


  Maak melding

 12. Ik kijk geregeld naar “in de Branding” en zie vaak genoeg dat gebeuren wat de voorzitter van de VHP aangeeft.
  Ja mevrouw Simons neemt zelfs een loopje met de rechterlijke uitspraken (Sapoen en collega) door deze te negeren want ze kan niet zeggen dat ze dit niet heeft gehoord.
  Hooguit dat ze het niet heeft gelezen.
  Deze mevrouw staat zelfs achter het wetsvoorstel om Dino in Suriname zijn straf te laten uitzitten.
  En ja ook de Suralco kwestie, dat al maanden duurt, zegt Simons dat er vragen zijn gesteldt en dat de president nog een reactie moet geven. De vraag is alleen wanneer.
  Is geen echte voorzitster van de DNA ze is een er een voor spek en bonen


  Maak melding

 13. Laat men de Grond wet Boek van Suriname lezen van af Artikel 96 tot 98 daar zie je de domheid van het maken van door NDP van jaren 80 .

  De Grondwet is jaren 80 waarom hadden Wijdenbosh en Bouterse geen Amnestie geregeld in die jaren .

  Wij van Oppositie wijken nu niet voor Onderdrukkers van NDP ,die leningen van 9% Suriname ga opbouwen .

  Cassave Fabriek in Para word herstart in 2020 meld je aan bij Abrahams en Graanoost

  Diliep Sarjoe al wel je mij 1000 usd per dag betalen en je vrouw geven en huis .

  Ik bleef liever in een kamp in Para daar waar mijn voor ouders geboren zijn .

  Diliep Sarjoe kom niet aan de grond rechten van mijn voorouders rond de plant van Paranam Suralco .


  Maak melding

 14. Suriname gaan wij bevrijden zoals Mosul Aleppo en Kerkuk wij van oppositie wijken niet voor deze zwarte Kolonisten als Hooghart en Henk Herrenberg en vele anderen .

  De dag van bevrijding zal na de verkiezing zijn 2020 .

  Bo Bo Bouterse gaat october 2018 naar VN vergadering in America hij is ook uitgenodig door President Trump


  Maak melding

 15. Surinaams Asamblee Is Een Koffie Shop.

  Daar Mee Doel Ik.. Net Als Die Hier Op De Amsterdamse Wallen..
  Langs De Amsterdamse Grachten.. Waar alleen maar Griet Mangs Griet Meid.. Motjo Mang en Motjo Uma Samen Komen.


  Maak melding

 16. Jennifer Simons beschouwde ik als een integere vrouw en hoopte dat hij de NDP op het juiste spoor zou brengen. Haar onafhankelijke opstelling als voorzitter is steeds minder geworden. Eigenlijk begon het in 2012 met de aanname van de omstreden amnestiewet. Heel jammer dat zij dat niet meer inziet. Dat zulke mensen bereid zijn morele en ethische waarden aan de kant te zetten om aan de macht te blijven is kortzichtig. Hun klein kinderen zullen zich schamen dat ze later uit de geschiedenis boeken zullen lezen aan welke kant hun oma zat.


  Maak melding

 17. Ik vind dat bepaalde mensen in het parlement een grote puinzooi ervan maken. Santhoki heeft groot gelijk. Je hoeft niet van Hindoestaanse afkomst te zijn, om dit door te hebben. Hij is alert en trekt steeds een beerput open van dingen die niet correct zijn of verlopen. Er zijn veel dingen die niet volgens de regels gebeuren. Wanneer een ieder de regels die opgesteld zijn het aan zijn laarzen lapt, krijg je chaos. Simons is ook zo’n vrouwtje die vreet van alle walletjes. Loopt de kantjes af. Deze hele regering is een hele grote rotzooi en rammelt aan alle kanten. Orde en regelmaat is ver zoek.Dat Mahinder Jogi het moet ontgelden omdat hij kritiek levert, is gewoon een feit dat er geen kritiek geleverd mag worden. De waarheid is hard om aan te horen. Veel van wat hij Jogi zegt is de waarheid. Men probeert hem de mond te snoeren. Er spelen veel emoties tijdens de vergaderingen. In welk land gaat het goed waar mensen met een donkere huidskleur een land regeren? Kijk maar naar Afrika. Wanneer je dingen neutraal bekijkt, zie je precies waar het fout gaat. Macht spelletjes daar denkt Simons mee weg te komen. Zij mag beter op haar houding letten.Of gaat zij de kant van Trump op??


  Maak melding

 18. @ Oom Bert,
  Ik heb van vrienden begrepen dat die mw. die in China had gestolen , nog steeds de lakens uitddelt op BIZA in functie !!!
  Misschien kunnen “klokken luiders” dit bevestigen !!
  Diefstal loont waarschijnlijk en je krijgt een bevorderng ook!!!
  Wat ik niet begrijp is, dat AMINA (liefje van SOMO) nog steeds Ambassadeur is in Indonesie !!


  Maak melding

 19. Deze vrouw heeft helemaal gelijk. Maar ja, sommige mensen lopen liever met oogkleppen op dan dat ze naar de waarheid durven te kijken.


  Maak melding

 20. Jenny “Eva Braun” Simons is de sprekende pop en marionet van de drugsveroordeelde meervoudig moordenaar Desi “Adolf Hitler” Bouterse. De missie van deze paarse mega-criminelen is ….oppositie monddood maken, het volk arm en dom houden en trachten om niet achter de tralies te belanden, waar deze massamoordenaar uiteraard thuis hoort.


  Maak melding

 21. Chan de kleuter haast zich nr de riool bladen om uit te huilen wanneer hij en zijn 40 rovers zich niet staande kunnen houden in een debat,het huis nota bene waar gedebatteerd moet worden het parlement,sari tori,Chan lijdt aan vergeetachtigheid want de zeer respectabele heer Dhoekie heeft onlangs nog een rechtszaak over vermeend laster gewonnen van de zeer dubieuze mathoera,Chan houd nou eens op om laster te verspreiden over de zeer respectabele mevrouw Simons,als jij en jou rovers geen respect kunnen opbrengen vr de vrouwen binnen de vhp,maar probeer dat op te brengen voor vrouwen buiten de vhp aub


  Maak melding

 22. Waar is die zoon van Mathoera die een dodelijke aanrijding had veroorzaakt toen ze nog commisaris van politie was. Hij kon met mammie’s hulp vluchten naar Nederland.

  Vhp’ers moeten in de spiegel kijken, het zijn geboren corruptelingen, drugsdealers,fraudeurs en witwassers. Wie wil mag zijn kop in het zand steken maar dat maakt de vhp’ers geen eerlijke lui.


  Maak melding

 23. Hetschoolgebouw en speeltuin terrein te Saramacca moet jogi teruggeven dan pas mag hij praten, deze boef hoort gewoon in het gevang te zitten. Ennewaarom ontvangt hij nog een salaris als beleidsmedewerker van mulieubeheer terwijl hij daar nooit is verschenen om te werken, hij kwam daar alleen als hij middelen en medewerkers nodig had voor zijn eigen business. Jogi is een geboren boef die geitendief.

  90 kilo drugs verdwenen uit een kluis van politie toen tokkie minister was. Dit terwijl alleen een vhp agent de sleutels has dus kluisbewaarder was. Rara waar is de drugs tokkie. Waar heb je het geld vandaan voor een autobedrijf en supermarkt en de grote villa. Wie houd wie voor de gek.


  Maak melding

 24. wie is veroordeeld voor 9 jaren straf in drugs zaken in Holland, durft hij daar naar toe te gaan..

  zoon is ook veroordeeld opgepakt en zit lekker in Amerika zijn straf uit te puffen..


  Maak melding

 25. eindelijk iemand die durft te zeggen, dat ook de n d p ers op 60 jarige leeftijd met pensioen moeten gaan..

  neem nou de hoofd verdachte moordenaar van december 1982 drugs dealer, veroordeelde drugs baron in Nederland moet al daar 9 jar3en zitten.. ,

  waarom durft hij daar niet te gaan voor bezoeken op top niveau of in Amerika.

  het wordt tijd, dat alle lanti mang oema op die leef tijd van 60 naar huis gaan inclusief de moordenaar.


  Maak melding

 26. a-no-mie@ de mvr had in China gestolen .en ze is ook daar berecht .
  De mvr heeft het recht weer in Suriname te werken .

  Het geld van naschoolse opvang dat gestolen is was 134 miljoen srd koers was toen 1op 4.
  Die gestolen hadden zitten nog in de DNA vergaderingen .


  Maak melding

 27. De Voorzitter si niet ONAFHANKELIJK bezig, zij is een PION van de
  Paarse regeringsclan !

  Laat wetten goedkeuren die Honderd Procent in strijd zijn met de Grondwet !

  Heeft kennis van de CLAD-rapporten met zware CORRUPTIE-beschuldigingen
  tegen meerdere DNA- leden, echter mevrouw verroert geen vin !

  is de ANTI-CORRUPTIE-WET al afgekondigd door de Paarse leider ??

  Waarom wordt de DNA openlijk gepasseerd door de commissie SARDJOE mbt
  de Suralco-onderhandelingen ?? Sranan leidt zeer grote schade , de USA heeft
  VRIJ SPEL tegen een president wiens zoon in USA-JAIL VASTZIT !!!!!

  Waarom heeft deze mevrouw niet opgetreden TOEN DE PG OPENLIJK WERD
  BEDREIGD door haar Paarse leider ??

  Mevrouw gedraagt zich net als haar baas, niet-recht-statelijk en tegen de
  Democratie Sranan !!!!!

  Mevrouw kent zogenaamd de Grondwet niet als het gaat om benoemingsvereisten
  mbt presidentskandidaten !

  Mevrouw heeft zoals haar is opgedragen gretig meegestemd met verruiming
  van het leningenplafond van de staat, hoewel zij vroegtijdig WIST van de ILLEGALE
  MILJARDEN-GELD-DRUKKERIJ van HET KABINET BOUTA !

  PS : Een DNA-voorzitter dient onafhankelijk te zijn en dient de DEMOCRATIE en
  de RECHTSSTAAT SRANAN voorop te stellen !
  DIENT in elk geval NIET, de PERSOONLIJKE BELANGEN van CORRUPTE, soms reeds
  veroordeelde POLITICI, VOOROP TE STELLEN !!


  Maak melding

 28. Oom Bert is al maanden terug overleden,maar ja,als j vanuit j graf kan communiceren so be iT ,what About de 800 miljoen usd dollar die bedoeld was om geheel Su te asfalteren dat geld werd onder Chan en zijn veertig rovers verdeeld,en minister Balesar van OW werd opgeofferd onder bedreiging dat als hij zou gn praten zijn gehele familie vermoord zou worden over maffia praktijken gesproken R.i.P oom Bert


  Maak melding

 29. Mevrouw Simons doet haar werk uitstekend. Zij laat zich niet gebruiken door de oppositie die erop uit is om het parlement en de regering te ondermijnen. De oppositie moet de schuld bij haarzelf zoeken. Door hun onkunde zijn ze niet ” in control ” van het politieke proces die zij horen te voeren. Zij durven geen politieke verantwoordelijkheid te dragen door op sommige domeinen samen te werken met de regering. De oppositie is totaal mislukt en zij gaan diep door het stof. Daar heb je nou eenmaal met die wanhopige misproducten van de oppositie. En dan heb je daar een Bigi Sma. Die ” sombert ” 24 uur per dag aan-een-stuk-door. Daar is geen enkele politieke inzicht aanwezig. Een lege olievat vol verwijten waar niemand wat aan heeft.


  Maak melding

 30. Simons zegt dat de mic uitstond!! Laat ze dan aangeven waarom ZIJ die heeft uitgezet en laat de griffier het verslag publiek maken zodat we alle kunnen controleren.
  En waarom is Doekhie niet verwijderd. Dat heeft Simons toch ook met anderen gedaan die luis spraken nadat de mic was uitgezet.
  Ook moeten de media bij Doekhie gaan vragen wat hij op zijn lever heeft. Met die uitspraken is eindelijk een smaadproces mogelijk tegen deze awarie domme en lasterlijke leugenaar.


  Maak melding

 31. @RobG.
  Jonge jonge stop jy nou n keer met het slap gelul van je.
  Je hebt t altyd tegen de oppositie dat ze niet deugen bla bla bla maar die runnen het land niet hoor.
  Wordt nou eens wakker man.
  Kryg toch het apenzuur.


  Maak melding

 32. Een DNA-voorzitter die, ZOGENAAMD, NIET EENS WEET, dat de
  GRONDWET KEIHARD VERBIEDT,
  dat personen of instanties, inclusief de DNA, zich mengen in LOPENDE
  RECHTSZAKEN, IS BEZIG MET ANTI-SURINAAMSE ZAKEN !!

  HANDELT TEGEN SRANAN-STAAT EN TEGEN SRANAN-VOLK !

  LEG UW FUNCTIE NEER, EN NEEM DE PAARSE ONGRONDWETTIGE
  AMNESTIEWET-BOUTA MEE NAAR DE PAARSE AFVALBERG !!!!!

  FREE SRANAN !! STOP THE PURPLE SLAVERY IN SURINAM !!!!!


  Maak melding

 33. surinamers moeten nu positiever denken .surinamers hebben het altijd over moordenaar of cocaïne.EN NEDERLAND de grootste export van cocaïne.IS RUTTE NU EEN COCAÏNE HANDELAAR.DE MOORDEN IN MIDDEN OOSTEN .IS RUTTE OOK EEN MOORDENAAR.STOPPEN MET KRITIEK JE HELP NIEMANT ERMEE.DE SURINAMERS MOETEN DONALT TRUMP AANKLAGEN .HIJ IS DE VEROORZAKER. OLIE PRIJS ,RENTE ETC ETC. ER IS GEEN PARTIJ DIE HEILIG IS NDP NIET EN OOK NIET VHP.ANDERS ZOUDEN ZIJ SAMEN WERKEN VOOR EEN BETERE TOEKOMST VOOR SU.DAAROM STEL IK VOOR EEN NIEUWE PARTIJ BJP BJP PARTIJ VOOR IEDEREEN .BJP KEN ER VOOR ZORGEN DAT PROBLEMEM SNEL OPGELOST WORDEN EM VEEL WERK GELEGENHEID.SURINAMERS DENKEN JULLIE OVERNA OM EEN BETERE EN VEILIGERE WELVAREND SURINAME OP DE KAART TE ZETTEN..


  Maak melding

 34. RobG,
  ff alle populistische paarse leugens en lulkoek klein maken….Suriname is financieel/economisch/moreel in de jaren ’80 / ’90 / 2000 en 2010-2018 totaal naar de kloten geholpen door een select groepje graaiers, rovers, dieven, verkrachters, pathologische leugenaars en moordenaars, onder leiding van een drugsveroordeeld dement fossiel met zelfamnestie. Dat zijn de feiten en zo liggen de zaken en niet anders. Blijf lekker met je paranoïde, paars geindoctrineerde tunnelvisie creperen in de krochten van de Bijlmer en blijf weg van de geciviliseerde wereld, want je bent de paria en sociale mislukking van deze wereld.


  Maak melding

 35. Mathoera is het typische product van een boiti baiwa,alles uit het hoofd leren zonder iets begrepen te hebben,dat merk j aan de manier hoe ze feiten fictie en bedrog opsomt,het is een manier om haar onwetendheid te maskeren,want als er vragen daarna worden gesteld met betrekking tot haar betoog is ze altijd door de mand gevallen,want dan heeft ze het van horen zeggen,of de bewijsstukken gt ze nog opsturen maar een debat aan gaan kan ze helemaal niet,ik zei het reeds al een vrouw zonder hersenen,hoe ze het tot commissaris van politie heeft geschopt is vr mij totaal een raadsel


  Maak melding

 36. @Bouta-Ratjessingh : RUTTE heeft helaas nog geen ONHERROEPELIJK
  HarddrussVONNIS op zijn naam staan !!!!!

  RUTTE heeft NEDERLAND ook niet totaal FAILLIET gemaakt door
  corrupte politieke PLUNDERINGEN van de STAASKAS en ILLEGALE
  GELDDRUKKERIJ !

  RUTTE is geen HOOFDVERDACHTE in een MASSAMOORD-STRAFPROCES !
  FEIT : FOLTERING en MASSAMOORD OP EIGEN ONGEWAPENDE SURINAMERS,
  vreedzame vaderlandslievende landgenoten !!!!!

  FREE SRANAN !!!!! STOP THE PURPLE SLAVERY IN SURINAM !!!!!

  PS : Een DONG-DONG-IKKO-vergelijking van BOUTA-RATJESSINGH !!!!
  Zet de CIJFERS van BNP van Ned en Sur even naast mekaar en DROOM
  dan verder met jouw FAILLISSEMENTS-DESI !!! SARI TORI !!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.