Parlementariër Jogi: president Bouterse is al op verkiezingstoer

20
'Veel belangstelling voor Suriname vanuit de wereld'

PARAMARIBO, 10 jul – “Bouterse is één maal vier en twintig uur president, maar het lijkt erop alsof de president geen jurisdictie heeft over een aantal zaken dat om aandacht vraagt.” Dit zegt parlementariër Mahinder Jogi (VHP). Hij is er van overtuigd dat de president met zijn hoofd bij andere zaken is dan de problemen waar de samenleving mee kampt. In de gezondheidszorg en het onderwijs wemelt het van problemen en conflicten. Bouterse geeft niet thuis.

Of hij vertrekt naar het buitenland. “Het interesseert de president niet wat er gebeurt in dit land. Er waren recent problemen binnen de rijstsector met afwatering, maar de mensen van Wageningen en Henar hebben de president niet gehoord. Mensen gaan dood in de gezondheidszorg, omdat er niet genoeg medicijnen zijn en medici steeds acties moeten voeren”, zegt Jogi tegenover Dagblad Suriname.

Met zoveel problemen zou je meer aandacht verwachten. Maar dat wordt gemist. Sommigen zouden zeggen dat er niet voor niets een regering is. Maar kennelijk wordt het staatshoofd gemist bij zoveel problemen waar maar geen oplossing voor komt. “Daarom zeg ik dat de president op verkiezingstoer is. Het enige wat hem interesseert is de NDP (Bouterses politieke partij, red.) en waar hij zijn mensen kan accommoderen om hun slag te slaan”, aldus Jogi.


20 REACTIES

 1. Problemen waar de samenleving mee kamt, zijn problemen die veroorzaakt zijn door die moordenaar, zie je de veroorzaker van die problemen de problemen oplossen? Die moordenaar is zelf het grootste probleemgeval, waar ze snel van af moeten.


  Maak melding

 2. Jogi zegt de waarheid. Meer1-2 punches nodig van de VHP. Als de NPS niet genoeg mensen aantrekt dan kan ddb zijn mensen bang maken met een Hindustani machtsovername.

  .
  .


  Maak melding

 3. Laat dit dan een les zijn voor de mensen die hebben gestemd tijdens de verkiezingen. Laten we hopen dat de komende verkiezingen “eerlijk” verlopen, want vooral daar kan er heel veel gerommeld, gefrommeld, gefreggled en gesjoemeld worden.

  In Suriname zijn er meester goochelaars als het gaat om cijfers en resultaten.
  Papieren kunnen “plotseling” verdwijnen.


  Maak melding

 4. Al stemt er niemand meer op de paarse maffia in 2020, dan zorgt Dora er wel voor dat ze toch de verkiezingen winnen. We kennen de handelswijze van deze frauduleuze vetklep nog van 2015.


  Maak melding

 5. De geiten dief is weer bezig dingen te roepen die hij zelfs niet eens begrijpt,het parlement daar waar de geiten dief zijn standpunten naar voren moet brengen zwijgt hij in alle talen en doet zijn beklag bij een rioolblad van de vhp waar geen enkele kritische vragen worden gesteld,de domste Dna lid kan niet eens behoorlijk uit zijn woorden komen,meestal komt zijn betoog als een zingende papegaai over,ik weet niet als deze koe de zesde klas heeft afgemaakt,wat een gênante vertoning een Dna lid niet waardig,Luti tingi bal uit tingi olo met dit soort debielen zal de vhp eeuwig de oppositie banken bezet moeten houden,awarie koemaparie is het zwijgen opgelegd dr Chan,al een hele poos niets meer van haar vernomen,Luti uit tingi olo info graag


  Maak melding

 6. De drugsveroordeelde meervoudig moordenaar DESIRE DELANO BOUTERSE, heeft slechts 1 missie….zo lang mogelijk uit de bajes proberen te blijven. Volk en vaderland heeft hij schijt aan, roven, stelen, liegen, bedriegen en moorden is het credo van deze levensgevaarlijke, corrupte, criminele gek.


  Maak melding

 7. Dat zijn voorzitter sinds vorig jr bezig is kernen op te zetten in het binnenland,1 week geleden was zijn vz Chan weer in nickerie is deze koe klaarblijkelijk ontgaan


  Maak melding

 8. @Parbo,Dagoebal en Praserie.
  Jullie hebben gelijk. NOG 5. Doe maar nog 10.
  De pakketten komen van Nederland en de rest wordt aangevuld met de lokale pakketten.
  Somo heeft een sociaal supermarkt geopend. We zijn bedekaars en we blijven bedelaars.
  Aan geld komen is geen probleem. India, China en IsDB hebben de creditlines geopend.
  Lening terug betalen is nu niet relevant. Dat is een zaak van de toekomstige jeugd.


  Maak melding

 9. president Bouterse is al op verkiezingstoer en schoonzoon is nog steeds op bedeltoer….

  Zolang deze 2 schaamteloze rovers aan de macht zijn komt het NOOOOOOOOIT goed….

  maar goed…men heeft ervoor gekozen om in elk geval 1 rover als press…..


  Maak melding

 10. Bouta zit met zijn onschuldig gezicht hier op de foto. Deze man zit midden in de dementatiefase.
  Kan niets, wil niets. Drugs heeft zijn hersens vernietigd. Naar Jamaica om drugs te legaliseren
  zogenaamd voor medische doeleinden is een grote farce. Er lopen genoeg zombies hier, zoals hij zelf. Wat hij doet is de jeugd naar zijn malle moer helpen. Jonge hersenscellen helpen vernietigen zodat zij van Bosjesbrug kunnen springen.Dan zijn de zorgen minder. Elke drugs of wiet, alcohol vallen onder geest verruimende/ vernauwende middelen. Ik hou mijn hart vast voor onze jongeren. Hopelijk zijn ze verstandig en beginnen hier nooit aan.Ingrid zit ernaast te bedenken aan wie zij nog voedselpakketjes moet geven.


  Maak melding

 11. dagoeblad presierie, ik weet niet welke school opleiding jullie genoten hebben, maar hoop dat je een goede opleiding genoten hebt gehad, anders is het jammer geweest voor je ouders..

  probeer tenminste een ieder zijn-haar-mening te respecteren, graag eerbied voor een ander, ook al ben je een dombo..

  als het slimme volk zo begaan is, met de huidige leiding, dan is jullie de komende ´´ nog 5 ´´ van harte gegund..


  Maak melding

 12. Wat zich nu in Suriname afspeelt is het begin van het ergste dat nog komen moet.

  Ook al is Bouterse geen president meer, Suriname gaat een hele moeilijke tijd tegemoet. Zelfs na 10 of 20 jaar zal dit land niet uit de schulden put komen.

  Ik vrees het ergste..


  Maak melding

 13. Desi word weer de grote winnaar in 2020.Daarna zal zijn zoon overnemen.Surinamers hebben een zwak voor criminelen.Jammer dat Sampie er niet meer is.Die had ook de kwaliteiten die surinamers aanspreken.


  Maak melding

 14. Jammer het volk is vanaf 1975 in slaap gesust en slaapt nog steeds nog, erger nu slapen ze
  steeds dieper en dieper en beleefd nare dromen !!! Maar als ze wakker worden blijkt dat het
  geen droom is, maar de realiteit dat ze in de maling zijn genomen door de ( Lijders ) van het
  land. Ach ja de meerderheid van het land klaagt niet, dus dan doen de (Lijders )het goed !
  Jammer dat het grootste export artikel ( coke ) telkens onderschept wordt door de Europeanen.
  Daardoor lijdt men in Su veel verlies en aanzien bij de Europeanen. Het gaat goed met hel land
  want we hebben een goede ( Lijder ) die democratisch is gekozen door de kiezers, en buiten
  dien gaat het economisch ook goed, want de koers is weer gestegen !!!! Wat mij betreft mag
  de ( Lijder ) tot zijn dood blijven regeren, en daarna zijn kinderen en kleinkinderen etc etc !
  We hebben genoeg grondstoffen en coke in voorraad in het land dus, waarom klagen ?????

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 15. De hele wereld weet dat de president een moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover is, een dictator. Alleen dwazen debielen idioten willen dat niet weten. Oma taki ndpstaat voor misdaadvloek. opa taki ndper’s oe dong no mpp.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.