24-jarige Nederlandse vrouw gezocht die wellicht in Suriname is

12
24-jarige Nederlandse vrouw gezocht die wellicht in Suriname is

PARAMARIBO, 10 jul – Vrienden en familie van de 24-jarige Sulaika Postma zijn al een paar dagen via social media dringend op zoek naar haar en maken zich zorgen, omdat ze al meer dan een week niets meer van haar hebben vernomen. De jonge Nederlandse vrouw uit Groningen zou niet meer terug gekomen zijn van haar vakantie in Frankrijk. Volgens informatie van de vrienden zou ze via Frankrijk naar Frans-Guyana zijn gegaan. En daarna naar Suriname.

Sulaika Postma (FOTO) heeft een slank postuur, weegt ongeveer 60 kilo, heeft krullend blond haar tot over de schouders. Ze heeft een piercing links onder in haar lip en heeft een tongpiercing. Ook is haar linker onderarm getatoeëerd met bloemen.

“Ze heeft 30 juni als laatst nog contact opgezocht met vrienden en famillie en sindsdien hebben we niks meer van haar vernomen, terwijl zij had gezegd dat ze die dag, dus op 30 juni zou vertrekken naar Nederland. Kort daarna was ze nergens meer bereikbaar” aldus de familie.


12 REACTIES

 1. Als mensen via Frankrijk naar Frans Guyana vertrekken om dan naar Suriname te gaan dan maak ik me zorgen.
  Drugs koeriers wel of niet gedwongen (of loverboy’s)
  Hopelijk is het niet zo. Maar goed zij zal niet de laatste zijn die erin trapt.


  Maak melding

 2. Ik hoop voor haar familie, dat zij gauw en veilig huis komt. De ongerustheid is iets verschrikkelijks om je kind niet meer te zien of niet weten waar je kind is.Hopelijk is niets ernstig haar overkomen. Let wel, wij hebben zelf ook kinderen, neefjes en nichtjes, broers en zusjes. Het hele gezinsleven kan hierdoor op zijn kop staan. Ik leef ook mee met de moeder in Nederland, die nog steeds op het lijk van haar zoon wacht om hem een waardige begrafenis te geven.


  Maak melding

 3. Ze is 24 jaar, dus volwassen misschien wilt ze gewoon met rust gelaten worden want ze ziet er niet barkie uit… misschien naïef als de pest… maarja opvoeding he…


  Maak melding

 4. Indien ze is vertrokken uit Frankrijk naar Frans-Guyana moet er een registratie zijn van de douane of passagierslijst. Klopt bij de Ministerie van Buitenlandse Zaken aan om die informatie op te laten vragen.


  Maak melding

 5. Ik maak vaak verre trips
  Vertrek met lege bibs
  Al naar Latijns-Amerikaanse oorden
  En vlieg weer vlug terug naar ’t hoge noorden
  Zo land ik op schiphól
  Met heel m’n poeperd vol

  Ja ik heb bolletjes in mijn hol
  Ik zit met bolletjes boordevol


  Maak melding

 6. Als iemand zonder familie daarover te vertellen, via de route Frankrijk/Guyana naar Suriname komt, om vrij snel weer terug te vliegen naar Nederland, is het kant en klaar.

  Blijkbaar is ze al voor het opstijgen tegen de röntgenlamp gelopen, want anders zou haar familie in Nederland inmiddels wel op de hoogte gesteld zijn. Arme meid.


  Maak melding

 7. Deze lieve en mooie meid is vanaf 10 juli verdwenen. Het is intussen 17 juli. Waarom krijgen we geen update, Is ze intussen opgespoord of gevonden, getraceerd?


  Maak melding

 8. Geachte meneer John,

  Wellicht is het niet ernstig genoeg zoals de jongens in de grotten in Thailand of als Koen bij het Gardameer in Italie. Het is intussen al bijna eind juli 2018. Misschien vertoeft ze in het binnenland in de mooie natuur van Suriname, waar ze leukere mensen ontmoet. Ze is veel te lief voor een misdrijf.

  Mvg, Witie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.